Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Η αποκορύφωση του αυτοεξευτελισμού: Ο Αυτιάς ευχαρίστησε τον Θεό, για την επικείμενη επίσκεψη του τουρκοεβραίου Axel Cipra στην Χάλκη

 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Τι να σχολιάσει κανείς εδώ....; Χτίστε κι ένα παλάτι.... δουλεύοντας για την μασονία και πουλώντας την ψυχή σας στο διάβολο... αλλά... ΕΔΩ.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργοσ αυτιας

 

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας NEWSBOMB (8/10)

 

Το ακούσαμε και αυτό. Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του κ.Αυτιά, Ηγούμενος μονής της θεολογικής σχολής της Χάλκης, δήλωσε μεταξύ άλλων:

 

Μόλις τελειώσαμε την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και ευχαριστήσαμε τον Θεό για το μεγάλο δώρο που μας έκανε, να ζήσουμε την επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού,για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια.
Η παραπάνω δήλωση είναι λίγο…περίεργη. Ο κύριος Τσίπρας, πολλές φορές έχει δηλώσει ότι είναι άθεος. Δικαίωμά του να πιστεύει ή να μην πιστεύει.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όμως, ελέγχει τις τύχες της χώρας. Επίσης έφερε και την Συμφωνία των Πρεσπών. Με την Συμφωνία αυτή, οι Σκοπιανοί πήραν όνομα, γλώσσα και εθνότητα.
Πως γίνεται ένας ηγούμενος της Ορθόδοξης εκκλησίας, να βλέπει θετικά την επίσκεψη του πρωθυπουργού;
Έχει τόση μεγάλη σημασία αυτή η επίσκεψη;
Τι να τους κάνουμε τους συμβολισμούς, όταν οι Τούρκοι καθημερινά μας προκαλούν;
Για ποιο λόγο να χαρούμε για κάτι που δεν φέρνει αποτελέσματα;
Δεν καταλαβαίνουμε την χαρά για την επίσκεψη σε ένα κτίσμα. Δεν παράγει κάποιο πρακτικό ή πνευματικό αποτέλεσμα. Να δούμε τι θα πάρει πίσω ο Σουλτάνος ΤΩΡΑ!

Η Συμφωνία των Πρεσπών όμως, φέρνει…πολλά αποτελέσματα (τα έχετε διαβάσει πολλές φορές στο el).

Με κάθε σεβασμό προς τον ηγούμενο, δεν είναι και ότι καλύτερο να ευχαριστούμε τον θεό επειδή ο κύριος Τσίπρας που είναι άθεος (δικαίωμά του), επισκέπτεται την Χάλκη.
Photo:pexels

EL

2 σχόλια:

  1. Μια διόρθωση παρακαλώ. Δεν είμαι "χρι..." πήγε να πει και μετά το μπάλωσε και το έκανε "δεν είμαι θρησκευόμενος". Και του λόγου (του) το αληθές, πάτε στο 0.13'' του παρακάτω βίντεο
    https://www.youtube.com/watch?v=_t-nQattIwk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μου, που το έκανα απλά για λόγους τάξεως, θεωρώ ότι δεν πρέπει να κρίνουμε βιαστικά τον Ηγούμενο. Ο ρόλος των ποιμένων είναι να μαζεύουν κάθε πρόβατο, ακόμη και ένα απολωλός (όπως το συγκεκριμένο που έχει συμμαχήσει με τους λύκους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!