Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Η β ι ο μ η χ α ν ί α του καρκίνου, η ΠΛΕΟΝ δ ι ε φ θ α ρ μ έ ν η. [Βίντεο]


Αποτέλεσμα εικόνας για david icke





vasoula29089 ΧΙΛ.

Credits @DavidIcke σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/vie...

"Iωάννης Καποδίστριας"

3 σχόλια:

  1. Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΩΝ» ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
    21/02/2019

    Στα χνάρια του «αλήτη-προδότη-Σαμαρά», βαδίζει η… λούγκρα ο Μακρόν. Έτσι, σε δείπνο του Συμβουλίου των εβραϊκών οργανώσεων της χώρας (Crif) στο Παρίσι, μίλησε «για μια επανεμφάνιση του αντισημιτισμού, κάτι χωρίς αμφιβολία πρωτόγνωρη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» και ανακοίνωσε ότι θα υιοθετήσει σε όλα τα έγγραφα αναφοράς έναν ορισμό του αντισημιτισμού που θα περιλαμβάνει και τον αντισιωνισμό, γιατί «ο αντισιωνισμός είναι μια από τις σύγχρονες μορφές αντισημιτισμού»!!!

    Επιπροσθέτως, εξήγγειλε την «διάλυση ρατσιστικών ή αντισημιτικών ενώσεων ή ομάδων», αρχής γενομένης από τις πατριωτικές οργανώσεις «Κοινωνικός Προμαχώνας», «Αίμα και Τιμή Εξάγωνο» και «Μάχη 18», διότι όπως υποστήριξε «με τη συμπεριφορά τους τρέφουν το μίσος, προωθούν τις διακρίσεις ή καλούν σε βίαιες ενέργειες».

    Τέλος, προανήγγειλε ότι μία βουλευτής του κόμματός του πρόκειται να καταθέσει μια πρόταση νόμου για την καταπολέμηση του εθνικισμού στο διαδίκτυο.

    Βέβαια, το ερώτημα είναι πότε θα… προλάβει να κάνει πράξη τις εξαγγελίες του, καθώς σε τρεις μήνες έρχεται το μεγάλο στραπάτσο των ευρωεκλογών κι απ’ την επομένη δε θα μπορεί να σταθεί ούτε μέρα στη θέση του!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΙΚΗ! ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΒΙΑΣΕ ΤΟ 5 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!
    21/02/2019

    Μια ανήκουστη ιστορία φρίκης διαδραματίστηκε στην Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, ένα βρέφος έφερε εκδορές στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και είχε αιμορραγία και οι γονείς του το πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε τόσο από τον γυναικολόγο όσο και από τον ιατροδικαστή, ότι το μωρό είχε υποστεί πρόσφατη ρήξη παρθενικού υμένα!!!

    Η μητέρα ανέφερε ότι το βρέφος δεν είχε βγει από το σπίτι και δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν και κατήγγειλε τον σύζυγό της ως υπεύθυνο του αποτρόπαιου βιασμού!

    Πρόκειται για μια οικογένεια «προσφύγων» από την Αφρική, γεγονός που αποκρύπτουν εντέχνως τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Γιατί άραγε;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγριο κράξιμο σε Τζανακόπουλο και συριζαίους στην Κατερίνη: Κλειδαμπαρώθηκαν οι προδότες της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-mporoun-na-stathoun-pouthena-oi-prodotes-hchhrh-gioucha-sthn-kater#ixzz5gGJpmXT0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!