Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Asterios Tsintsifos "ΟΙ 35 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΔΟΡΑ" ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!


Asterios Tsintsifos "ΟΙ 35 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΔΟΡΟΣ" 
ΣΤΟ Ε Γ Κ Λ Η Μ Α   ΤΗΣ  Α Μ Φ Ι Π Ο Λ Ε Ω Σ

Η ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ . 
Η ΜΥΣΤΙΚΉ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΑΠΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 , "Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΘΗΛΑΖΟΥΣΑΣ ΤΟΝ ΖΑΓΡΕΑ" ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΛΑΜΟ. 

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΜΦΙΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ...

Σχετική εικόνα




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ-ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ...



https://youtu.be/lA9xMZZ1ris?t=116

https://youtu.be/mymYnQVggcU?t=307


Διαβάστε επίσης σχετικά άρθρα-έρευνας από το φιλικό ιστολόγιο "Φιλονόη" και θα καταλάβετε περισσότερα: 

Φίλιππος, Ἀμφίπολις καὶ …«περίεργες» ἐξαφανίσεις ἀρχαιολογικῶν εὑρημάτων

Ἔγκλημα κατὰ τῆς Ἀνθρωπότητος συνετελέσθη στὴν Ἀμφίπολιν

Χειμερινὸν Ἡλιοστάσιον, Ἀμφίπολις καὶ Διόνυσος-Ζαγρεὺς


Πηγή βίντεο: enserrais

εικόνα
Σχετική εικόνα
Πηγή: The Secret Real Truth

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια:

  1. Το «Συνταγματικό τόξο» ως δούλος των διεθνών τοκογλύφων
    Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

    Στην… «ουσία» της πολιτικής διαμάχης Πολάκη- Στουρνάρα ξέφυγε μια… «λεπτομέρεια» την οποία ξεστόμισε ο δεύτερος και φαίνεται μάλλον φυσιολογική για τους εγχώριους υποστηρικτές των μνημονίων. Συγκεκριμένα, ο Στουρνάρας θύμισε το νέο καθεστώς στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα: «Δεν μπορώ να ελέγξω τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, γιατί αυτό είναι αρμοδιότητα του SSM», δηλαδή του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού.

    Κάτι που σημαίνει ότι ο έλεγχος και η εποπτεία των συστημικά πιστωτικών ιδρυμάτων ανατέθηκαν σε μια υπερεθνική αρχή, την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Σιωπή, λοιπόν, απ΄ όλους τους συστημικούς παράγοντες γι΄αυτή την κατάφορη θεσμική εκτροπή και επιβολή της «τραπεζικής Ευρώπη» στα μεγαλύτερα πιστωτικά ιδρύματα κάθε χώρας. Το τι συμβαίνει μέσα στο τραπεζικό σύστημα της Ελλάδος δεν μπορεί να το ελέγξει η ΤτΕ, αλλά μονάχα ένας εποπτικός μηχανισμός, ο οποίος βεβαίως αδιαφορεί πλήρως για ανάγκες και δεοντολογίες, εξασφαλίζοντας μονάχα να αρπάξει όσα περισσότερα μπορούν.

    Ο Στουρνάρας είναι τμήμα αυτού του μηχανισμού, όπως ο υπουργός Οικονομικών αποτελεί και αυτός τμήμα του σιδερένιου πλαισίου της ευρωκρατίας. Σε όλες τις επιτροπές και αρχές οι επικεφαλής είναι ξένοι, μεγαλοστελέχη αυτού του τερατώδους πλάσματος. Ο αφελληνισμός του τραπεζικού συστήματος και η υπαγωγή του στις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων θεωρείται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου του «Συνταγματικού τόξου» ως «κανονικότητα». ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ μπορεί να «σφάζονται» για τις ηχογραφήσεις του Πολάκη, αλλά τηρούν «σιγή ιχθύος» για την ρητή δήλωση του Στουρνάρα ότι αλλού δίνει λογαριασμό και ότι έτσι είναι η «κανονικότητα» από εδώ και πέρα, ότι δεν τρέχει τίποτα. Μη σας φαίνεται περίεργο, καθώς σε αυτό έχουν συμφωνήσει όσοι κυβερνούσαν χθες, όσοι κυβερνούν σήμερα ,όσοι (θα) κυβερνήσουν αύριο.

    Οι υπεύθυνοι της «Πρώτη Φορά Αριστερά» κυβέρνησης για τον τραπεζικό τομέα (Δραγασάκης, Φλαμπουράρης) από τον θεσμικό ρόλο του Στουρνάρα καθόλου δεν ενοχλούνται από τον θεσμικό ρόλο του Στουρνάρα ως εντολοδόχου των διεθνών τοκογλύφων. Απλώς, θα προτιμούσαν κάποιον «δικό τους» στη θέση αυτή.

    Όμως, ο κάτοχος της θέσης αυτής διορίζεται με σύμφωνη γνώμη Βρυξελλών και Φρανκφούρτης. Να, λοιπόν, γιατί δεν λένε λέξη για την «ταμπακιέρα» ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, αλλά και οι λοιποί συμμετέχοντες στο «Συνταγματικό τόξο»….

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
    27/02/2019


    Δεκτή έκαναν την πρόταση του εισαγγελέα, για απόρριψη της νέας αίτησης αδείας του προκλητικού αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου. Μάλιστα, στην αιτιολογική τους απόφαση αναφέρουν μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Εκτιμάται ότι υπάρχει κίνδυνος, κατά τη διάρκεια της άδειας να τελέσει νέα εγκλήματα, ενώ δεν συντρέχουν λόγοι που δικαιολογούν την προσδοκία ότι δεν θα κάνει κακή χρήση αυτής (άδειας)… Οι δηλώσεις «να αντισταθούμε στην κρατική τρομοκρατία» και «να ξαναπιάσουμε το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων», οι οποίες παραπέμπουν ευθέως στη βία, όχι μόνο δεν αποτελούν ένδειξη μίας πορείας σωφρονισμού και σεβασμού της έννομης τάξης, αλλά αντιθέτως καταδεικνύουν ένα πρόσωπο, που εμπράκτως και σταθερά αποτάσσεται την έννομη τάξη…».

    Σε κάθε περίπτωση, είναι παρήγορο ότι βρέθηκαν δικαστές που φοράνε παντελόνια και αψήφησαν την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία της μαρξιστικής χούντας. Κι όσο υπάρχουν ακόμα τέτοιοι δικαστές που τιμούν τον όρκο τους, υπάρχει ακόμα ελπίδα σε τούτη τη χώρα!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλώσεις σούργελου

    https://elatora.files.wordpress.com/2019/02/unnamed-2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μικρή ιστορία των Τσάμηδων




    Τσάμηδες είπατε;
    Βεβαίως! Και Τσάμηδες και Τόσκηδες και Λιάπηδες και το Αλβαναριό συλλήβδην. Κι όχι μόνον το Αλβαναριό αλλά και τον Τούρκο και τον Σλάβο και τον πεμπτοφαλαγγίτη του Ισλάμ και προπαντός τον εγχώριο εργολαβο του διαμελισμού της Ελλάδος, πρέπει να προετοιμαζόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε, στο πολύ κοντινό μέλλον.
    Γιατί όλα αυτά τα λυγκόρνια έχουν ήδη επιπέσει επί της υπνώτουσας Ελλάδας και ακονίζουν τα δόντια τους, για το ποιο κομμάτι θα δαγκώσει το καθένα. Κι εμείς οι λιγοστοί εναπομείναντες Έλληνες, θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να μην χάσουμε και άλλη "Μακεδονία".

    Γιατί έτσι δεν δίναμε σημασία στους άλλοτε "γραφικούς" αλβανόσλαβους της παλιάς Βαρδαρίας και καταλήξαμε αυτοί να λογίζονται πλέον ως οι Μακεδόνες και εμάς τους άθλιους, να μας δείχνει πια με το δάχτυλο η Ιστορία και να γελάει...

    Τσάμηδες, λοιπόν...
    Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το τι είναι η Τσαμουριά, που θα μας ζητάνε μεθαύριο τα γεράκια των Βαλκανίων αλλά ντρεπόσαστε να ρωτήσετε τον masterchef σας...

    Διαβάστε περισσότερα:

    http://panusis.blogspot.com/2019/02/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!