Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ; Ε; "Ρ Α Ν Τ Ε Β Ο Υ Δ Α Κ Ι" ; Έτσι ..."ψήθηκε" η δουλειά με τον Σταύρακα! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Ε;

ΑΥΤΟΣ  Κ Α Ν Ο Ν Ι Ζ Ε Ι   ΤΑ ΠΑ-ΝΤΑ!

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ : ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ...ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για τζέφρι πάιατ

Μία άγνωστη μέχρι τώρα συνάντηση αποκάλυψε ο Γιάννης Πρετεντέρης, μέσα από τη στήλη του «Εμπιστευτικά» στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Ο Πρετεντέρης κάνει λόγο για ένα… ρ α ν τ ε β ο υ δ ά κ ι (...) μεταξύ του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάϊατ και του Σταύρου Θεοδωράκη, λίγα εικοσιτετράωρα πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή...


Αποτέλεσμα εικόνας για Τζέφρι Πάϊατ και Θεοδωράκης Σταύρος




Αποτέλεσμα εικόνας για τζέφρι πάιατ

Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ και τα σχόλια δικά σας:
Υποθέτω πως στη συνάντηση που είχε με τον πρεσβευτή Πάιατ λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο Τσίπρας δρομολογήσει την επιχείρηση «διπλή πλειοψηφία», ο Σταύρος Θεοδωράκης μετέφερε στον συνομιλητή του μερικές απορίες.

Η πρώτη απορία είναι για ποιον λόγο μια χώρα που ονομάζεται «Βόρεια Μακεδονία» κατοικείται από «Μακεδόνες» και όχι από «Βορειομακεδόνες».
Θα μπορούσε να θυμίσει στον πρεσβευτή ότι οι κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας ονομάζονται «Νεοζηλανδοί» κι όχι «Ζηλανδοί».

Ακριβώς όπως οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής ονομάζονται «Νοτιοαφρικανοί» και όχι «Αφρικανοί».
Αν ο πρεσβευτής τα μπέρδευε με υπηκοότητες, ιθαγένειες και εθνικότητες (όπως ο Κοτζιάς και ο Κατρούγκαλος), θα μπορούσε να του αντιτάξει ότι και οι πολίτες της χώρας που εκπροσωπεί φέρουν τη «US Citizenship», δηλαδή την «υπηκοότητα των Ηνωμένων Πολιτειών». 
Και αρκεί.

Σχετική εικόνα
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΕΣΒΥ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ....

Μια δεύτερη απορία που θα μπορούσε να διατυπωθεί στον πρεσβευτή είναι για ποιον λόγο μια διεθνής διακρατική συμφωνία αναφέρει ποια γλώσσα ομιλείται σε ένα από τα δύο κράτη.

Υπάρχει καμία αντίστοιχη συμφωνία των ΗΠΑ που να προσδιορίζει τι γλώσσα μιλούν στο ...Μεξικό, στον Ισημερινό ή στην Παπούα Νέα Γουϊνέα;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ

Κι αν κανείς άλλος δεν συνομολογεί τη γλώσσα του διπλανού, τότε για ποιον λόγο καλείται η Ελλάδα να συνομολογήσει ότι η γλώσσα που ομιλείται βορείως των Ευζώνων είναι η «μακεδονική»;

Φυσικά ο πρεσβευτής θα μπορούσε να καταθέσει το επιχείρημα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών ότι «ουδέποτε τέθηκε ζήτημα περιορισμού χρήσης του όρου «Μακεδονία» ως προς την Ελλάδα, η οποία το διατηρεί στο ακέραιο (π.χ. αεροδρόμιο Μακεδονία)» (ανακοίνωση ΥΠΕΞ, 21/1).
Οτι φθηνά τη γλιτώσαμε, δηλαδή.

Η βασική ιδέα της κυβέρνησης αλλά και διαφόρων «Πρεσπαδόρων» είναι, ότι η Ελλάδα έχει αδικήσει μια μικρή χώρα, ότι έκανε λάθος, ότι φταίει και οφείλει να επανορθώσει το άδικο που διέπραξε.
Ακόμη και στη συμφωνία η ελληνική Μακεδονία αναφέρεται ντροπαλά ως «βόρεια περιοχή του Πρώτου Μέρους».

Σχετική εικόνα

Αλλά πρώτη φορά ακούω χώρα να προσέρχεται σε διαπραγμάτευση με μεταμέλεια.
Διότι μια χώρα που σέβεται τον εαυτό της διαπραγματεύεται μεταμελημένη και με ενοχές μόνο αν έχει χάσει πόλεμο ή ύστερα από εθνική καταστροφή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ


Δεν νομίζω να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Δεν ξέρω τι απάντησε σε αυτές τις απορίες ο πρεσβευτής. 
Ούτε αν ρωτήθηκε.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ

Άλλωστε σκασίλα του. 
Τι τον νοιάζει; 
Εκείνος θέλει να κλείσει το θέμα χωρίς πολλές κουβέντες, διότι κάτι τέτοιο συμφέρει τη χώρα του και αυτό προφανώς υπερασπίζεται σε αντίθεση με τους «έλληνες» βουλευτές.

http://ixnos.blogspot.com/2019/01/blog-post_53.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! «ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»!


    Τελειωμό δεν έχουν οι προκλήσεις των φιλοσκοπιανών του «Ουρανίου Τόξου», που έχουν αποθρασυνθεί μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Αυτή τη φορά, οι «Μακεντόνετς», με νέα ανακοίνωσή τους υπό τον δίγλωσσο τίτλο «Αιδώς Αργείοι Доста веќе!» – (αρκετά πλέον) απαιτούν από την «νεοελληνική πολιτεία» να ζητήσει «συγγνώμη για τα οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξε εδώ και 120 σχεδόν χρόνια εναντίον του μακεδονικού λαού με στόχο τη φυσική του εξόντωση, τη βίαιη αφομοίωση του και τον πολιτιστικό του αφανισμό…».

    Ειδική δε αναφορά κάνουν στα «εγκλήματα» κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών, το 1946-1949, διεκδικώντας ίσο μερίδιο με τους εθνοπροδότες του ΚΚΕ, στην «κληρονομιά» του κουκουέδικου «Δημοκρατικού Στρατού»:

    «Συγνώμη από τους χιλιάδες αθώους που έφυγαν λόγω του Εμφυλίου, που ένα βαθύτατα συμπλεγματικό & ρεβανσιστικό κράτος δεν τους άφησε να επιστρέψουν ποτέ».

    Και τι έχουμε να δούμε και ν’ ακούσουμε ακόμα, με την Κερκόπορτα που άνοιξαν οι 153 προδότες και οι ουκ ολίγοι συνεργοί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, φταίει ο λαός που ψηφίζει Πάγκαλους

    Απαλλαγμένος από κάθε έννοια πολιτικού κόστους, εφόσον έχει κλείσει τον κύκλο του, ο Θεόδωρος Πάγκαλος συχνά τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί αίσθηση με τις δηλώσεις του οι οποίες κρύβουν και δόσεις ετεροχρονισμένης αλήθειας.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του λοιπόν, στα ΝΕΑ, «Ο ελληνικός λαός μου ζητούσε συνεχώς ρουσφέτια, δεν έκανα ποτέ κανένα. Ο ελληνικός λαός επιδοκιμάζει και επομένως διαφθείρει τους πολιτικούς που του κάνουν τα χατίρια. Ο λαός ήθελε ρουσφέτια και ατομικές εξυπηρετήσεις. Ο ελληνικός λαός είναι ένας εξατομικευμένος λαός, δεν έχει στοιχειώδη πολιτική αγωγή».

    Το καλύτερο; «Η ελληνική δημοκρατία στην ουσία αποτελεί μια δικτατορία των δημοσίων υπαλλήλων», είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος του ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε το ΤΕΡΑΣ του Δημοσίου την δεκαετία του 1980, για να συντηρεί τον κομματικό στρατό του και να επανεκλέγεται στην κυβέρνηση.

    Τότε όμως όλα ήταν… καλά. Τώρα του Πάγκαλου του φταίει ο… λαός γιατί δεν έχει (πράγματι) στοιχειώδη πολιτική αγωγή. Και ποιοι φρόντισαν για αυτό; ΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΙ. Οι Πάγκαλοι που υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ, στην Νέα Δημοκρατία, στο ΣΥΡΙΖΑ και είναι πανταχού παρόντες και κυρίαρχοι στο πολιτικό σύστημα και ιδίως στα κόμματα εξουσίας, γιατί εκεί είναι τα… φράγκα.

    Μέσα στην χυδαιότητα του Παγκάλου των Ιμίων από την άλλη, υπάρχει και Αλήθεια. Πράγματι φταίει και ο λαός που ψήφιζε Πάγκαλους. Και για τον λόγο αυτό η χώρα βρίσκεται σήμερα δεμένη χειροπόδαρα από τους τοκογλύφους. Οι Πάγκαλοι την έκαναν ανυπόληπτη την Ελλάδα, οι Πάγκαλοι θέριεψαν την τουρκική προκλητικότητα, οι Πάγκαλοι τάιζαν κομματικούς στρατούς και μπόλικο κουτόχορτο τον λαό, για να μην έχει ούτε την στοιχειώδη πολιτική αγωγή,ώστε να επανεκλέγει Πάγκαλους.

    ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ… ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ… ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Η ετήσια έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας 2018, εξευτελίζει το διαβόητο… «ηθικό πλεονέκτημα» (λέγεται και… «ήθος της αριστεράς») της «πρώτης φοράς αριστερά» (και του χοντρού συνοδοιπόρου της – μην τον ξεχνάμε αυτόν!), η οποία τάχα θα πολεμούσε την διαφθορά και την διαπλοκή.

    Ο «Δείκτης Αντίληψης Διαφθοράς» κατατάσσει τις υπό εξέταση χώρες σε μια κλίμακα από 0 (υψηλά αντιληπτά επίπεδα διαφθοράς) μέχρι 100 πόντους (μηδενικά αντιληπτά επίπεδα διαφθοράς). Στις κορυφαίες θέσεις, με τη λιγότερη διαφθορά, βρίσκονται, παραδοσιακά οι σκανδιναβικές και οι δυτικοευρωπαϊκές χώρες, ενώ στις τελευταίες, με την μεγαλύτερη διαφθορά, οι αφρικανικές.

    Η Ελλάδα κατατάσσεται χαμηλά, στην 67η θέση και ισοβαθμεί με την… Σενεγάλη και το Μαυροβούνιο, ενώ διαπιστώθηκε αύξηση της διαφθοράς σε σχέση με το 2017 και συνεπεία αυτής η Ελλάδα έπεσε κατά 8 θέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (δεν πρέπει να λείπει απο κανένα πατριωτικό ιστολόγιο)

    Έχεις μια γεύση μακαρονάδας στα χείλη

    Θέλω να μου προσέξετε ιδιαιτέρως αυτή την ιστορική φωτογραφία [από το Τραπεζούντα.gr] όπου μια γλυκύτατη κι αλαφρώς στρουμπουλή κυριούλα, καταβροχθίζει με αξιοζήλευτη απόλαυση, ένα γερό κομμάτι πίτα, προφανώς σε κάποια ομιλία ή εκδήλωση ή πανηγύρι, στο οποίο μάλιστα της έχουνε δώκει και πρώτο τραπέζι-πίστα.
    Προσέξτε το λοιπόν ότι, ουδείς άλλος φαίνεται να έχει όρεξη για μάσες, αντιθέτως οι παρόντες φαίνονται κάπως κουμπωμένοι και μερικοί θα έλεγα, πολύ ζωχαδιασμένοι.

    Και προπαντός, παρατηρήστε ότι δυο-τρεις κυρίες, από τις πισινές της, στρέφουν μάλλον έκπληκτες το κεφάλι τους προς τα πίσω, σαν κάτι να τις έχει παραξενέψει...

    Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα, ποια είναι η εν λόγω κυριούλα, τι είδους πίτα χαρδαμπουκώνει, τι σόι εκδήλωση είναι τούτη και κυρίως, γιατί οι πισινές της στρέφονται να κοιτάξουν πανικόβλητες προς τη γαλαρία, να σας τα αποκαλύψω αμέσως εγώ...

    Διαβάστε περισσότερα :

    http://panusis.blogspot.com/2019/01/blog-post_68.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!