Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Πρώην μάγος αποκαλύπτει: Τα Θεοφάνεια Λ Υ Ν Ο Ν Τ Α Ι όλα τα μάγια!



Πρώην μάγος αποκαλύπτει: «Τα Θεοφάνεια λύνονται όλα τα μάγια και για 40 ημέρες όλοι οι μάγοι είχαμε φοβερούς πονοκεφάλους»!



Πρώην μετανοημένος μάγος αποκαλύπτει: "Την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων και 40 ημέρες μετά, λόγω του μεγάλου γεγονότος της Βαπτίσεως του Ιησού Χριστού και του αγιασμού των υδάτων, όλοι οι μάγοι είχαμε φοβερούς πονοκέφαλους και μία κατάσταση τρέλλας! 



Αυτό κρατούσε για 40 ημέρες μετά τα Θεοφάνεια! 


Λύνονται δηλαδή όλα τα μάγια από την ημέρα των Θεοφανείων, σαν ένδειξη δώρου του Θεού για τον Υιό Του που Βαπτίζεται προς τους Ορθοδόξους. Και τότε όλοι οι μάγοι ομολογούσαμε ότι πράγματι μόνο ο Χριστός και η Εκκλησία έχουν την δύναμη!"

'βίντεο'!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!


&

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ, ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ 'ΛΙΝΚ' :

κατανυξη
&
https://scripta---manent.blogspot.com/2019/01/blog-post_85.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

4 σχόλια:

  1. ΕΜΠΕΝΙΖΕΡ ΣΚΡΟΥΤΖ

    Ένα από τα πιο γνωστά Χριστουγεννιάτικα διηγήματα είναι «τα Κάλαντα των Χριστουγέννων» του Καρόλου Ντίκενς. Βασικός πρωταγωνιστής ένας τοκογλύφος (που όμως είναι χριστιανός) ο Εμπενίζερ Σκρούτζ.

    Χριστιανός μεν ο Σκρούτζ, αλλά με ένα όνομα, Εμπενίζερ, που αναφέρεται αρχικά στο Βιβλίο του Σαμουήλ, στην Παλαιά Διαθήκη σαν Eben-Ezer, μια τοποθεσία, μεγάλης νίκης των Ισραηλιτών επί των Φιλισταίων.

    Την εποχή που γράφτηκε το διήγημα, οι Ιουδαίοι τραπεζίτες, έχουν σχεδόν κυριαρχήσει στην οικονομική κι εμπορική ζωή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Χρηματοδοτούν τα πάντα, μέσω δανείων. Δανείζουν αριστοκράτες χωρίς σοβαρά εισοδήματα, αλλά με τίτλους και κρατικές επαφές, με αντάλλαγμα την πρόσβαση στην εξουσία. Δανείζουν το κράτος για πολέμους, δανείζουν τις επιχειρήσεις. Σιγά σιγά, οι δαγκάνες των Σιωνιστικών Τραπεζών, έσφιξαν θανατηφόρα την Αγγλία.




    Το διήγημα του Ντίκενς, είναι μια πολύ σημαντική, κωδικοποιημένη καταγγελία της απάνθρωπης τοκογλυφικής πρακτικής της εποχής του, δοσμένο με πολύ έξυπνο τρόπο, ώστε να μην υποστεί την δίωξη που συνήθως τερματίζει κάθε βιβλίο, σύγγραμμα ή φωνή που καταγγέλλει την δικτατορία του τόκου και τους Πρίγκιπες της.

    Αποκορύφωση της κραυγής εναντίον της τοκογλυφίας, είναι το σημείο που ο νεκρός συνεταίρος του Σκρούτζ, ο Ιακώβ Μόρλευ, παρουσιάζεται μπροστά του, και του εξηγεί ότι οι τεράστιες αλυσίδες που κουβαλάει, είναι αποτέλεσμα των χρόνιων τοκογλυφικών πρακτικών, με τις οποίες έζησε.

    Ο Σκρούτζ απορημένος του απαντά: «μα ήταν δουλειά – but it was just business» και το καταραμένο πνεύμα του Μόρλευ απαντά με απόγνωση:
    «δουλειά; Η ανθρωπότητα έπρεπε να ήταν η δουλειά μας – business? Humanity should have been our business»

    Ο Ντίκενς, σε μια μόνο φράση, καταγγέλλει την απανθρωπιά της τοκογλυφίας, την πρακτική που σκλαβώνει τους ανθρώπους, σε τράπεζες και οικονομικά συμφέροντα.

    Το βιβλίο του Ντίκενς, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο επίκαιρο ή διαχρονικό. Η κατάσταση των λαών σήμερα, αποδεικνύει την ματαιότητα της βουλιμίας για υλικά αγαθά και την δικτατορία των τόκων, που καθόλου δεν μειώθηκε από την εποχή του συγγραφέα, αλλά αντιθέτως αυξήθηκε μοιράζοντας δυστυχία και απόγνωση σε όλο τον πλανήτη.

    Μόνος εχθρός των τοκογλυφταράδων, ο Εθνικισμός. Η μοναδική ιδεολογία που κάνει «δουλειά της, την ανθρωπότητα» προστατεύοντας την κοινότητα, την Φυλή, τις παραδοσιακές αξίες και αντιστεκόμενη στην υλιστική φρενίτιδα των κοινωνιών που αναγάγουν το «επιχειρήν» σε Θεό.

    Ο Εθνικισμός αρνείται και συντρίβει στην πράξη το καταναλωτικό δόγμα "consumo ergo sum" δηλαδή καταναλώνω άρα υπάρχω.
    Ο Εθνικισμός σέβεται την επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά διαφωνεί με την κερδοσκοπία και πιστεύει σε μια αγορά που σέβεται και στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά επιβάλλει κρατικό έλεγχο και επαναπροσδιορίζει τον τελικό στόχο της επιχειρηματικότητας, που είναι όχι το υπερκέρδος αλλά το κέρδος υπέρ του συνόλου.
    Η οικονομική δραστηριότητα δηλαδή, δεν μπορεί να είναι αντίθετη προς το εθνικό όφελος.

    Πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε κατ’ αρχήν στους εαυτούς μας αυτόν τον κώδικα, πριν πιστέψουμε ότι θα μπορέσουμε να τον επιβάλλουμε στις αγορές.

    Με την ανθρωπιστική μελωδία των Χριστουγέννων του βιβλίου του Καρόλου Ντίκενς, να μας συνοδεύει, σας ευχόμαστε,

    Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Αντοχή, Μαχητικότητα και Χαμόγελα για εσάς και τις οικογένειές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Eυχαριστώ και αντεύχομαι, όμως θα ήθελα να επισημάνω μια παράλειψη σας, σχετικά με τον εξαίρετο αρθρογράφο Λευτέρη Πανούση.. Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ αναμετάδωσε, αναμφίβολα δίχως δόλο, ένα άθλιο συκοφαντικό λίβελλο σε βάρος του (κατασκευασμένο απο τα υπόγεια των άθλιων πολιτικάντηδων υπαλλήλων αλλά και γνωστής οργάνωσης του μπαρμπα- Σορος, και απευθυνόμενο σε εκ γενετής συριζαίους ή νεοδημοκράτες) ..δίχως όμως να "ανεβάσει" και τις απαντήσεις του Λευτέρη Πανούση αλλά και της ΧΑ... προς ενημέρωση σας

      == Να, τι ενοχλεί πραγματικά την αριστερά...
      http://panusis.blogspot.com/2019/01/blog-post_3.html

      == Δημοσιογραφία αλα Ελληνικά
      http://panusis.blogspot.com/2019/01/blog-post_5.html

      Πέρα από κάθε όριο η διαστρέβλωση της αλήθειας

      Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pera-apo-kathe-orio-h-diastreblwsh-ths-alhtheias#ixzz5bxvPH0hc

      Καλό σας βράδυ

      Διαγραφή
    3. Δεκτές οι επισημάνσεις και όσοι επιθυμούν άς ανατρέξουν στα αναγραφόμενα 'λίνκς'. Νά είστε πάντα καλά και πάλι ευχαριστούμε.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!