Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Μας "βγήκε" (ΚΑΙ αυτός!) ..."Συριζαίος" ! Κάργα! Ν Τ Ρ Ο Π Η ΤΟΥ!


Αποτέλεσμα εικόνας για τερενσ κουικ

Ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουΐκ, λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Πάνου Καμμένου, απάντησε με ένα 'tweet' στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκαθαρίζοντας την στάση που θα κρατήσει απέναντι στην κυβέρνηση...

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξη Τύπου είπε πως: “Ο Κουΐκ μου έλεγε προεκλογικά: εμείς με τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ, με την αριστερά ποτέ και έκλαιγε για την Μακεδονία. Και στο υπουργικό βγήκε και στήριξε τον κ. Κοτζιά”, .

Από την πλευρά του, ο Τέρενς Κουΐκ επανάλαβε, όσα είχε υποστηρίξει στο περίφημο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου ο Νίκος Κοτζιάς και ο Πάνος Καμμένος είχαν έντονη αντιπαράθεση σημειώνοντας ότι η στάση του δεν αλλάζει.

Αποτέλεσμα εικόνας για τερενσ κουικ

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ,ΥΠΕΞ και η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία ημέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της & δεν κάνω στην άκρη, για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. 
Ισχύει και τώρα».

Αποτέλεσμα εικόνας για τερενσ κουικ

Και συνέχισε σε νέα ανάρτηση:

“Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016, ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για την κυβέρνηση. 
Με προσωπική απόφαση και επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα υφυπουργός Εξωτερικών. 
Γι’ αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6, με 7 στο Υπ. Συμβούλιο”.

https://www.crashonline.gr/politiki/1321186/einai-glykia-i-karekla-to-ksekatharo-minyma-terens-kouik-ston-kammeno-photo/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Βρέ τον Τέρενς...
    Που απο την κρατική τηλεόραση της 'ΕΡΤ' την εποχή που είχε ....μαλλιά, επί Νουδούλας του θείου Κωνσταντίνου Καραμανλή, μετά γιά χρόνια στο ραδιόφωνο του 'Αντέννα' και σε διάφορους μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τώρα πιστό "σ τ έ λ ε χ ο ς" του Σύριζα!
    Πρόοδος!
    Πρόοδος...
    (Καί έχει και το "ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ προσόν" να ..."καταφέρνει" να ανάβει και την ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΕΒΡΑΪΚΗ λυχνία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανένας περιούσιος δεν χάνεται...όλο και μια παλιοθέση ...υπουργού βρίσκεται για δαύτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!