Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Στην ΙΕΡΗ μνήμη τοῦ Σπυρίδωνος Θωμᾶ, τοῦ Εὔζωνος τῆς Προεδρικῆς Φρουρᾶς.



Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο


Στὴν μνήμη τοῦ Σπυρίδωνος Θωμᾶ, τοῦ Εὔζωνος τῆς Προεδρικῆς Φρουρᾶς, ποὺ κοιμήθηκε ξαφνικὰ.

Σχετική εικόνα



Αποτέλεσμα εικόνας για ο εύζωνας που πέθανε

Αποτέλεσμα εικόνας για ο εύζωνας που πέθανε

«Κρίμα τὸ παλλικάρι, πῆγε ἄδικα.

Κρύο, κάματος, ὀρθοστασία, γιατί;

Γιὰ τὸ τίποτα, γιὰ νὰ βγάζουν φωτογραφίες οἱ τουρίστες καὶ νὰ συντηροῦνται 
τὰ ἐθνικιστικὰ ἀντανακλαστικά, μὲ τὶς φουστανέλες καὶ τὰ τσαρούχια», 
θὰ μᾶς διαβεβαιώσουν κάποιοι ...«σοφοί».

Αποτέλεσμα εικόνας για ο εύζωνας που πέθανε

Κι ὅμως τοῦτα τὰ παιδιά, στέκονται ακίνητα καὶ σιωπηλὰ μπροστὰ στὸ μνημεῖο τοῦ Ἀγνώστου Στρατιώτου, ὅταν ἐμεῖς τρέχουμε κι ἀσχημονοῦμε
παραζαλισμένοι ἀπὸ ἐπιδιώξεις ταπεινές καὶ ἀσήμαντες, γιὰ νὰ μὴν χαθεῖ κανεὶς στὴ λήθη, γιὰ νὰ μείνουν ὅλοι ζωντανοί, ἐκεῖνοι, ποὺ αἷμα ἔδωσαν γιὰ τὴν ἐλευθερία 
ἐκεῖνοι, ποὺ θυσία ἔγιναν γιὰ τὴν ἀλήθεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο εύζωνας που πέθανε

Αποτέλεσμα εικόνας για ο εύζωνας που πέθανε
Ο ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ
 ΚΥΡΙΑΚΗ, ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 'ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ'...
Ὄχι λοιπόν, δὲν στέκονται τὰ παλλικάρια ἐκεῖ γιὰ τὸ τίποτα, στέκονται γιὰ τὰ πάντα.

π. Μιλτιάδης Ζέρβας

https://proskynitis.blogspot.com/2019/02/blog-post_362.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ***ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ του ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ!!!***

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
    27/02/2019

    https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/02/52789797_406170579955327_1248295964993650688_n.jpg?w=620

    Μια τοποθέτηση του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου, για τον καταδικασμένο πλέον για παιδεραστία πρώην βουλευτή και νυν συνεργάτη του Κούλη, Νίκο Γεωργιάδη, έθεσε σε… δημοκρατικό συναγερμό τους εκπροσώπους της Νουδούλας που ήταν παρόντες στη βουλή, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ!

    «Εμείς δεν έχουμε φίλους παιδεραστές. Εσείς τους στηρίζετε, όταν σας τα λέγαμε εσείς μιλούσατε για χυδαιότητες. Αυτός είπε, ο βουλευτής σας που σιχαίνομαι, πλήρωνε 18 ευρώ για ανήλικα αγοράκια, τώρα μίλησε η Δικαιοσύνη. Αυτός είπε ότι «είναι 40 χρόνια φίλος μου ο Μητσοτάκης, εγώ είμαι το δεξί του χέρι». Ο Μητσοτάκης του είπε «φύγε από το προσκήνιο να κάτσει το θέμα και μετά γυρνάς». Σιχαίνομαι που κάθομαι σε έδρανα που καθόταν παιδεραστής. Πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τον λαό και τα παιδάκια που βιάστηκαν…», είπε μεταξύ άλλων ο Π. Ηλιόπουλος, επιδεικνύοντας ταυτοχρόνως φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον λογαριασμό στο twitter του Άδωνι Γεωργιάδη, όπου φαινόταν ο φωνακλάς αντιπρόεδρος με τον λεγάμενο και άλλες φωτογραφίες, μαζί με τον «πολύ» Δένδια.

    Στο σημείο αυτό σηκώθηκε οργισμένος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νουδούλας, Κώστας Τζαβάρας (ή «Πόκο-Πίκο», όπως τον αποκαλούν οι άσπονδοι φίλοι του) και συνηγόρησε υπέρ της… δημοκρατίας και της παιδεραστίας:

    «Με αναγκάζετε να αναλάβω εγώ ως πρόσωπο απέναντι στον εκπρόσωπο φασισμού να υπερασπιστώ τη Δημοκρατία. Εγώ απέναντι σε εκπροσώπους του φασισμού δεν οφείλω απάντηση αλλά αυτονόητη συνηγορία υπέρ της δημοκρατίας».

    Εν συνεχεία, πήρε το λόγο η συριζαία Φωτεινή Βάκη, η οποία σε ανάλογο ύφος κατακεραύνωσε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και υπερασπίστηκε το… δικαίωμα στην παιδεραστία: «Δεν συνηθίζω να συνομιλώ με τους βιαστές της Δημοκρατίας που μολύνουν την Δημοκρατία. Καταδικάσθηκε ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ για ασέλγεια και αυτό είναι μια εκδίκηση της ηθικής απέναντι σε ηθικολογούντες του Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Αλλά υπάρχει και ένα ρητό «ένοχος ένοχο δεν ποιεί». Οι ένοχοι για βαρύτατα εγκλήματα, όπως εσείς της Χρυσής Αυγής, που μαχαιρώνετε μετανάστες, εσείς που προφυλακίζεστε, που δολοφονήσατε τον Φύσσα, οι υπερπατριώτες, οι θαυμαστές της Χούντας… Εσείς λοιπόν, τολμάτε να μιλάτε και να ασχημονείτε. Αρκετά! Και σας περιμένουν καταδίκες βαρύτατες…».

    Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται στην Ελλάδα του… συνταγματικού τόξου;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ....

    ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ,ΚΑΙ....ΚΗΔΕΙΑ ΑΣΤΡΑΠΗ=ΣΒΗΣΙΜΟ ΙΧΝΩΝ.

    ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΈΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΓΕΛΑΣΕ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΆΓΚΕΛΟ!

    ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΦΡΟΥΡΟΣ ΕΥΖΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΒΟΥΛΗ ΜΠΡΟΣΤΆ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ...

    "ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ'ΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΚΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔ@ΞΕΙΣ;ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΠΟΥ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΑΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕ!"

    ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ.Ο ΘΩΜΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ;ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ;ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ;ΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ;

    ΤΙ ΑΔΩΝΙΣ,ΤΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΤΙ ΔΕΝΔΙΑΣ,ΤΙ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΌΠΟΥΛΟΣ=ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΧΟΝΕΣ ΤΟΥ...

    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ.ΟΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΑΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Η ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΜΕ ΤΑΓΙΕΡ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝΈΤΤΑΣ.

    ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΙ ΕΞΗΣ.ΕΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΙΣΙΝΩΝ...

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!