Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑΤΙ Σεβασμιώτατε; Γ Ι Α Τ Ι ; ; ;


Παραθέτουμε την (ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ και) σημαντική είδηση από το 'In.gr':

Σε επικίνδυνες ατραπούς, σύμφωνα με τον 'Βηματοδότη' έχει εμπλακεί ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης. 
Και τούτο γιατί φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την κατασκευή, εντός της περιοχής ευθύνης του, μ ο υ σ ο υ λ μ α ν ι κ ο ύ    ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ το οποίο θα ελέγχει όμως......

Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολίτης λαγκαδά ιωάννης

.....ιδιωτικός φορέας και συγκεκριμένα ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Μακεδονίας – Θράκης !!!

Ο εν λόγω σύλλογος, που βρίσκεται υπό την ασφυκτική επιρροή του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, είχε αρχικώς απευθυνθεί στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στη συνέχεια στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, αλλά είχε λάβει την ίδια απάντηση: μπορεί να δημιουργηθεί μουσουλμανικό νεκροταφείο, αλλά μόνο ως τομέας χριστιανικού νεκροταφείου. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολίτης λαγκαδά ιωάννης

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά φέρεται να έχει συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον πρόεδρο του συλλόγου Φερίτ Οσμάν Ισμαήλογλου και επιμένει να προχωρήσει η κατασκευή του νεκροταφείου...

Δεν λείπουν δε αυτοί που πιστεύουν, ότι ο Μητροπολίτης, στο πλαίσιο της φιλοδοξίας του να γίνει Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, αναζητεί «ανίερες συμμαχίες» που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους.

'el.gr'

================

ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ κ.ΙΩΑΝΝΗ;
ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ "ΠΡΕΜΟΥΡΑ" ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; 

https://scripta---manent.blogspot.com/2019/02/blog-post_511.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    23/02/2019
    Από την… πίσω πόρτα του Επιμελητηρίου Δράμας μπήκε, σαν τον κλέφτη, κι από την ίδια πόρτα φυγαδεύτηκε μετά το τέλος της ομιλίας του ο προδότης Τσακαλώτος, για να αποφύγει την οργή των Μακεδόνων!

    Ωστόσο, ο… πισωπορτάκιας δε γλίτωσε το κράξιμο!

    Δείτε και διαδώστε το σχετικό βίντεο…

    https://www.facebook.com/519231198482640/videos/2149952021748516/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ....Αυτή είναι η Μαριάννα... Το Λεβεντοκόριτσο της Κατερίνης που ξεφώνισε τον ΠΡΟΔΟΤΗ αμερικανοκομουνιστή Τζανακόπουλο ΒΙΝΤΕΟ
    Δείτε την νεαρή κοπέλα από την Κατερίνη, την 19 χρονη φοιτήτρια ΑΞΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ Μαριάννα, στην ομιλία της στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που έγινε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στην πλατεία Ελευθερίας, της Κατερίνης.

    https://youtu.be/lLzYEdfmDgk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!