Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΠΕΣ ΤΑ Χ Ρ Υ Σ Ο Σ Τ Ο Μ Ε! "Έγραψε" ξανά ο Άγιος Χίου! ['βίντεο']

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΜΑΣ!

ΕΤΣΙ  Α Π Α Ν Τ Α Ν Ε  ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ";

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!

Σχετική εικόνα




Chiosphotos.gr
Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιανουαρίου του 2019


© Κωνσταντίνος Μιλ. Αναγνώστου - www.chiosphotos.gr Αγιασμός υδάτων στο λιμάνι των Οινουσσών από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρρών, Οινουσσών, Βάτου και Παναγίας κ. Μάρκο - Θεοφάνεια 2019
"Ιωάννης Καποδίστριας"


4 σχόλια:

  1. Η χρησιμοποίηση του φυσικού αερίου ως γεωπολιτικού όπλου από τις ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας ζημιώνει σημαντικά την Ελλάδα

    Η χρησιμοποίηση του φυσικού αερίου ως γεωπολιτικού όπλου από τις ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας ζημιώνει σημαντικά την Ελλάδα

    Οικονομικός παραλογισμός και μεγάλη οικονομική ζημία για την Ελλάδα η απόφαση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με φυσικά καμία αντίδραση από την ομοϊδεάτισσα Νέα Δημοκρατία, για την μεταφορά αμερικανικού φορτίου σχιστολιθικού αερίου, ποσότητας 168.000 κυβικών μέτρων, από το Τέξας στην Ρεβυθούσα ενώ γεωπολιτικά δίπλα μας υπάρχει το πολύ φθηνότερο ρωσικό φυσικό αέριο.

    Πρόσφατα στις 30 Δεκεμβρίου 2018 κατέφθασε τελικά στο νησί της Ρεβυθούσας, όπου βρίσκεται τερματικός σταθμός επεξεργασίας, το πρώτο φορτίο 168.000 κυβικών μέτρων υγροποιημένου φυσικού αερίου (Liquefied Natural Gas - LNG) από τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα αυτό είναι και το πρώτο φορτίο LNG που έρχεται από την μακρινή Αμερική στην νοτιανατολική Ευρώπη.

    Συνοπτικά η παραπάνω κίνηση συγκαταλέγεται στην προσπάθεια της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ για την ανάσχεση της επιρροής του φθηνού ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

    Όμως τον λογαριασμό θα τον πληρώσει πάλι ο έλληνας φορολογούμενος και οι χρήστες του φυσικού αερίου μιας και το παραπάνω αμερικανικό φυσικό αέριο εμπεριέχει πολλά κόστη εξόρυξης αλλά και μεταφοράς από την άλλη άκρη του κόσμου. Φυσικά το κόστος του ρωσικού φυσικού αερίου είναι σημαντικά φθηνότερο για την Ελλάδα λόγω μικρότερης απόστασης, φθηνότερου κόστους εξόρυξης αλλά και ανταγωνιστικής τιμολογιακής πολιτικής της Gazprom.

    Δυστυχώς το σημερινό μεταπολιτευτικό καθεστώς του Τσίπρα και του Μητσοτάκη αφήνει τα αμερικανικά συμφέροντα να χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως γεωπολιτικό όπλο εναντίον της Ρωσίας στην νοτιοανατολική Ευρώπη με τεράστιο κόστος στους έλληνες φορολογούμενους και καταναλωτές φυσικού αερίου.

    Συμπερασματικά μια αμοιβαίως επωφελής στρατηγική συμμαχία με την Ρωσία, ειδικά στον τομέα της ενέργειας, θα ενίσχυε τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Ελλάδος και θα είχε ορατό θετικό αντίκτυπο στην τσέπη των ελλήνων φορολογούμενων και καταναλωτών.

    Μόνο με μια Εθνική Κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να έλθει η πραγματική οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα μέσω αμοιβαίως επωφελών συμφωνιών και συμμαχιών με την Ρωσία και την Αμερική.

    Θεόδωρος Γ. Κωστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφισμα 43 Δήμων της Μακεδονίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών: «Δεν παραχωρούμε το όνομά μας!»

    Τον Δεκέμβριο του 2017 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ζήτησε επίσημα από ΟΛΟΥΣ τους Δήμους της Μακεδονίας να φέρουν στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της (πιθανής τότε) παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στο κράτος των Σκοπίων.

    Ανταποκρίθηκε το 80% περίπου των Δήμων. 43 Δήμοι έστειλαν τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, οι οποίες (άλλες ομόφωνες και άλλες κατά πλειοψηφία) εξέφρασαν ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι οι κάτοικοι της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Μακεδονίας δε δέχονται να παραχωρήσουν το όνομά τους στους γείτονες.

    Συνολικά από τους 59 δήμους της Μακεδονίας 43 δήμοι έχουν ταχθεί κατά των όσων προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών.

    Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 24/38 δήμους: Αλεξάνδρειας, Αμφίπολης, Βέροιας, Βισαλτίας, Βόλβης, Γιαννιτσών, Εδεσσας, Εμμανουήλ Παππά, Ηράκλειας, Κασσάνδρας, Κατερίνης, Κιλκίς, Κορδελιού-Ευόσμου, Νάουσας, Νέας Ζίχνης, Παιονίας, Παύλου Μελά, Πέλλας, Πύδνας - Κολινδρού, Πυλαίας -Χορτιάτη, Σερρών, Σιντικής, Σκύδρας, και Χαλκηδόνας.

    Περιφέρεια Δυτική Μακεδονίας 10/12 δήμους: Αμύνταιου, Ορεστίδος, Βόϊου, Γρεβενών, Δεσκάτης, Εορδαίας, Καστοριάς Νεστόριου, Πρεσπών και Φλώρινας.

    Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης 7/9 δήμους: Δοξάτου, Δράμας, Καβάλας, Κάτω Νευροκοπιου, Παγγαίου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης.

    Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στα σχέδια των εθνομηδενιστών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και έχει δεσμευτεί δημόσια με επιστολή του Γενικού Γραμματέα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς πως θα την ακυρώσει!

    Διαβάστε επίσης: Επιστολή - δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 295.000 ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



    Τελείωσε ο πόλεμος στην Συρία, συνετρίβησαν οι τζιχαντιστές-αποκεφαλιστές και άρχισε η επιστροφή χιλιάδων προσφύγων στην πατρίδα τους – οι Σύριοι που έχουν καταφύγει στην Τουρκία είναι πραγματικοί πρόσφυγες πολέμου, καθώς μετέβησαν απευθείας από μια εμπόλεμη σε μια ασφαλή χώρα.

    Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, περίπου 295.000 Σύριοι επέστρεψαν ήδη στην πατρίδα τους.

    Τον ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν και οι Σύριοι που έχουν κατσικωθεί στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες πολέμου, εφόσον έφυγαν από μια ασφαλή χώρα, την Τουρκία, κι ήρθαν σε μια άλλη ασφαλή χώρα, την Ελλάδα.

    Κι αφού δεν συγκινούνται οι ίδιοι, οφείλει το ελληνικό κράτος να τους επιβάλλει την άμεση επιστροφή τους!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδού η «μεταμνημονιακή ανάπτυξη» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Αύξηση 800 εκατ. ευρώ στα ληξιπρόθεσμα χρέη τον Νοέμβριο

    Την ανηφόρα πήραν τα χρέη προς το δημόσιο: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

    Οι απλήρωτοι φόροι αυξήθηκαν κατά 801,2 εκατ. ευρώ το Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2018 - Οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν κατάφεραν να πληρώσουν 169,8 εκατ. ευρώ, τα οποία αφορούν τον ΕΝΦΙΑ (τον οποίο δήθεν θα καταργούσαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ).

    Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την αποτελεσματικότητα της φορολογικής διοίκησης, τον Νοέμβριο 2018 οι συνολικές νέες οφειλές που δημιουργήθηκαν ανήλθαν σε 857 εκατ. ευρώ. Από αυτές τα 801,2 εκατ. ευρώ οφείλονται στην αύξηση οφειλών από φορολογικά έσοδα.

    Επίσης, από τα στοιχεία προκύπτουν τα εξής:

    -οι συνολικές νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία ανήλθαν τον Νοέμβριο στα 9,69 δισ. ευρώ, δηλαδή κάθε μήνα αυξάνονταν με μέσο ρυθμό 880 εκατ. ευρώ

    -οι συνολικές καθαρά φορολογικές οφειλές αυξήθηκαν στο 11μηνο Ιανουαρίου- Νοεμβρίου κατά 7.9 δισ. ευρώ

    -ο συνολικός αριθμός των φορολογούμενων που έχουν ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές διαμορφώθηκε τον Νοέμβριο σε 4.200.472 παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με τον Οκτώβριο κατά 1.093 φορολογούμενους

    -ο συνολικός αριθμός των φορολογούμενων που τους έχουν επιβάλλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης (κατασχέσεις) έκανε ρεκόρ τον Νοέμβριο φθάνοντας στους 1.162.736! Σε σχέση με τον Οκτώβριο καταγράφηκε μια αύξηση της τάξης των 7.087 φορολογούμενων

    Αυτή είναι η «μεταμνημονιακή ανάπτυξη» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… ανάπτυξη φόρων, ληξιπρόθεσμων οφειλών, κατασχέσεων και οφειλετών του δημοσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!