Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΛΑΕΔ: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το σόου....με τους ροταρυ, τι γίνετε;;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Έχουμε πει πολλές φορές ότι το στράτευμα έχει παραδοθεί και αυτό στον σιωνισμό με αποδείξεις ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ .


Λέσχη Αξιωματικών – ΛΑΕΔ: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την παραχώρηση προκειμένου να γυριστεί στο πρωτοχρονιάτικο σόου τηλεοπτικού καναλιού


Νέα διαμαρτυρία για την …μετατροπή της Λέσχης Αξιωματικών σε
 «μπουζουκτζίδικο» για μια ημέρα, έλαβε τοArmyvoice.gr. 
Στρατιωτικοί αντιδρούν θέτοντας μάλιστα θέμα ακόμα και για τις κρατήσεις που γίνονται σε στρατιωτικούς για την λέσχη καθώς και στο γεγονός ότι δεν έχουν πρόσβαση σε αυτήν οι υπαξιωματικοί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: http://asimpiestos.blogspot.com/2018/03/blog-post_74.html
Διαβάστε τι αναφέρει η επιστολή:
«Χτες το βράδυ παρακολούθησα με προβληματισμό και κατάπληξη στο OPEN BEYOND TV το πρωτοχρονιάτικο σόου του καναλιού, το οποίο γυρίστηκε στη… ΛΑΕΔ !
Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιος μαγνήτης σε ορισμένα ακίνητα – ιστορικά κειμήλια των Ενόπλων Δυνάμεων, καθότι δεν είναι η πρώτη φορά που εξευτελίζεται με έναν τέτοιο τρόπο ένας στρατιωτικός χώρος.

 
Πριν από 9 χρόνια η κ. Μαριέτα Χρουσαλά βροντούσε τα τακούνια της πάνω στο κατάστρωμα του Αβέρωφ, συμπτωματικά δίπλα από την γέφυρα που κρεμούσε τα άρματα του ο ναύαρχος Παύλος Κουντουριώτης, το οποίο είχε νοικιάσει για το… Μπάτσελορ πάρτι της.

 
Αν πάμε πιο πίσω το χρόνο και συγκεκριμένα το 1995 η κυρία Ελένη Μενεγάκη παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ» κάτω από τα πολυβόλα που χτυπούσαν τα τουρκικά καράβια στις ναυμαχίες της Έλλης και της Λήμνου το 1912.

 
Επειδή όμως τα λάθη επαναλαμβάνονται ξανά, αυτή τη φορά το ΓΕΕΘΑ ξεπέρασε τον εαυτό του. Τους έδωσε το Σαρόγλειο και το γλέντησαν κυριολεκτικά.
Μόνο πιάτα δεν έσπασαν και λουλούδια δεν πέταγαν. Και τι με αυτό θα αναρωτηθούν ορισμένοι. Έρχονται οι διαφωτιστικές ερωτοαπαντήσεις :

  1. Στη ΛΑΕΔ απαγορεύεται να εισέλθουν στρατιωτικοί κάτω από το βαθμό του Ανθστη. Πως επιτρέπεται η είσοδος σε πολίτες τη στιγμή που απαγορεύεται σε εν ενεργεία στελέχη ;
  2. Στη ΛΑΕΔ υπάρχει dress code. Δεν μπορείς να εισέλθεις φορώντας ότι γουστάρεις και να ντύνεσαι προκλητικά. Για ποιο λόγο χτες κάποιες TV – περσόνες εισήλθαν με προκλητικά βαθιά ντεκολτέ;
  3. Στις αποδοχές των στρατιωτικών υπάρχει παρακράτηση ποσού υπέρ της λέσχης. Επιτρέπεται το υπουργείο να χρησιμοποιεί τις κρατήσεις μας σε σπατάλες για να παρουσιάζει ρεβεγιόν μέσα στο Σαρόγλειο ;
Χτες το βράδυ ντράπηκα που είδα αυτό το απαράδεκτο θέαμα σε έναν ιερό χώρο του ΥΠΕΘΑ. Πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι θα ελεγχθούν πειθαρχικά.
Διαφορετικά, ας μπαίνει οποιοσδήποτε σε όποιο στρατόπεδο θέλει και να το μετατρέπει σε μπουζουκσίδικο της Παραλιακής…».



πηγη : https://www.armyvoice.gr/



ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ και μόνον ΝΤΡΟΠΗ!
    ΠΑΛΙ Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Μ Ε Ν Ο Σ ο υπουργοΠάνος ο επιλεκτικώς λαλίστατος...
    Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις μακρυά απο τις ανόητες και ΡΗΧΕΣ τηλεοπτικές ΠΑΤΑΤΕΣ του κάθε συστημικού καναλιού.
    Κ Ρ Ι Μ Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ «ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!

    Αναρωτιόμασταν εδώ και πολύ καιρό, αν… εξαφανίστηκαν οι «φεμινίστριες» του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έβγαζαν άχνα για τις πάμπολλες καταγγελίες περί καθεστώτος τρομοκρατίας και κακομεταχείρισης των γυναικών στα hotspots.

    Ε, λοιπόν, οι «φεμινίστριες» του ΣΥΡΙΖΑ ζουν και… συντροφεύουν, όπως αποδεικνύεται από… πύρινη ανακοίνωση του τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα… γυναικοκτονία (νέος όρος των συριζοκομμουνιστών…) στην Κέρκυρα.

    Στην ανακοίνωση, που λες και είναι βγαλμένη από κείμενα της δεκαετίας του ’80, γίνεται λόγος για «πατριαρχική βία» και «ακραία έμφυλη βία», αλλά φρονίμως ποιούσες οι «φεμινίστριες» του ΣΥΡΙΖΑ δε λένε λέξη για «ρατσιστική βία» ή καλύτερα για «βία με ρατσιστικό υπόβαθρο», καθώς ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του γιατί είχε σχέσεις μ’ έναν Αφγανό ήταν Αλβαναράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!