Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Μήν είστε ...κακοπροαίρετοι! Αμάν πιά. Πρόκειται για σίγουρες Σ Υ Μ Π Τ Ω Σ Ε Ι Σ .....


ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.




(ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΩΣ, ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ, ΤΥΠΟ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ).


Σχετική εικόνα

Ή ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ" ΤΑΙΝΙΕΣ;
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙ ΑΥΤΟ;

Αποτέλεσμα εικόνας για movie companies




Σχετική εικόνα

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 10 ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για walt disney pictures

1. Η Walt Disney Pictures, που διευθύνεται από τον Michael Eisner που τυχαίνει να είναι Εβραίος.

Αποτέλεσμα εικόνας για touchstone pictures

2. Η Touchstone Pictures, που διευθύνεται από τον Joe Roth που τυχαίνει να είναι Εβραίος.

Αποτέλεσμα εικόνας για miramax logo

3. Η Miramax Pictures, που διευθύνεται από τους αδερφούς Weinstein που τυχαίνει να είναι ….Εβραίοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για viacom pictures logo

4. Η Viacom, που διευθύνεται από τον Murray Rothstein που τυχαίνει να είναι Εβραίος.

Σχετική εικόνα

5. Η Paramount Pictures, που διευθύνεται από την Sherry Lansing που τυχαίνει νά είναι Εβραία.

Αποτέλεσμα εικόνας για movie companies

6. Η Time Warner, που διευθύνεται από τον Michael Levin που τυχαίνει να είναι Εβραίος.

Αποτέλεσμα εικόνας για dreamworks logo

7. Η DreamWorks, που δημιουργήθηκε από τους Εβραίους David Geffen, Leffreg Katzenberg και τον Εβραίο σκηνοθέτη Steven Spielberg.

Αποτέλεσμα εικόνας για movie companies

8. Η Universal Pictures, που ελέγχεται από τον Edgar Bronfman που είναι Εβραίος και πρόεδρος του παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσσου.

Αποτέλεσμα εικόνας για sony pictures logo

9. Η Sony Pictures, που διοικείται από τον Εβραίο Alan Levin.

Αποτέλεσμα εικόνας για movie companies

10. Η Twentieth Century Fox, που ελέγχεται από τον Peter Chermin που είναι Εβραίος.

Οι παραπάνω εταιρείες παράγουν ταινίες που παγκόσμια κόβουν περίπου 90% των εισιτηρίων. Περνούν δηλαδή όποιο μήνυμα θέλουν στους «πελάτες» των κινηματογράφων. 
Περνούν τρόπο σκέψεως, τρόπο ενδύσεως, τρόπο αντιδράσεως σε συγκεκριμένα ερεθίσματα, τρόπο διατροφής κ.τ.λ.

Εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών, δίκτυα και ειδησεογραφικά κανάλια 

1. C.B.S. ελέγχεται από τον Eric Ober που τυχαίνει νά είναι Εβραίος. (Αγοράστηκε από την Westing-house Electric Corp.)

2. N.B.C. ελέγχεται από τον Robert Sarnoff που είναι Εβραίος.

3. A.B.C. ελέγχεται από τον Leonard Golden-son (Εβραίος). 

Τα κορυφαία ειδησεογραφικά του προγράμματα έχουν Εβραίους διευθυντές παραγωγής. 

To «World news tonight» με τον Rick Kapiam. 

To «Good Morning America» με τον Bob Reichbloom και το 20% με τον Victor Newfeld.

4. 

C.N.N, δημιουργήθηκε από τον Εβραίο Ted Turner.

Κι ακόμα σας παραθέτω αποσπάσματα ενός πολύ ενδιαφέροντος άρθρου, που μεταφράστηκε και δημοσιεύθηκε στο πάντα ενδιαφέρον ιστολόγιο του Κόκκινου Ουρανού, ώστε να λάβετε μιαν ιδέα για τον σφιχτό εναγκαλισμό της βιομηχανίας του θεάματος και της σιωνιστικής διεθνούς...

Αποτέλεσμα εικόνας για hollywood

"...Πόσο βαθιά εβραϊκό είναι το Hollywood; 

Όταν οι μεγάλοι των στούντιο έβγαλαν μια ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα Los Angeles Times πριν από λίγες εβδομάδες, απαιτώντας το Screen Actors Guild (SAG), να διευθετήσει τη σύμβασή τους, η ανοιχτή επιστολή υπεγράφη από: 

τον Πρόεδρο της ‘News Corp.’ Peter Chernin (Εβραίος), τον πρόεδρο της ‘Paramount Pictures’ Brad Grey (Εβραίος), τον ανώτατο διευθυντή της ‘Walt Disney Co.’ Robert Iger (Εβραίος), τον πρόεδρο της ‘Sony Pictures’ Michael Lynton (έκπληξη!, Ολλανδό-εβραίος), τον πρόεδρο της ‘Warner Bros.’ Barry Meyer (Εβραίος), τον ανώτατο διευθυντή της ‘CBS Corp.’ Leslie Moonves (τόσο Εβραίος που ο μεγάλος θείος του ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ), τον πρόεδρο της ‘MGM’ Harry Sloan (εβραϊκής καταγωγής) και τον ανώτατο διευθυντή της ‘NBC Universal’ Jeff Zucker(mega- Εβραίος)

...Οι Εβραίοι έχουν τόσο πολύ κυριαρχήσει, ώστε έπρεπε ψάξω εξονυχιστικά για να ανακαλύψω τελικά, έξι ‘εθνικούς’ σε υψηλές θέσεις σε επιχειρήσεις ψυχαγωγίας. 
Όταν τους ζήτησα να μιλήσουν για την απίστευτη εξέλιξη τους, (δηλαδή πως και τα κατάφεραν!) πέντε από αυτούς  α ρ ν ή θ η κ α ν   να μου μιλήσουν, προφανώς από το φόβο μήπως προσβάλλουν τους Εβραίους. 

Ο έκτος, ο πρόεδρος της AMC, Charlie Collier, αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν Εβραίος!"

Από άρθρο του Εβραίου δημοσιογράφου Joe Stein, που μεταφράστηκε και δημοσιεύθηκε στο εξαιρετικό μπλόγκ: Κόκκινος Ουρανός

=============

Σ Υ Μ Π Τ Ω Σ Ε Ι Σ .
Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε.

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΚΙ ΑΛΛΟΣ… ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ… ΜΟΥΛΑΡΙ Ο «ΑΣΤΡΑΧΑΝ»!
    25/02/2019


    Θέατρο, στον ρόλο του δήθεν… απατημένου από τον Τσίπρα, δεν παίζει μόνο ο πρώην, νυν και αεί συνοδοιπόρος Καμμένος, αλλά και ο Λαφαζάνης.

    Ο οποίος, βρέθηκε σήμερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, γιατί έχει κληθεί από την κρατική ασφάλεια προκειμένου να δώσει αυτή τη φορά έγγραφες εξηγήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του σε επεισόδια που έγιναν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 29 Νοεμβρίου 2017.
    Οι έγγραφες εξηγήσεις αφορούν πράξεις στις οποίες προχώρησε και οι οποίες συνδέονται με τα αδικήματα της απόπειρας, συμμετοχής και κατά συρροή διατάραξης της κοινής ειρήνης, της διατάραξης της οικιακής ειρήνης, της απρόκλητης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

    Ο Λαφαζάνης το έπαιξε ολίγον… ήρωας («πρόκειται για αυθαίρετη πολιτική δίωξη, πρωτοφανή στα χρονικά. Μόνο σε μαύρα καθεστώτα τύπου Τουρκίας διώκονται αυθαίρετα επικεφαλής δημοκρατικών κομμάτων και συνιστούν σε προεκλογική περίοδο ανοικτή πράξη ανωμαλίας και νόθευσης της δημοκρατικής πορείας προς τις εκλογές»), αλλά και… απατημένος («ούτε στα πιο εφιαλτικά μου όνειρα δεν περίμενα ότι ο Τσίπρας όχι μόνο θα πρόδιδε τις δεσμεύσεις αλλά θα ήθελε να μας πάει και φυλακή»).

    Παρατήρηση 1η: Όταν εδιώκετο ο Αρχηγός και τα βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, όχι με κλήσεις για… έγγραφες εξηγήσεις, αλλά με φυλακίσεις, ο… Αγιατολλάχ Λαφαζανί (όπως ήταν το… παρατσούκλι του στον ΣΥΡΙΖΑ) έκανε την πάπια. Άλλωστε, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε παραπάνω, μιλάει για «αυθαίρετες διώξεις αρχηγών δημοκρατικών κομμάτων». Και δεν έβαλε τυχαία τη λέξη «δημοκρατικών»…

    Παρατήρηση 2η: Εξαπατήθηκε, λοιπόν, κι ο Λαφαζάνης! Μωρέ τι μας λες! Είναι λογικό που εξαπατήθηκαν από τον Τσίπρα η κάθε κυρά-Μαρία κι ο κάθε μπάρμπα-Μήτσος, αλλά όχι ο Λαφαζάνης! Διότι, ήταν προφανής από τον Δεκέμβριο του 2012 η πορεία που θα ακολουθούσε ο Τσίπρας, όταν επισκέφθηκε τότε τον Σόιμπλε και αμέσως μετά πήγε για μια βδομάδα στην Αμέρικα, προσκεκλημένος των «ινστιτούτων» της CIA, Brookings και Levy, για να περάσει εξετάσεις αν κάνει για πρωθυπουργός της Μπανανίας. Τι νόμιζε δηλαδή ο Λαφαζάνης, ότι πήγε εκεί πέρα για να κολλήσει… μπρίκια; Ή μήπως δεν γνώριζε τι ρόλο παίζουν τα «ινστιτούτα» που τον κάλεσαν;

    Όσον αφορά τις υποτιθέμενες… διώξεις εναντίον του, πρόκειται βεβαίως για φιλικές και ανώδυνες… πασούλες για την προβολή και ηρωοποίησή του, από τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν κάθε συμφέρον να υπάρχει ένα ελεγχόμενο «μαξιλαράκι» στον ευρύτερο χώρο τους, ένας… ΣΥΡΙΖΑ Β΄. Αλλά, όσο κι αν τον «σπρώχνουν» οι συριζαίοι σύντροφοι, είναι… μουλάρι ο «Αστραχάν» και τα ποσοστά του δεν ανεβαίνουν με τίποτα! Βλέπετε, έχει πάρει χαμπάρι ο λαός τι κουμάσι είναι και του λόγου του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λέτε Εβραίοι εννοείτε στο θρήσκευμα μόνο η ότι είναι απλοί κάτοικοι πολίτες της χώρας
    που την ονόμασαν Ισραήλ;

    ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΣΙΤΕΙ;


    Η πραγματική καταγωγή ΕΒΡΑΙΟΙ και το ψέμα - από τον Ντειβιντ Άικ
    https://www.youtube.com/watch?v=-bGvTUO9fmE

    Η μήπως τελικά δεν έχουν εξαφανιστεί;
    Δεν γίνεται και έτσι και γιουβέτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!