Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Οι κόκκινες Β Δ Ε Λ Λ Ε Σ θέλουν καί άλλο Ελληνικό Α Ι Μ Α !!!


Σχετική εικόνα

Οι  β δ έ λ λ ε ς  θέλουν και άλλο  α ί μ α !!!
Ο Αλιέκσι ανακοίνωσε ότι η Πολιτική Γραμματεία της Κουμουνδούρου αποφάσισε να απευθύνει πλατύ κάλεσμα (...) σε κάθε λογής  π α λ ι α ν θ ρ ώ π ο υ ς  και ρετάλια «για τη δημιουργία ευρύτατης Συμπαράταξης για τον προοδευτικό πόλο για να αποτραπεί η επέλαση της ακροδεξιάς», αλλά και «για να αντιμετωπιστούν οι κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες πολιτικές».

Αποτέλεσμα εικόνας για αλέξης ψεύτης

Αποτέλεσμα εικόνας για βδέλλαΣχετική εικόνα

Ο Αλιέκσι εξήγησε ότι η πρόταση αφορά «σε όλες τις δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ότι ανηκουν στον προοδευτικό χώρο και αναγνωρίζουν ως κίνδυνο την ακροδεξιά», και διευκρίνισε ότι το προσκλητήριο συμπεριλαμβάνει και την Φώφη Γεννηματά....

Ο Αλιέκσι δημιουργεί έναν εικονικό «φασιστικό εχθρό» και κτίζει ένα προοδευτικό μέτωπο παλιανθρώπων , για να τον νικήσει και να σωθεί…..

http://deltio11.blogspot.com/2019/02/blog-post_91.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

5 σχόλια:

  1. ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.....ΜΗΝ ΠΑΙΔΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΩ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΝ......ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΙΣΕ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ,ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΩΝ ΠΙΚΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ......ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.......ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.......1974-2019.....45 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμβαίνει τώρα: Η ΠΟΣΠΕΡΤ απεργεί με αίτημα την μη προβολή της Χρυσής Αυγής, την οποία έχει παντελώς φιμώσει!
    Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 -

    Αυτό που προβάλλεται αυτήν την στιγμή από την κρατικοδίαιτη ΣΥΡΙΖΕΡΤ είναι το άκρον άωτον του θράσους και του κυνισμού!

    Η ΠΟΣΠΕΡΤ από τις 16:00 μέχρι τις 17:00 κάνει στάση εργασίας με αίτημα την μη προβολή των θέσεων και των δράσεων της Χρυσής Αυγής.

    Μόνο που τα εκατομμύρια των Ελλήνων που πληρώνουν για τους κρατικοδίαιτους της ΕΡΤ γνωρίζουν πολύ καλά πως εδώ και χρόνια η "δημόσια" τηλεόραση έχει αποκλείσει παντελώς και έχει φιμώσει πλήρως την Χρυσή Αυγή, ενώ παράλληλα δίνει συνέχεια βήμα σε όλους τους περιθωριακούς και ανύπαρκτους συκοφάντες της.

    Σοβαρά τώρα... Πάτε καλά εκεί στην ΕΡΤ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστεροί και δεξιοί εναντίον της Χρυσής Αυγής! Παραλήρημα Τσίπρα: «Θα τσακίσω τον φασισμό στην πράξη»!
    Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

    Εκδήλωση για τον… φασισμό διοργάνωσε η εφημερίδα του Βαξεβάνη και σε αυτήν παρέστησαν «προσωπικότητες» τόσο από τον Σύριζα, όσο και από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Γνωστό, άλλωστε, πως είναι το ίδιο μαγαζί και την ανθελληνική τους μπίζνα την χαλά μονάχα η Χρυσή Αυγή.

    Στην εκδήλωση, μάλιστα, απηύθυνε χαιρετισμό και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κάλεσε σε «τσάκισμα» του φασισμού και κάλεσε τις προοδευτικές δυνάμεις να «λερώσουν τα χέρια τους» σε αυτή την κατεύθυνση.

    Αξίζει σε αυτό το σημείο μία παρένθεση: Οι γνωστοί υβριστές της Χρυσής Αυγής, Δημητράς και Ψαρράς, είχαν στήσει ολόκληρη δίκη εναντίον του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την χρήση μίας παρόμοιας εκφράσεως, στην οποία τελικώς ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αθωώθηκε πανηγυρικώς. Είχαν αποδώσει τότε την κατηγορία της «προτροπής σε βία». Αλήθεια, τώρα τι έχουν να πουν; Προτρέπει σε βία κατά της Χρυσής Αυγής το «πουλέν» τους, ο Τσίπρας;

    Στην εκδήλωση αυτή, όμως, δεν μίλησε μονάχα ο Τσίπρας, αλλά και ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος επεσήμανε τον κίνδυνο «η Χρυσή Αυγή να αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη δύναμη από αυτή που μας αφήνουν να πιστεύουμε οι δημοσκοπήσεις».

    Ας μην απατώνται οι αριστεροί και δεξιοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής. Όσες εκδηλώσεις κι αν κάνουν, όσο κι αν βγαίνουν στα πάνελ και στα τηλεπαράθυρα να προειδοποιούν για τον «κίνδυνο της Χρυσής Αυγής», το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορούν να το σταματήσουν.

    Μάλιστα, όσες βρώμικες μεθοδεύσεις κι αν μηχανεύονται εν τέλει πέφτουν στο κενό για έναν λόγο που δεν μπορούν ή μάλλον δεν θα θέλουν να καταλάβουν. Ο Λαός τους έχει πάρει χαμπάρι και τους φτύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν προτροπή Τσίπρα και έγινε άμεσα πράξη: “Να σταματήσουμε την επέλαση της Ακροδεξιάς”
    Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

    Σε ευήκοα ώτα απευθύνθηκε χθες ο πρωθυπουργός των Πρεσπών, εξερχόμενος από την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο Τσίπρας βγαίνοντας από τα γραφεία της Κουμουνδούρου δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε σήμερα ομοφώνως να εισηγηθεί προς την Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει την προσεχή Κυριακή, την απεύθυνση ενός πλατιού καλέσματος για τη δημιουργία ενός ευρύτατου μετώπου, μιας ευρύτατης συμπαράταξης, σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, κόμματα, συλλογικότητες, αλλά και πολίτες που αυτοπροσδιορίζονται στο χώρο τον προοδευτικό, προκειμένου να αποτραπεί, ενόψει των επόμενων, κρίσιμων, ευρωπαϊκών εκλογών σε τρεις μήνες από σήμερα, να αποτραπεί η άνοδος, η επέλαση στην Ευρώπη, της ακροδεξιάς, με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό στις κοινωνίες μας, στη δημοκρατία μας, στην ίδια την Ευρώπη...

    Πρόκειται για μια απεύθυνση πλατιά, που αφορά, επαναλαμβάνω, όλες τις δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται στον χώρο της προόδου και αντιλαμβάνονται τη μεγάλη ανάγκη σήμερα, στις εξελίξεις που ζούμε στην Ευρώπη, να αντιμετωπιστούν αυτοί οι δυο μεγάλοι κίνδυνοι... Η πρόταση είναι ειλικρινής, απευθύνεται σε όλους όσοι αυτοπροσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο και αναγνωρίζουν ως μέγιστο διακύβευμα της εποχής την αναχαίτιση της ανόδου της ακροδεξιάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο".

    Σε αυτήν την "απεύθυνση" του Τσίπρα για αναχαίτιση της ανόδου της ακροδεξιάς ανταποκρίθηκαν άμεσα οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές οι οποίοι με την ανοχή του κράτους εισέβαλαν σαν κύριοι στα άδεια γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Καβάλας και εξαπέλυσαν όλο το ανθελληνικό τους μένος σε τοίχους, σημαίες και καρέκλες!

    Ό,τι και να κάνουν δεν λυγίζουμε και δεν μπορούν πια να αναχαιτίσουν την επέλαση της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!