Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Μας έδειχναν από χρόνια ότι θα εκχωρήσουν την Μακεδονία. Θυμηθείτε τα γεγονότα

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.


Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Από χρόνια προετοιμαζόντουσαν οι εξουσιαστές μας – όχι μόνον οι πολιτικοί – να εκχωρήσουν την Μακεδονία αλλά έπρεπε οι ενέργειές τους να καλύπτονται. 


Το έργο τού καμουφλαρίσματος των ενεργειών τους, είχαν και έχουν μέχρι σήμερα τα ΜΜΕ. Τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ αμείβονται (γενικώς) αναλόγως με τον βαθμό υπνώσεως που επιφέρουν στους ψηφοφόρους. Παλαιότερα, ενδεχομένως να μην καταλαβαίνατε τον σκοπό κάποιων ενεργειών των «φιλολάων» αρχόντων μας. Τώρα όμως που φανερώνονται όλα σιγά-σιγά ας θυμηθούμε κάποια γεγονότα, που οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να καταλάβουν, αλλά ούτε και ήθελαν να καταλάβουν, που γινόντουσαν, και κάποια γίνονται ύπουλα ακόμη και τώρα, για να ακρωτηριασθεί η Ελλάς.

1. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το Νοσοκομείο που εγκαινιάσθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2000 ονομάσθηκε «Διαβαλκανικό»; Τώρα όμως μιλάνε καθαρά ότι θέλουν την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα πόλη των Βαλκανίων. Είχε εγκαινιασθεί, από τον Πρόεδρό του Γ. Αποστολόπουλο και τον… Μ. Γκορμπατσώφ επί Κυβερνήσεως Σημίτη παρουσία αντιπροσωπειών από Βαλκανικές χώρες! Υπόψη ότι ο «πρόθυμος» Στ. Θεοδωράκης του «Ποταμιού», που ψήφισε «Ναι» στην Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ανιψιός της γυναίκας του Σημίτη, Δάφνης. Ο Σημίτης μετέχει στην εξουσία δι’ «αντιπροσώπου». Έτσι, για να δένονται οι άκρες κάποιων νημάτων.
 
2. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί όταν η Γερμανία έπαιρνε μετανάστες από την Ελλάδα, ήταν σχεδόν όλοι από την Μακεδονία; Από την μια ερήμωνε την Μακεδονία και από την άλλη «έδενε» τους Μακεδόνες. Ας αντιδράσουν τώρα οι Μακεδόνες εναντίον της Γερμανίας.
 
3. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί απαξιούσαν σκοπίμως την Μακεδονία και μετά από «λαϊκή απαίτηση και για το καλό του λαού» έστησαν Υπουργείο Βορείου Ελλάδος; Υπήρχε και Υπουργείο Αιγαίου από 1985 έως το 2007. Εξ’ άλλου μετά την Μακεδονία, ακολουθεί το Αιγαίο, η Ήπειρος και η λοιπή Ελλάς.
 
4. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει φόβος από τον Βορρά αλλά μόνο από την Ανατολή; Μας το έλεγαν και βαρύγδουπα για να έχει κύρος, «υφίσταται κίνδυνος μόνον εξ Ανατολών», «ο εξ ανατολών κίνδυνος», κλπ. Προς τι ο πληθυντικός; Πόσες «Ανατολές» υπάρχουν;

5. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί φρόντισαν να παγιώσουν την αντίληψη στους Έλληνες ότι «δεν διεκδικούμε τίποτα»; Νομίζατε ότι δεν διεκδικούμε τίποτα για το καλό της ειρήνης και της ευημερίας στην περιοχή επειδή είμαστε μέλη της ΕΕ, του ΝΑΤΟ κλπ; 
 
6. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μας απέκρυψαν την αλήθεια για τον «Ήλιο της Βεργίνας» ερμηνεύοντας ψευδώς τον συμβολισμό του; Αν είδατε την ταινία “Waterman”, θα είδατε και την αλήθεια σε δύο σκηνές περί αυτού. Πιο πολλοί ενδιαφερόντουσαν για το ήλιο του ΠΑΣΟΚ παρά για την «Ήλιο της Βεργίνας». Ο αποκαλούμενος «Ήλιος της Βεργίνας» είναι δύο ολόλαμπροι ήλιοι, και δύο ηλίους, ένας που φαίνεται καθαρά και ο άλλος όχι, είναι το διπλό άστρο του Σειρίου, το φωτεινότερο ορατό άστρο. «Σείριος» σημαίνει «Ελλάς», σύμφωνα με την γραμματική. Αν το ήξεραν αυτό οι Σκοπιανοί ούτε που θα άγγιζαν, τον «Ήλιο της Βεργίνας». Τώρα τον διεκδικούν.
 
7. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Μπαμπινιώτης έγραψε στο Λεξικό του ότι οι «Παοκτζήδες» είναι «βούλγαροι», χαρακτηρισμό που από πριν φρόντισαν να τον περάσουν παμπόνηρα μέσω των φανατικών οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων που τους χώρισαν σε Βορείους και Νοτίους; Ο Μπαμπινιώτης ανταμείφθηκε αργότερα για την προσφορά του στα κόμματα του συνταγματικού τόξου με το αξίωμα του Υπουργού στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, μετά από εισήγηση της Νέα Δημοκρατίας.
 
8. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί επί σειρά ετών και σιγά-σιγά έκλειναν τα στρατόπεδα στην Βόρειο Ελλάδα; Μας έλεγαν ότι γίνεται «αναδιοργάνωση του στρατεύματος», για να εξοικονομηθούν πόροι, να είναι πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό. Δεν ήταν «αναδιοργάνωση» του στρατεύματος, «υποχώρηση» ήταν.
 
9. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί η Μπακογιάννη το 2004 στο Παναθηναϊκό στάδιο και κατά την διάρκεια της τιμητικής τελετής που έγινε για να τιμηθεί η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου στην Πορτογαλία, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που «έφεραν τον κύπελλο στην Αθήνα». Δεν είπε στην «Ελλάδα», στην «Αθήνα» είπε. Χρειάζονται μετάφραση τα λόγια των πολιτικών!
 
10. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο ταξιδιώτης που κινείται με το αυτοκίνητό του στον μη εθνικό αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης και αντίθετα, για να περάσει τον Νομό Λαρίσης, που ευρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδος, πρέπει να πληρώσει 6,50 ευρώ διόδια; Γίνεται έτσι ο δρόμος «εμπόδιο» στην άνετη επικοινωνία Βορείου και Νοτίου Ελλάδος. Χωρίζουν τους Έλληνες με «γκλίτσα» το κόστος μετακίνησης. Παίζουν και τα διόδια τον ρόλο τους. Όλα τα υπολογίζουν προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους!
 
11. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ήταν απαράβατος όρος να αναγνωρισθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα στην Ελλάδα, ώστε να γίνει η Ελλάς μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; ΕΟΚ, τότε;
 
12. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ εξελίσσεται σε νέον «Λάμπρο Κατσώνη»; Για προσέξτε την τακτική της εφημερίδος «Έθνος», ιδιοκτησίας Σαββίδη, αφού πρώτα πρέπει να ξέρετε ότι το «Εθνος» πρωτοάνοιξε στην Ελλάδα με κεφάλαια της KGB, που είχε αρχηγό τον Πούτιν, σύμφωνα με το βιβλίο του Παύλου Αναστασιάδη «Πάρτε το Έθνος στα χέρια σας». Σε τέτοιο επίπεδο και με τέτοια συμφέροντα, τίποτα δεν γίνεται κατά τύχη. 

Αυτά τα λίγα, για να θυμηθείτε κάποια γεγονότα και να αποτελέσουν «τροφή» για σκέψη και αυτοκριτική. 

Χρήστος Μαντζιάρης

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

7 σχόλια:

  1. Να έχετε ακόμη υπόψη σας πως όποιος ψήφισε υπέρ της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ξένο κράτος, έχει διαπράξει εθνική προδοσία.
    Και άρα έχει διαπράξει εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας.
    Η ποινή για την εσχάτη προδοσία είναι ισόβια φυλάκιση, αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.

    Άλλο ένα εθνοπροδοτικό από αυτή τη ...συμφωνία, είναι η εκχώρηση τμήματος της ελληνικής ΑΟΖ στα Σκόπια.
    Αφού λοιπόν πρόκειται για παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, θα έπρεπε αυτή η συμφωνία των Πρεσπών να ψηφιστεί από τα 2/3 της Βουλής. Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας.
    Ας σκεφτούμε ακόμα, γιατί τα Σκόπια δεν έχουν πρόσβαση στη θάλασσα στην ...Αλβανία; Ή στη Βουλγαρία;
    Επίσης, η Αυστρία ή η Ελβετία, έχουν ΑΟΖ;

    Η αναγνώριση του γειτονικού μας κρατιδίου με το όνομα Μακεδονία, θα αρθεί από την μελλοντική μας πατριωτική κυβέρνηση, μόλις οι νυν κυβερνώντες μας καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.
    Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, αφού θα επρόκειτο για προδότες. Για καταδικασθέντες από τη Δικαιοσύνη προδότες. Και οι προδοτικές πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκαν, αίρονται.
    Και όταν αναφέρομαι σε μελλοντική πατριωτική κυβέρνηση δεν εννοώ βεβαίως τη ΝΔούλα, αφού ούτε πατριωτική είναι αλλά ούτε πρόκειται να μας βγάλουν από τα σκατά αυτοί που μας έριξαν μέσα (αναφέρομαι και στο FYRO...M, αλλά και στο δήθεν χρέος μας, το "δήθεν" το αποδεικνύω παρακάτω).

    Η εσχάτη προδοσία ισχύει και για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας. Για να έχει ισχύ ο κάθε νόμος που ψηφίζεται τους βουλευτές, θα πρέπει να υπογραφεί και από τον Πρόεδρο. Ειδάλλως πάμε σε δημοψήφισμα ή σε παραίτηση του Προέδρου. Προβλέπεται από το Σύνταγμά μας.
    Αφού παρόλα αυτά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε, έχει διαπράξει και αυτός εσχάτη προδοσία.

    Θα γράψω ακόμα ότι και μόνο με το χάρτη που είχε πρόσφατα και το Deutsche Welle, αποδεικνύεται ότι οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία και άρα δεν έχουν σχέση με το Φίλιππο και το μέγα Αλέξανδρο. Μόνο τα νότια Σκόπια, που σημαίνει το Μοναστήρι και η Γευγελή, έχουν σχέση με την Αρχαία Μακεδονία.
    Μοναστήρι και η Γευγελή, που δεν θέλησε να καταλάβει ο Βενιζέλος όταν η Ελλάδα μπορούσε άνετα και όπου τότε ζούσαν μόνο Έλληνες. Ο Βενιζέλος ο οποίος χάρισε και την ελληνική Βόρειο Ήπειρο στο νεοσύστατο αλβανικό κράτος και όπου και εκεί ζούσαν μόνο Έλληνες...
    Άρα, τι δουλειά έχουν στα Σκόπια τα δεκάδες αγάλματα του μεγάλου Αλεξάνδρου τα οποία έφτιαξαν εκεί τα τελευταία χρόνια;
    Δε θα έπρεπε πρωτίστως να τους υποχρεώσουμε να τα κατεβάσουν;
    Και βέβαια δεν εννοώ εμένα, δε θα τους υποχρεώσω εγώ. Εννοώ όλους όσους μας κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες. https://www.dw.com/image/42447912_303.png?fbclid=IwAR0uHjqFHmtBtKzCCMORqd25NuGrCNAJhrIFqwFSe2vGPYoZ7gNALJrs_Ko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και αναφέρθηκα στο δημόσιο χρέος μας και αφού δεν κάνουμε έναν επίσημο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους, θα κάνω εγώ μια απλή …προσθαφαίρεση:

      Λοιπόν. Αρχές του 2009 χρωστούσαμε 290 δις.
      Πριν δέκα χρόνια το χρέος μας ήταν 290 δις και επειδή ο Καραμανλής είχε δώσει το Δεκέμβιο 2008 (με δανεικά-εγγυήσεις της ΕΕ) στις ιδιωτικές μας τράπεζες που διαχειρίζονται Ευρώ, ως κρατικές εγγυήσεις, 23 δισεκατομμύρια Ευρώ (ΦΕΚ 250, 9 Δεκεμβρίου 2008).
      Επειδή όμως αυτός παραιτήθηκε, οι τράπεζες το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αργότερα το επέστρεψαν.
      Δεν τα “χρειάστηκαν” επειδή δεν ήξεραν τι, πως και γιατί αυτός παραιτήθηκε. Και οι ίδιες αυτές τράπεζες δεν επέστρεψαν ποτέ τίποτε άλλο, παρά τα πολλές δεκάδες δισεκατομμύρια Ευρώ που “χρειάστηκαν” στη συνέχεια.
      Το 2010 με τον Παπανδρέου δίναμε για τρία και κάτι χρόνια περίπου 20 δις το χρόνο με μηδενικό επιτόκιο, για τη μείωση του τεράστιου χρέους μας (μια ευγενική …χορηγία της ΕΕ).
      Το 2012 κάναμε με τον Παπαδήμο το εγκληματικό PSI όπου όλα μας τα δημόσια ταμεία έδωσαν 58 δις για αυτό το χρέος (χώρια από αυτά που “έδωσαν” οι ιδιώτες).
      .
      Σύνολο
      290 δις – 23 δις – περίπου 70 δις – 58 δις = λιγότερο από 140 δις
      .
      Άρα το Δημόσιο χρέος της χώρας θα έπρεπε το 2013 να ήταν ούτε 140 δις και όχι ...340 δις.
      Και τα χρήματα που συνεχίζουμε να δίνουμε και μετά τη λήξη των μηδενικών επιτοκίων, για την εξόφληση των τόκων του χρέους των 340 δις, θα έπρεπε να μειώνουν κανονικά το πραγματικό χρέος των ούτε 140 δις.
      Και όχι να είναι μόνο οι τόκοι για το δήθεν Δημόσιο χρέος μας των 340 δις.
      Και άρα αυτό το πραγματικό χρέος μας των ούτε 140 δις θα έπρεπε με τα 20 δις που δίνουμε το χρόνο, να μειώνεται…
      Αυτά τα χρήματα, περίπου το 65% του δημοσίου χρέους μας, τα έδωσαν οι προδότες πρώην πρωθυπουργοί μας Παπανδρέου, Παπαδήμος και Σαμαράς, δήθεν για τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” των τραπεζών μας.
      Στην ουσία όμως προς Γαλλία και Γερμανία….
      Ο Ιταλός Ντ Αλέμα είπε πριν κάτι χρόνια, ότι η Ελλάδα έδωσε προς γαλλικές και γερμανικές τράπεζες περισσότερα από 200 δις για να διασώσει εκείνες τις τράπεζες.
      Νόμιζε όμως ότι ήταν για ...τόκους.
      https://www.youtube.com/watch?v=YUhb1Xoo7Zg

      Πολλοί πιστεύουν ότι κακώς που αφαίρεσα τα 23 δις και ότι πράγματι δώσαμε τα λεφτά στις τράπεζές μας και όχι προς Γαλλία και Γερμανία και ότι οι τράπεζάς μας ...έπρεπε να ανακεφαλαιοποιηθούν.
      Αυτό που πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε είναι ότι την οποιαδήποτε χρηματοδότηση των τραπεζών (ανακεφαλαιοποιήσεις και κρατικές εγγυήσεις) την αναλαμβάνει η χώρα από μόνη της, μόνο εφόσον έχει εθνικό νόμισμα που το εκδίδει η ίδια. Και μόνο τότε. Και μόνο επειδή εκδίδει μόνη της το χρήμα.
      Και ακριβώς επειδή η χώρα εκδίδει μόνη της το χρήμα.
      Αυτό γίνεται ανέκαθεν, από τη δημιουργία του χρήματος και του τραπεζικού συστήματος.
      Στην Ελλάδα, επειδή ακριβώς έχουμε Ευρώ, τη χρηματοδότηση των τραπεζών θα έπρεπε να την αναλάβει η ΕΚΤ που εκδίδει το Ευρώ, αφού αυτή εκδίδει το χρήμα.
      Θα έπρεπε…
      Και προσέξτε, γράφω ότι η ΕΚΤ θα έπρεπε να αναλάβει τη χρηματοδότηση όλων των τραπεζών.
      Θα το εξηγήσω και αυτό λοιπόν:
      Καταρχάς είμαι σίγουρος ότι οι ελληνικές τράπεζες δε χρειάζονταν περισσότερο χρήμα ακόμα και από το ετήσιο ΑΕΠ της χώρας, ακόμα και από τις συνολικές καταθέσεις μας, τόσο σύντομα για …χρηματοδότηση. Άρα όλο αυτό με το «χρέος» μας είναι κόλπο των διεθνών τοκογλύφων, με συνεργάτες το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, για να μας αρπάξουν ολόκληρη τη δημόσια περιουσία μας.
      Στη συνέχεια θα αναφέρω πως όταν παλαιότερα επί δραχμής χρειάζονταν χρηματοδότηση η …Τράπεζα Κρήτης, έκανε τον έλεγχο η Τράπεζα της Ελλάδος και στη συνέχεια η Ελλάδα χρηματοδοτούσε. Ολόκληρη η Ελλάδα και όχι η …Κρήτη.
      Που σημαίνει ότι η ΕΚΤ θα έπρεπε να ελέγξει εάν πραγματικά κάποια τράπεζα χρειάζονταν τόσο χρήμα για ανακεφαλαιοποίηση και μετά ολόκληρη η ΕΕ να χρηματοδοτούσε. Και αναφέρομαι σε όλες τις τράπεζες της ΕΕ που διαχειρίζονται Ευρώ. Η ΕΕ θα έπρεπε να χρηματοδοτήσει όλες τις τράπεζες της Ευρώπης και άρα όλες οι χώρες να συμμετείχαν, ανάλογα όμως με την οικονομική δυνατότητα της κάθε χώρας.

      Διαγραφή
    2. Και αφού αναφέρω ότι θέλουν να μας αρπάξουν ολόκληρη τη δημόσια περιουσία μας, θα γράψω και τα εξής:
      Στα χρόνια των μνημονίων ιδιωτικοποιήθηκαν τα πάντα. Ότι απέφερε πλούτο για τη χώρα, ιδιωτικοποιήθηκε, πουλήθηκε.
      Πουλήθηκε όμως με τιμές της πλάκας και άρα ξεπουλήθηκε.
      Και τα λιγοστά αυτά χρήματα δεν τα πήραμε, αλλά πήγαν προς ...αποπληρωμή τόκων δανείων.
      Ο ΟΠΑΠ πχ δόθηκε με χρήματα όσο κέρδος είχε σε ένα χρόνο (900 εκ.), για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πήραμε 45 εκατομμυριάκια (και μάλιστα μιλάμε για εκατοντάδες συρμούς, εκατοντάδες χιλιόμετρα ράγες, δεκάδες σταθμούς κλπ κλπ, καινούριος προαστιακός σιδηρόδρομος, χιλιάδες επιβάτες καθημερινά).
      Λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, ΟΛΘ κλπ κλπ.

      Θα μπορούσαμε, θα έπρεπε βέβαια η Ελλάδα να βγάζει πολύ περισσότερο κέρδος από τη δημόσια περιουσία της, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι τα κέρδη (που τώρα θα είναι περισσότερα) τα έπαιρνε η Ελλάδα ενώ τώρα όχι.
      Ξεπουλήσαμε λοιπόν ότι απέφερε κέρδος για τη χώρα, από όπου η Ελλάδα είχε έσοδα. Έτσι ώστε στο τέλος η Ελλάδα να μη βγάζει άλλα χρήματα για να μπορεί να ξεχρεώνει αυτά που δήθεν χρωστάει.
      Δε θα βγάζουμε άλλο κέρδος από την εθνική μας περιουσία και θα αναγκαστούμε πλέον να δώσουμε και τον ορυκτό μας πλούτο. Για να ...μειώσουμε το χρέος μας.
      Τον ορυκτό πλούτο (πετρέλαια και φυσικό αέριο) που μέχρι πρότινος δήθεν ούτε που γνωρίζαμε ότι υπήρχε. Και την Ελληνική ΑΟΖ δεν έχουμε ακόμα και σήμερα ανακηρύξει, αφού τάχα φοβόμαστε τους Τούρκους.
      Και όμως η Κύπρος επί Τάσου Παπαδόπουλου ανακήρυξε τη δική της ΑΟΖ και μας παρακαλούσε να ανακηρύξουμε ταυτόχρονα και εμείς τη δική μας.
      Και σημειώστε ότι η Ελλάδα έχει ορυκτό πλούτο αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο το γνωρίζουν οι πάντες (αυτοί που πρέπει) εδώ και δεκαετίες.
      Αυτός είναι και ο λόγος που μπήκαμε στα μνημόνια, αυτός είναι ο λόγος που γίνεται η φτωχοποίηση της Ελλάδος.
      Ο ορυκτός μας πλούτος είναι …υπεύθυνος για αυτά που τραβάμε.
      Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η χώρα με τις μεγαλύτερες εξαγωγές πετρελαίου της Αφρικής, είναι η …Νιγηρία.
      Ενώ ο λαός της Νιγηρίας πεθαίνει της πείνας.

      Διαγραφή
    3. Και μιας και αναφέρθηκα σε διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, απομένει αυτό να το αποδείξω:
      Ο Jörg Michael Kutschenreuter (αυτός που κρατούσε αυτά τα μαύρα ταμεία της Siemens) κατέθεσε το 2005 στην Εισαγγελία του Μονάχου, ότι η Siemens Ελλάς έδινε μίζες στα τρία μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα.
      Το 25% του ετήσιου τζίρου της, με την αναλογία 3/2/1. Τα 3/6 το μισό δηλαδή του 25%, το παίρνει η κυβέρνηση, τα 2/6 το ένα τρίτο του 25%, το παίρνει η αξιωματική αντιπολίτευση και το 1/6 του 25%,το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα.
      Η Siemens Ελλάς δεν έχει εισαγωγέα (αποκλειστικό αντιπρόσωπο) στην Ελλάδα, αλλά μόνο ελληνικό υποκατάστημα και δίνει αυτό το 25% μόνο στα πολιτικά κόμματα. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες γερμανικές εταιρίες, που δίνουν και στα πολιτικά κόμματα και στους εισαγωγείς.
      Και μη νομίζει κανείς ότι η Siemens χαρίζει το 25% του τζίρου της, απλώς πωλεί στην Ελλάδα πολύ πιο ακριβά…
      Όπως κάνουν λοιπόν και όλες οι άλλες γερμανικές εταιρίες. Πουλάνε στην Ελλάδα κατά 25% πιο ακριβά από ότι πουλάνε σε άλλες δυτικές χώρες.
      Και αυτό το 25% υπάρχει η ...φήμη ότι το καταθέτουν σε διεθνείς τραπεζικούς λογαριασμούς των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, αλλά και των εισαγωγέων.
      Άρα αυτές τις μίζες (αν υπάρχουν) τις πληρώνουμε εμείς. Αφού ο εισαγωγέας το αγοράζει πιο ακριβά, το δίνει στα σούπερ μάρκετ πιο ακριβά και το αγοράζουμε εμείς πιο ακριβά…
      Τις κατηγορίες μου μπορεί να τις ελέγξει εύκολα όποιος δεν έχει στη διάθεσή του τα τιμολόγια αγοράς, εάν συγκρίνει τις τιμές πώλησης στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας με τις τιμές πώλησης στα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.
      Όταν ένα Gel ξυρίσματος NIVEA πωλείται στη Γερμανία 1,80Ευρώ, στο Βέλγιο και στην Ολλανδία 2,00Ευρώ, στη Γαλλία 2,20Ευρώ, στην Ισπανία και στην Ιταλία 2,50 Ευρώ, δεν μπορεί στην Ελλάδα να πωλείται 3,50Ευρώ.
      Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν.
      Μπορεί όποιος θέλει να ελέγξει τις τιμές που πωλούνται τα γερμανικά προϊόντα σε όλα τα σούπερ μάρκετ της Ευρώπης.
      Επίσης, ας ελέγξουν αυτοί που μπορούν τις τιμές στις οποίες αγοράζει ο Έλληνας εισαγωγέας το προϊόν αυτό.
      Γιατί αυτές οι τιμές είναι τόσο διαφορετικές από τις τιμές που αγοράζουν όλοι οι άλλοι λαοί;

      Αυτό που περιγράφω (η πολύ πιο ακριβή …αγορά) είχε μια …λογική κάποτε. Όταν υπήρχε ο νόμος πως ο Έλληνας εισαγωγέας πρέπει να βγάζει μόνο μέχρι 12% κέρδος από τις εισαγωγές που κάνει.
      Είχε μια λογική για τους Έλληνες εισαγωγείς, για να δείχνουν μεγαλύτερο ζήλο στην προώθηση γερμανικών προϊόντων.
      Και είχε μια λογική για τους Γερμανούς κατασκευαστές, για να πουλάνε περισσότερο στην Ελλάδα.
      Όχι όμως τώρα. Τώρα παρέμεινε ως μια πρακτική της Γερμανίας για να έχει στο χέρι το πολιτικό μας σύστημα.
      Και γίνεται με όλα τα γερμανικά εμπορεύματα. Κάθε χρόνο, εδώ και χρόνια, εισάγουμε από Γερμανία προϊόντα μερικών δις το χρόνο.
      Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε σε τι ποσό αναφέρομαι, όταν μιλάω για το 25%.
      Άρα, ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα είναι διεφθαρμένο. Με αυτό τον τρόπο οι Γερμανοί κρατάνε όλους τους πολιτικούς μας. Και αυτοί ακολουθούν τις εντολές της Μέρκελ και δήθεν φοβούνται ότι οι Γερμανοί θα …μας βγάλουν από το Ευρώ…

      Το Γερμανικό φορολογικό σύστημα κάποτε έδινε το δικαίωμα στο Γερμανό κατασκευαστή κάνοντας τη φορολογική του δήλωση να βάζει όλες τις μίζες που έδινε στο εξωτερικό, στα έξοδα της επιχείρησης.
      Μετά από ντόρο που έγινε, αναγκάστηκε η Γερμανία να καταργήσει αυτό το δικαίωμα του Γερμανού κατασκευαστή (πριν μερικά χρόνια).
      Υποτίθεται για να καταργήσει τις μίζες, έγινε όμως μόνο για τα μάτια του κόσμου.
      Η Γερμανική εφορία για …εξισορρόπηση, έδωσε το δικαίωμα στον Γερμανό κατασκευαστή να δηλώνει κάποιο ποσό στη φορολογική του δήλωση ως «έξοδα χωρίς αποδείξεις στην τάδε χώρα». Και αυτό έχει ίσως κάποια λογική, εάν το εφαρμόζουν στη … Ζιμπάμπουε ή γενικώς σε τριτοκοσμικές χώρες, δεν μπορεί όμως να το κάνουν στην Ελλάδα, σε χώρα της ΕΕ...

      Διαγραφή
  2. ΖΙΜΕΝΣ-ΜΠΑΓΙΕΡ-ΜΠΑΣΦ-ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ-ΜΠΟΣ-ΒΟΛΚΣΒΑΓΚΕΝ-ΑΟΥΝΤΙ-ΜΠΕΕΜΒΕ-ΤΙΣΕΝ-ΛΟΥΦΤΧΑΝΣΕ-ΧΟΚΤΙΦ-ΛΙΝΤΛ.ΚΛΠ......ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΡΕΒΑΙΚΟ ΧΡΗΜΑ,ΟΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ[ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ] ΠΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 50,000 ΜΧ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΙΠΕ Η ΒΑΙΜΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟ Τ-Ε-Λ-Ε-Τ-Ο-Υ-Ρ-Γ-Ι-Κ-Ο ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε-Ξ-Α-Γ-Ω-Γ-Ε-Σ.......ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ........Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ......Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΑ.....ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΗΣ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε το λογαριασμό, επικοινωνήστε μαζί μας, δίνουμε δάνειο μόλις 2%, προσφέρουμε επίσης μια σύντομη και σύντομη δάνειο μορφή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου andmoris38@gmail.com μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο αριθμό μας whatsapp: +393924698291

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!