Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: «ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!» - ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ. Και όλα αυτά γιατί οι έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ
Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.  
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Τα φερέφωνα του Τσίπρα ετοιμάζουν εισβολή των γενίτσαρων των Σκοπίων στην Μακεδονία μας»


Δεν στέγνωσε ακόμα η μελάνη στην Αντισυνταγματική Κύρωση της...

κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών στην Αθήνα και το μπουκωμένο με τραπεζικές χορηγίες φερέφωνο του Τσίπρα, ανοίγει νέο κουτί της Πανδώρας με ανθελληνικές μεθοδεύσεις για την εισβολή Σκοπιανών γενιτσάρων στη Μακεδονία μας.

«(Σλάβο)Μακεδόνες» πολιτικούς πρόσφυγες χαρακτηρίζει τους κατσαπλιάδες του Τίτο και του Ζαχαριάδη που κατέφυγαν στο νεοσύστατο κρατίδιο των Σκοπίων μαζί με τα θύματα του παιδομαζώματος κατά τελική φάση του εμφυλίου πολέμου που εκτυλίχθηκε στη μαρτυρική Μακεδονία το 1949 (https://www.koutipandoras.gr/article/aytoi-poy-de-gyrisan-oi-slabomakedones-politikoi-prosfyges-toy-emfylioy).

Σύμφωνα με το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, η κατασκευή πληθώρας μειονοτήτων σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη θα επανδρωθεί με δήθεν «πολιτικούς πρόσφυγες», είτε συνεργάτες των Ναζί και Βουλγάρων εισβολέων, είτε Τιτοϊκοί αντάρτες που πολέμησαν στις τάξεις του ΔΣΕ για την «απελευθέρωση της Μακεδονίας».

Για τους τελευταίους, ο Βαξεβάνης ανέλαβε με το αζημίωτο να καλλιεργήσει κλίμα «συμπάθειας» και «νοσταλγίας» στο Συριζαϊκό ακροατήριο.

Το επόμενο βήμα είναι η επιστροφή τους στα πατρογονικά εδάφη της «Μακεδονίας του Αιγαίου» που η συμφωνία των Πρεσπών μετέτρεψε σε «Μακεδονία χωρίς όνομα» προσφέροντας «μακεδονική ταυτότητα» στους Σκοπιανούς γενιτσάρους που θα την ανακαταλάβουν βάσει των προσφυγικών τους «δικαιωμάτων».


Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Οικονομολόγος (MSc in Banking)

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr


1 σχόλιο:

  1. "Η Ραχήλ Μακρή είναι Ελληνίδα πολιτικός και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ... Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και ..."

    Ρε αι τράβατε από εδώ σούργελα που τολμάτε και απευθύνεστε και στους Ελληνες!
    Πόση υπομονή και στραβά μάτια πρέπει να κάνουμε ακόμα;
    Πόση;
    Παίζουν με τα νεύρα μας , μας περνούν για χαχόλους!
    Αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
    ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ!
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!