Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Όλες οι ραδιουργίες των Εβραίων για τον διαμελισμό της Μακεδονίας μας υπέρ τους σε βίντεο


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ. Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ



Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.


 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα

Όλες οι ραδιουργίες των Εβραίων για τον διαμελισμό της Μακεδονίας μας υπέρ των εβραίων σε βίντεο:


Δείτε από το 15' έως το 20'
ΡΩΜΙΟΣ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!