Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Θ Ρ Α Σ Ο Σ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ! Μήνυσαν την ΕΛΛΑΔΑ! Ζητούν τον ... φορτωτή!!! [ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! Π Α Λ Ι ...]




O δήμος Αδριανούπολης υπέβαλλε μήνυση κατά της Ελλάδος!

O δήμος Αδριανουπόλεως υπέβαλλε μήνυση (!) κατά της Ελλάδ0ς, ζητώντας να του επιστραφεί ο φορτωτής, που χρησιμοποιούσε ο χειριστής Μουσά Αλερίκ, ο οποίος είχε συλληφθεί όταν από την μεριά του Παζάρκουλέ, πέρασε στην πλευρά της Ελλάδος, ενώ αργότερα είχε αφεθεί ελεύθερος.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Ο δήμος Αδριανουπόλεως υπέβαλλε μήνυση σε εφετείο της Ελλάδος, ζητώντας να του επιστραφεί ο φορτωτής. 
Η εκδίκαση της υποθέσεως με την οποία ο δήμος Αδριανουπόλεως ζητά να του επιστραφεί ο φορτωτής που κατασχέθηκε, θα εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου.

Σχετική εικόνα

¨Σώσαμε τον άνθρωπο αλλά έμεινε ο φορτωτής¨...

Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Σελτσούκ Τσακίρ, ανέφερε, πως στο δημοτικό συμβούλιο που έκαναν τον Ιανουάριο ζήτησαν τον φορτωτή που δεν τους έχει δοθεί ακόμη από την Ελλάδα.

Ο Τσακίρ ανέφερε πως περιμένουν το αποτέλεσμα της δίκης που θα γίνει στην Ορεστιάδα και είπε: ¨Ξέρετε συνέβη το γνωστό περιστατικό. Με την δικαιολογία πως παραβίασε τα σύνορα, κρατήθηκαν ο χειριστής του μηχανήματος και ο φορτωτής. 
Ο εξ Αδριανουπόλεως δικηγόρος μας Χουσείν Σιραγκεζέν που γνωρίζει καλά ελληνικά, εκπροσώπησε τότε τον δήμο μας παντού και βοήθησε. 
Σώσαμε τον άνθρωπο αλλά έμεινε ο φορτωτής. Αυτή τη φορά θα πάει για να πάρει τον φορτωτή¨.

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ως μάρτυρες στο δικαστήριο θα μετάσχουν ο Αιχάν Οζέρ-αντιπρόεδρος της Διεύθυνσης Υδάτων και Αποχέτευσης και ο τεχνικός οχημάτων Χασάν Σαχίν.


03/01/2018

Σχ: Λογικό ακούγεται να επιστραφεί στον δήμο Αδριανούπολης ο φορτωτής.

Απλά αναρωτιόμαστε, ο εξοπλισμός (και δεν μιλάμε για όπλα) που έφεραν (όταν ΥΠΟΥΛΑ τους απήγαγαν απο το Ελληνικό έδαφος και ΔΕΝ ανοίξαμε το στόμα μας...) οι Μητρετώδης και Κούκλατζης, επεστράφη, ή …τούρκεψε

Πηγή: TourkikaNea

===============

ΠΟΥ "ΚΡΥΒΕΤΑΙ" αλήθεια, ο ...ΜΕΓΑΛΟΣ "ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ" υπουργοΠάνος;
Γιατί ενώ σε άλλα είναι ομιλητικότατος, εδώ  Γ Ι Α Τ Ι   δεν άνοιξε το στόμα του;
ΠΟΥ είναι τα όπλα των δύο στρατιωτικών μας;

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ: ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!

    Γράφει ο Αντίοχος

    Έχουμε επισημάνει από την εποχή των υπέρ Πατρίδος μαθητικών κινητοποιήσεων, ότι η γωνιακή μαγαζάρα με την επωνυμία «ΚΚΕ Α.Ε.», έχει πετάξει τις μάσκες κι έχει γίνει ξεφωνημένο δεκανίκι της αμερικανόδουλης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με οικονομικά ανταλλάγματα, για τις πελώριες καπιταλιστικές του επιχειρήσεις!

    Ασφαλώς και γνωρίζουμε επίσης, εδώ και πολύ καιρό, το σενάριο στημένης -από τον Τσίπρα και τους Αμερικανούς φίλους του!- αποχώρησης του… τιμημένου κουκουέ από τη βουλή, κατά την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών, στην περίπτωση που δεν τους βγαίνουν τα «κουκιά», για να περάσει η προδοτική Συμφωνία με απλή πλειοψηφία επί των παρόντων!

    Βέβαια, άλλη βαρύτητα έχει να το λέμε εμείς, κι άλλη να το ομολογούν τα επίσημα όργανα των ψεκασμένων συγκυβερνητών, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις «εκ των έσω»!

    Έγραψε εχθές, λοιπόν, το κατ’ εξοχήν διαδικτυακό όργανο του Καμμένου, οlympia.gr:

    «Πως είναι λοιπόν δυνατόν η ελληνική κυβέρνηση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, να προσπαθεί να μαζέψει βουλευτές δεξιά και αριστερά, και να μελετά σενάρια ακόμα και αποχώρησης του ΚΚΕ από την ψηφοφορία σε περίπτωση που δεν βγουν οι ψήφοι, ώστε να περαστεί συμφωνία με λιγότερες από 151 βουλευτές…».

    (ΥΓ): Αχ κύριε πρέσβη (ένας είναι ο πρέσβης, όπως ένα είναι το κόμμα!), τον… κακομαθαίνετε τον σύντροφο Κουτσούμπα, κι αύριο-μεθαύριο θα γυρεύει και… υπουργεία!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!