Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ο (μητροπολίτης;;;) Γαλλίας Εμμανουήλ ντύθηκε π ρ ο τ ε σ τ ά ν τ η ς κ α ρ ν ά β α λ ο ς για να παρασημοφορηθεί για τις καταστρεπτικές του "υπηρεσίες" στην Εκκλησία.

"ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ", ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ Ή ΜΕ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ  ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ....

Ν Τ Ρ Ο Π Η!
Ν Τ Ρ Ο Π Η!
Ν Τ Ρ Ο Π Η!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΤΣΙ" ΕΝΑΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ; ; ;
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΡΟΝΟΥΝ ΚΑΙ
ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (τό σβησμένο!)

σ.σ. Ο «μαρτυρικός αγώνας» των Φαναριωτών που πρωτοστατούν στην προετοιμασία της έλευσης του Αντιχρίστου, νοθεύοντας την Πίστη και σχίζοντας την Εκκλησία, στέφεται με δάφνες και βραβεία του κόσμου τούτου. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΡ.ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Μπορεί οι Μάρτυρες της Εκκλησίας να πότισαν και να ποτίζουν με την τελευταία ρανίδα του αίματός τους του Χριστού την Πίστη την Αγία και να τιμώνται με την Χάρη του Θεού μετά τον μαρτυρικό τους θάνατο,τούτοι εδώ όμως, που έχουν την αξίωση να τους θεωρούμε και «Μήτηρ Εκκλησία», τιμώνται πάντα εν ζωή από κοσμικούς άρχοντες, και μάλιστα κάποιοι απ’ αυτούς χωρίς τα άμφιά τους, για πράγματα ανήκουστα στον χώρο της Εκκλησίας, όπως, «για την συμβολή στον διαθρησκευτικό διάλογο, στην φιλία και συνεργασία μεταξύ θρησκειών»!

Σχετική εικόνα

Επειδή αυτός ο «μαρτυρικός αγώνας» των Φαναριωτών αναγνωρίζεται και από ιερωμένους και αγιορείτες, ηγούμενους και μοναχούς, καλό θα είναι όλοι αυτοί να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τα Ορθόδοξα ράσα και ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους «αγωνιζόμενους μάρτυρες του μαρτυρικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως»!!!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΡ.ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

να βγάλουν τα ράσα και να βάλουν ‘τα καλά τους’, τα προτεστάντικά τους, όταν έρχονται να μας νουθετήσουν, για να ξέρουμε κι εμείς ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ.

***

O Mητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ πέταξε τα ράσα αλλά όχι για να ... ντύσει το γυμνό όπως κάνει ο Άγιος Μαρτίνος με το ζητιάνο στο περιώνυμο έργο του Θεοτοκόπουλου, όπου σχίζει το χιτώνιο του και του δίνει το μισό.

Ο Εμμανουήλ της Γαλλίας με περιβολή προτεστάντη πάστορος πιστός στην πρακτική εκκοσμικεύσεως και εκκλησιολογικού/λειτουργικού συγκρητισμού, που επιβάλει το Οικουμενικό εμφανίστηκε με κοστούμι αγέρωχος να παραλάβει στην Πρεσβεία του Καζακστάν από τον Πρέσβη Jean Galiev το παράσημο του Τάγματος της Φιλίας του Kazakstan, μετά από απόφαση του προέδρου Nursultan Nazarbayev, για να τον τιμήσουν λένε για τη συμβολή του στο διαθρησκευτικό διάλογο στη φιλία και συνεργασία μεταξύ θρησκειών...

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!
    24/02/2019


    Το μνημείο που στήθηκε στη μνήμη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Γιώργου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, που έπεσαν νεκροί από πυρά κακοποιών, οι οποίοι μόλις είχαν ληστέψει ιδιοκτήτη περιπτέρου στο Μενίδι ,την 1η Μαρτίου του 2011, βεβήλωσαν «άγνωστοι» (γνωστοί – άγνωστοι, αλήτες-προδότες-κομμουνιστές)!
    Οι κομμουνιστές αφαίρεσαν τα μπρούτζινα περιστέρια που υπήρχαν στο μνημείο, ενώ έσπασαν και τα μάρμαρα.

    Μάλιστα, ο χρόνος της βεβήλωσης του μνημείου δεν ήταν καθόλου τυχαίες, καθώς την προσεχή Παρασκευή είναι προγραμματισμένο το μνημόσυνο για τα οκτώ χρόνια από τη δολοφονία των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

    (ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, όταν προσφάτως είχε βεβηλωθεί το μνημείο του ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη, όλα τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» εξέδωσαν πύρινες ανακοινώσεις, επενέβη αμέσως ο αρμόδιος εισαγγελέας, κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ. Εδώ τώρα δεν τρέχει τίποτα;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    Διαβάστε περισσότερα: https://tinyurl.com/yyrxuw6y

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!