Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Αφού τα ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ τότε "καλά μας κάνουν".



Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, έφτιαξε βαλίτσες και πέταξε για την Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχετε στο ελληνοαμερικανικό αγροδιατροφικό φόρουμ για να ...προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα.
Αποτέλεσμα εικόνας για νέα υόρκη
Αποτέλεσμα εικόνας για νέα υόρκη

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», που επικαλείται έγγραφα της «Διαύγειας», η κάλυψη των εξόδων μετακίνησης του υφυπουργού και ακόμα δυο συνεργατών του προς τη Νέα Υόρκη στοίχισε 9.135 ευρώ.
Αλλά, όπως γράφει η εφημερίδα, «επειδή ο υφυπουργός (πρώην βουλευτής του Πάνου Καμμένου και στη συνέχεια στην ομάδα των εφεδρικών ψήφων του Αλέξη Τσίπρα), είναι large και το event ήταν σπουδαίο, δόθηκαν άλλες 10.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις στις ΗΠΑ».
Συγκεκριμένα, με σχετική απόφαση εγκρίθηκε η πίστωση ύψους 10.000 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης δημοσίων σχέσεων σε εταιρία των ΗΠΑ, η οποία θα προετοιμάσει τις συναντήσεις και το επίσημο δείπνο που θα παραθέσει η ελληνική αντιπροσωπεία σε στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά και σε ιδιωτικές εταιρείες στο πλαίσιο προώθησης των ελληνικών προϊόντων.
Αποτέλεσμα εικόνας για Σαγκάη
Μόλις έναν μήνα πριν, 12-17 Ιανουαρίου από τα ταμεία του κράτους βγήκαν 7.180 ευρώ, για το ταξίδι του ίδιου υπουργού στην μακρυνή Σαγκάη...
fimotro.gr
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Η. Παναγιώταρος: Μόνο η Χρυσή Αυγή εγγυάται το μέλλον των ελευθέρων επιχειρηματιών και αγροτών! ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/RgIlWuUlsJQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτά τα ξεφτιλισμένα ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ αμερικανοκομουνισταριά , τα πληρώνουμε με το ΑΙΜΑ μας..εμείς οι ραγιάδες ζητωπροβατοψηφοφόροι θέλουμε όχι βούρδουλα αλλά κάτι άλλο που δεν επιτρέπεται να γράψω...

    Παράνοια ΠΟΣΠΕΡΤ: Κάνει στάση εργασίας για να μην υπάρχει μόνο φίμωση, αλλά και συστηματική συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής
    Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

    Αυτά που γίνονται στην ΕΡΤ είναι πραγματικά ανήκουστα ακόμα και σε τριτοκοσμικές μπανανίες.

    Διαβάσαμε, λοιπόν, ανακοίνωση - σεντόνι της ΠΟΣΠΕΡΤ που αποφάσισε στάση εργασίας της δημόσιας, στα λόγια, τηλεόρασης, προκειμένου οι εργαζόμενοί της να συμμετάσχουν σε εκδήλωση του… δημοφιλούς (κάτω από 1%) ΚΕΕΡΦΑ. Στην ανακοίνωσή του, οι «εργαζόμενοι» συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ επαναλαμβάνουν την θέση τους να μην υπάρχει καμία προβολή της Χρυσής Αυγής από τους πομπούς τους.

    Το αστείο της όλης υποθέσεως είναι ότι οι γραφικοί αριστεριστές θα διαδηλώσουν στο προαύλιο της ΕΡΤ, δίπλα στο μνημείο των «πεσόντων», ενάντια στην τηλεοπτική προβολή της Χρυσής Αυγής, που έτσι κι αλλιώς είναι ανύπαρκτη. Διαδηλώνουν, λοιπόν, σε ένα μνημείο ανύπαρκτων νεκρών εναντίον μίας ανύπαρκτης προβολής. Στα γκούλαγκ λόγω ανικανότητας θα τους έστελνε ο σύντροφος Μπέρια.

    Το εξοργιστικό αυτής της υποθέσεως είναι ότι αυτά τα ρετάλια, που εξυπηρετούν τους πολιτικούς σκοπούς μίας γραφικής μερίδας της απαρχαιωμένης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς του ούτε 1%, πληρώνονται από το σύνολο των Ελλήνων, γεγονός που συνιστά ένα φυσικό παράδοξο που οφείλει άμεσα να διορθωθεί.

    Όσον αφορά το ότι οι συνδικαλιστές της πεντάρας δεν επιτρέπουν την προβολή της Χρυσής Αυγής, εμείς να τους πούμε ότι μας έκαναν «τη μούρη κρέας», αφού έτσι κι αλλιώς ο Ελληνικός Λαός τους έχει απαξιώσει πλήρως με αποτέλεσμα τα ποσοστά της τηλεθέασής τους να είναι παρόμοια με αυτά της αριστερής οργάνωσης που προμοτάρουν, δηλαδή κάτω από 1%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!