Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΙΤΕ π ρ ο σ ε κ τ ι κ ά ΤΙ λόγια χρησιμοποίησε τότε η 'Μάγκυ' !

Σχετική εικόνα

Έχουν περάσει μόλις 24 χρόνια περίπου, απο τήν στιγμή που η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ είπε (δημοσίως!) τα ακόλουθα:
"Γιά μένα είναι τιμή η απόρριψίς μου απο την 'Λέσχη Μπίλντενμπεργκ'. Όποιος δεχθεί να παραδώσει στην Λέσχη την αυτοκυριαρχία της Χώρας του, είναι ...εκλεκτός, αλλοιώς  α π ο ρ ρ ί π τ ε τ α ι!...

Αποτέλεσμα εικόνας για margaret thatcher

Αποτέλεσμα εικόνας για bilderberg group

Θέση της Λέσχης είναι να  υ π ο β α θ μ ι σ θ ο ύ ν τα Έθνη και να υπάρξει μία Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, αλλά θα αποτύχουν!

Σχετική εικόνα

Μέ παραμέρισαν γιατί  α ρ ν ή θ η κ α  να παραδώσω τήν κυριαρχία της Βρεττανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που αποτελεί το απαραίτητο βήμα της Λέσχης γιά την δημιουργία μιάς Παγκοσμίου Κυβερνήσεως..."

Πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ, 'The Spot Light, July 10, 1995'

Αποτέλεσμα εικόνας για margaret thatcher

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Αίτημα Χρυσής Αυγής για αποστολή αντιπροσωπείας της Βουλής στην Βόρειο Ήπειρο

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aithma-chrushs-aughs-gia-apostolh-antiproswpeias-ths-boulhs-sthn-boreio-hpe#ixzz5gCQqQY2e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προδοσία: Εντολή από το ανθελληνικό ΥΠΕΞ προς όλο το Δημόσιο να αποκαλούν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»!
    Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 - 18:34

    Προδοσία: Εντολή από το ανθελληνικό ΥΠΕΞ προς όλο το Δημόσιο να αποκαλούν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»!

    Εγκύκλιος προς όλους τους φορείς του Δημοσίου στάλθηκε από το ΥΠΕΞ, προκειμένου να δοθούν οδηγίες περί της εκδόσεως των δημοσίων εγγράφων μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.

    Όπως διαβάζουμε, δόθηκε η οδηγία τα Σκόπια να αποκαλούνται από τώρα «Βόρεια Μακεδονία», ενώ για το θέμα της ιθαγενείας η εγκύκλιος κάνει λόγο για «Μακεδονική/πολίτης της βόρειας Μακεδονίας».

    Να δείτε που σε λίγο καιρό, οι συριζαίοι θα παρεμβαίνουν και μέσα στην Βουλή, να επιβάλλουν να λέγονται τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία», μην κατεβάσουν και… νομοθετικό πλαίσιο για ποινικοποίηση της… άρνησης της «μακεδονικότητας».

    Εμείς τους απαντάμε με τα λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: «Για εμάς δεν υπάρχει σήμερα και δεν θα υπάρχει ποτέ κράτος με το όνομα Βόρεια Μακεδονία»


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κόντρα Πολωνίας - Ισραήλ και ένα έξυπνο τρίκ
    Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 -

    Μια ενδιαφέρουσα – αξιοπρόσεκτη «κόντρα» έχει ξεκινήσει μεταξύ των κυβερνήσεων της Πολωνίας και του Ισραήλ.

    Οι Ισραηλινοί, εξασκώντας προφανώς το θεόσταλτο ταλέντο – δικαίωμά τους, των «διεθνών εισαγγελέων» του πλανήτη, κατηγόρησαν τους Πολωνούς για ….αντισημιτισμό (πολύ πρωτότυπο!).

    Συγκεκριμένα ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ίσραελ Κατς προκάλεσε την οργή της Βαρσοβίας όταν κατηγόρησε τους Πολωνούς ότι «ρουφούν τον αντισημιτισμό με το γάλα της μητέρας τους».

    Η Πολωνική κυβέρνηση, ένοιωσε βαθιά προσβολή για την άδικη (κατ’ αυτούς) και σκληρή κατηγορία εκ μέρους των Ισραηλινών και επισήμως έχουν απαιτήσει να ζητηθεί συγγνώμη. Φαίνεται ότι δεν τους έχουν ενημερώσει, πως οι εισαγγελείς δεν ζητούν συγγνώμη…

    Η Βαρσοβία απέσυρε την συμμετοχή της στην σύνοδο κορυφής της ομάδας του Βίζεγκραντ (V4 - Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία) που επρόκειτο να διεξαχθεί στην Ιερουσαλήμ, αντιδρώντας στις δηλώσεις που έκανε την Κυριακή ο υπουργός Κατς.

    Αν δεν υπάρξει συγγνώμη, «θα υπάρξει πραγματικά επιδείνωση στις σχέσεις» των δύο χωρών, προειδοποίησε ο επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού Μάρεκ Σούσκι, στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Polsat News.

    Η διαμάχη συνεχίστηκε όταν ο υπαρχηγός του αντισυστημικού κόμματος «Kukiz'15», και αντιπρόεδρος της κάτω βουλής του Κοινοβουλίου Στάνισλαβ Τίσκα έφθασε μέχρι του σημείου να ζητήσει να κηρυχθεί ο υπουργός Κατς «persona non grata» στην Πολωνία.

    Ακόμη σε διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή την περασμένη εβδομάδα στη Βαρσοβία, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έκανε κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις για τον ρόλο των Πολωνών στο Ολοκαύτωμα.

    Ο Πολωνός πρωθυπουργός, φέρεται να θέλει να ηρεμήσει τα πράγματα, ο χρόνος (!) αφού δήλωσε:

    «Πρέπει να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να περιμένουμε να περάσουν οι εκλογές εκεί πέρα. Πρέπει να περιμένουμε επίσης να περάσουν οι δικές μας ευρωεκλογές και το δεύτερο εξάμηνο του έτους, όπως έχουμε πει με τους πρωθυπουργούς της ομάδας του Βίζεγκραντ, θα επανέλθουμε στον διάλογο για μια συνάντηση της V4 με το Ισραήλ», εξήγησε ο Μοραβιέτσκι στην εφημερίδα «Ημερήσια Νομική Εφημερίδα» («Dziennik Gazeta Prawna»).

    Πραγματικά δεν θα σταματήσει να μας κάνει εντύπωση, με πόση ευκολία «δημοκρατικοί ηγέτες» παραδέχονται δημοσίως (σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη) ότι όταν υπάρχουν εκλογές, λένε και μερικά ψέματα στους πολίτες, για να εκλεγούν. Τίμια και «δημοκρατικά» πάντα.

    Στο παρασκήνιο των κατηγοριών για «ολοκαυτώματα» κι αντισημιτισμό, βρίσκεται η διστακτικότητα της Πολωνικής κυβερνήσεως, να συνταχθεί με τα Αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα και να κλιμακώσει την αντίδρασή της για τον νέο αγωγό φυσικού αερίου «Nord Stream 2», που θα ενώσει Ρωσία και Γερμανία υποθαλασσίως.

    Οι Αμερικανοί (δηλαδή οι Ισραηλινοί) έχουν ονομάσει αυτόν τον αγωγό σαν τον μεγαλύτερο κίνδυνο της ενεργειακής πολιτικής της Ευρώπης. Προσπαθούν δε, να πάρουν την ισχυρή στήριξη της Πολωνίας εναντίον του «Nord Stream 2» καθότι η Πολωνία νομιμοποιείται να αντιδρά, αφού ήδη περνά από το έδαφός ένας άλλος αγωγός. Προφανώς, για να πεισθεί η Πολωνία να φωνάξει δυνατότερα, υπέρ των Αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων, επιστρατεύθηκε η πίεση ενός… «ολοκαυτώματος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζετε ότι υπερβάλλουμε; Διαβάστε λοιπόν παρακάτω, τι δήλωνε «on air» πριν λίγο καιρό στην αμερικανική εκπομπή «democracy now» η Shulamit Aloni, Ισραηλινή γεννημένη στην Πολωνία και πρώην υπουργός του Ισραήλ (Επικοινωνιών / 1993–1996, Εκπαιδεύσεως / 1992–1993):

      « ..Είναι ένα τρικ, που πάντα χρησιμοποιούμε. Όταν κάποιος από την Ευρώπη κριτικάρει το Ισραήλ, φωνάζουμε για το ζήτημα του Ολοκαυτώματος. Όταν κάποιος από αυτή την χώρα (ΗΠΑ) κριτικάρει το Ισραήλ, φωνάζουμε για αντισημιτισμό. Είναι ένα τρικ που φέρνει αποτέλεσμα..»

      Έχει δίκιο λοιπόν η κυρία υπουργός : Έτσι έχουν τα πράγματα ! Το ολοκαύτωμα και ο αντισημιτισμός, για τους ίδιους τους Ισραηλινούς, είναι ένα έξοχο διαπραγματευτικό τρικ και μέσο πιέσεως των άλλων.

      Όταν βέβαια διαπραγματεύονται τα συμφέροντα π.χ. της Ελλάδος, ποικίλης προελεύσεως σπορές του κομμουνισμού, ένα τρικ είναι ότι χρειάζεται, για να ξεπουληθούν Πατρίδες ολόκληρες…

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!