Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Κ.Κ.Ε. = ΠΑΝΤΟΥ & ΠΑΝΤΟΤΕ τό κόμμα του Εγκλήματος και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ! Δείτε το γιατί!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ  Π Ο Τ Ε 
Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!
Π Ο Τ Ε !
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ Ξ Ε Κ Λ Η Ρ Ι Σ Μ Α ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ....



Δεν είναι η πρώτη φορά που το Κ.Κ.Ε. καταθέτει τέτοια ερώτηση στην Βουλή.
Αναλυτικά αναφέρουν:
«Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα σχετικά με τη συνέχιση της αναφώνησης ...αντιδραστικών συνθημάτων (!) σε στρατόπεδα με αφορμή την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Το περιεχόμενο των συνθημάτων αυτών είναι αντιδραστικό και προκλητικό – προσβλητικό απέναντι σε άλλους λαούς, με τους οποίους ο ελληνικός λαός δεν έχει να μοιράσει τίποτα. 
Συγκεκριμένα, ορισμένα από τα συνθήματα που αναγκάζονται οι στρατιώτες να φωνάζουν είναι: 
«Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία», «Ο Πόντος είναι ελληνικός και η Μικρά Ασία», «Πού θ’ ανάψουμε κεριά, μέσα στην Αγια-Σοφιά».
Με κάθε ευκαιρία ορισμένα στελέχη προσπαθούν να καλλιεργήσουν τον αλυτρωτισμό, αναπαράγοντας το ανιστόρητο σύνθημα «Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», με τις διοικήσεις των Μονάδων να κάνουν τα στραβά μάτια.
Η Κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες για την ανοχή που δείχνει σε όλες αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες που δίνουν τη δυνατότητα σε χρυσαυγίτες και άλλους ακροδεξιούς να δηλητηριάζουν τις συνειδήσεις των νέων που υπηρετούν τη θητεία τους.
Ερωτάται ο κ. υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η Κυβέρνηση ώστε να σταματήσει εδώ και τώρα η αναφώνηση αλυτρωτικών και αντιδραστικών συνθημάτων στα στρατόπεδα;».
52733526_10205461193367359_4267557922818490368_n

'μακελειο'
&
https://scripta---manent.blogspot.com/2019/02/to-kke-thn-h-h-photo.html
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

4 σχόλια:

  1. ΦΡΑΓΚΟΜΑΣΟΝΙΑ[ΦΡΑΝΚ=ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ]=ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ=ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΜΕΧΡΙ 794 ΜΧ ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ[ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ] ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΡΩΜΑΝΟΥΣ[ΡΩΜΑΙΟΥΣ]...ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1805 ΓΡΑΙΚΟΥΣ[ΓΡΑΙΟΣ=ΠΑΛΙΟΣ]...ΑΠΟ ΤΟ 1805 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ......Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ-ΛΑΙΚΟΣ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ε-Θ-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ.....ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ-ΡΩΜΑΙΟΣ-ΓΡΑΙΚΟΣ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ.......ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ρ-Ι-Ζ-Ο-Σ-Π-Α-Σ-Τ-Η-Σ....ΤΟ 1989 ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ?Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....Η ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ.......ΓΑΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΟΜΑΣΟΝΙΑ 1905 ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΑΛΛΙΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΡΑΝΣ???22-1-2019 ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΓΑΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΑΑΧΕΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ.....ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ...ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.....ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *** ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΠΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ) ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ****

    28 μήνες φυλακή για παιδεραστία στο δεξί χέρι του Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη
    Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

    Βαριά καμπάνα για ασελγείς πράξεις σε ανηλίκους στον "εκλεκτό" του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη

    Ο πλέον έμπιστος και στενός συνεργάτης του πρόεδρου της ΝΔ, ο νεοφιλελεύθερος Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σήμερα για την γνωστή υπόθεση της παιδεραστίας.

    Το Δικαστήριο που δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ. Το Δικαστήριο επέβαλε στον Νίκο Γεωργιάδη συγκεκριμένα: για το πρώτο θύμα ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. Επίσης του επέβαλε χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχνώνευση 20 χιλιάδες ευρώ.

    Νωρίτερα ο Εισαγγελέας είχε δηλώσει: "Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής". Να σημειωθεί πως το παρόν στη δίκη έδωσε ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.



    Θυμίζουμε πως στις 28 Ιανουαρίου 2019 στο πλευρό του Νίκου Γεωργιάδη στο Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο βρέθηκε και η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

    Ο εισαγγελέας της Έδρας αφού διάβασε το κατηγορητήριο, κατέρριψε κατά την πρότασή του όλη την υπερασπιστική του γραμμή του Νίκου Γεωργιάδη. Ειδικότερα, το κατέρριψε λέγοντας πως αντίστοιχα δημοσιεύματα ερευνητών δημοσιογράφων στη Μολδαβία τα τέλη του 2010 και στις αρχές του 2011, ενέπλεκαν το όνομα του Νίκου Γεωργιάδη, ως τον μόνο Έλληνα που εμπλεκόταν στο εν λόγω κύκλωμα στη Μολδαβία.

    Τότε, όπως αναρωτήθηκε ο Εισαγγελέας, «δεν θορυβήθηκε ο κατηγορούμενος; Το έκαναν οι ξένοι δημοσιογράφοι για τον χτυπήσουν πολιτικά; Το 2010 δεν υπάρχει θέμα πολιτικής σκοπιμότητας παρά μονάχα η διερεύνηση της αλήθειας. Έτσι καταρρίπτεται κατά την άποψή μου, μία από τις βασικές υπερασπιστικές γραμμές του κατηγορουμένου ότι τα δημοσιεύματα τον ενέπλεκαν για να τον πλήξουν πολιτικά».

    Τόνισε ακόμα ο εισαγγελέας: «Ο κατηγορούμενος Νίκος Γεωργιάδης φρόντισε να μην εμπλακεί το όνομα του με κανέναν τρόπο περαιτέρω και σε οποιοιδήποτε νομική ενέργεια στη Μολδαβία. Προσέλαβε έναν από τους καλύτερους δικηγόρους στην Μολδαβία για να μην εμπλακεί το όνομα του σε καμιά υπόθεση. Με όποιο νομικό τρόπο ή μέσο η όπλο είχε προσπάθησε να μην συνεχιστεί η να ανασυρθεί η υπόθεση εναντίον του στη Μολδαβία».

    Τι θα κάνει τώρα η "άσπιλη" ΝΔ; Θα τον κατεβάσει υποψήφιο στην Αθήνα ή θα κάνει πως δεν τον ήξερε;

    Διαβάστε επίσης: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης; Γιατί δεν απαντά η ψευτοδεξιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δημοκρατία εναντίον του Έθνους

    Του Corneliu Zelea Codreanu (1899 - 1939)

    Επειτα από τις εκλογές αυτές μπήκα στο Κοινοβούλιο- ήμουν μόνος μέσα σε ένα εχθρικό κόσμο, δίχως την πείρα αυτής της κοινοβουλευτικής ζωής, δίχως το χάρισμα της δημαγωγίας που συμπεριλαμβάνει πολλές άδειες, αλλά και μεστές από έμφαση φράσεις, δίχως τις προετοιμασμένες μπροστά στον καθρέπτη κινήσεις, δίχως μιά ισχυρή δόση αναιδείας, προτερήματα που ανοίγουν τον δρόμο και σε κάνουν να ξεχωρίζεις αλλά που ο Θεός δεν θέλησε να μου δώσει, πιθανότατα για να με απαλλάξη από οποιονδήποτε πειρασμό που θα μ’ έσμπρωχνε να τα χρησιμοποιήσω για να τραβήξω μπροστά.
    Όλο αυτό τον καιρό που βρισκόμουν στο κοινοβούλιο δεν παρεβίασα ποτέ τους νόμους της καλής ανατροφής, ούτε μου έλειψε ο σεβασμός για τους γηραιοτέρους, έστω και αν αυτοί ήσαν οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί μου.
    Δεν ειρωνεύτηκα, δεν πήρα μέρος σε συνομωσίες, δεν κοροΐδεψα, ούτε προσέβαλα κανένα: κατά συνέπεια δεν κατόρθωσα ποτέ να εξελιχθώ σ’ ένα αναπόσπαστο τμήμα της ζωής αυτής.

    Αργά ένα άπόγευμα, όταν η συνεδρίαση βρισκόταν προς το τέλος της και τα έδρανα ήσαν σχεδόν άδεια, μου επετράπη να μιλήσω. Προσεπάθησα να αποδείξω ότι η χώρα μας είχε ύποστεί εβραϊκή εισβολή και ότι όπου αυτή παρουσιαζόταν με μεγαλύτερη ένταση επικρατούσε η πλέον τρομακτική ανθρώπινη δυστυχία....ότι η έναρξη της εβραϊκής πολιορκίας στην χώρα μας συνέπιπτε με την αρχή του θανάτου των Ρουμάνων, ότι στο μέγεθος που θα ηύξανε ο αριθμός του εμείς θα αφανιζόμασταν. Τέλος κατήγγειλα ότι οι διευθύνοντες το Ρουμανικό έθνος, οι άνθρωποι αυτοί του αιώνος της Δημοκρατίας και των κομμάτων, στον αγώνα αυτό είχαν προδώσει το γένος τους τιθέμενοι στην υπηρεσία της μεγάλης Εθνικής ή Διεθνιστικής Εβραϊκής Οικονομίας.

    Διαβάστε περισσότερα:

    http://redskywarning.blogspot.com/2013/09/blog-post_1005.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο 3o συνεδριο ΚΚΕ το 1924 αποφασισε για ανεξαρτητη Μακεδονια........
    διεφωνησε ο Ιστορικος Γ.Κορδατος και μερικοι ακομη και διεγραφησαν.......
    γιαυτο και εγινε το "ιδιωνυμο" του Βενιζελου το 1929 , και διωκονταν οι κομμουνιστες για εσχατη προδοσια.......

    το θεμα επανηλθε το 1949 με αποφαση της 5ης ολομελειας, επι Ζαχαριαδη.......
    στην διαρκεια του εμφυλιου πολεμου εκτελεστηκε ο συνταγματαρχης του ΕΛΑΣ Γιαννουλης απο την Καστορια,απο τους Ελασιτες , επειδη αντεδρασε στο ξεπουλημα της Μακεδονιας.......
    οποιος αντιδρουσε ειχε προβλημα........
    ακομη και σημερα ΟΛΗ η αριστερα για διπλη ονομασια μιλαει των Σκοπιων.......
    πρακτικα ειναι το ιδιο πραγμα .......ειτε σκετη ειτε συνθετη ονομασια ειναι το ιδιο πραγμα........αφου θα υπαρχει το Μακεδονια.........γιατι το Βορεια ειναι για τους αφελεις..........
    φυσικα και η ΝΔ με την συνθετη ονομασια που αποδεχεται , θεατρο παιζει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!