Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ..."ΞΥΠΝΙΟΣ" mister. ;

Αποτέλεσμα εικόνας για us ambassador to serbia kyle scott
Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ & ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΣΤΟ
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ
(ΑΓΓΛΟΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΗ)
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΑΜΠΙΤΣ.

Ο πρέσβης (ύπατος Αρμοστής δηλαδή) των ΗΠΑ στη Σερβία, Κάϊλ Ράντολφ Σκότ σχολιάζοντας την  θέση του Βελιγραδίου σχετικά με την τρέχουσα πολιτική κρίση στην Βενεζουέλα, δήλωσε ότι «η Σερβία βρίσκεται στη λάθος πλευρά της ιστορίας» !

Για θυμηθείτε, τι είπε ο Αλιέκσι πρίν λίγες ημέρες στο Μόναχο.
«Είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας». 

Αποτέλεσμα εικόνας για us ambassador to serbia kyle scott
"ΠΑΡΛΑΡΕΙ ΤΡΕΛΛΑ" Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΕΚΕΙ. 
ΜΙΛΑ
ΡΩΣΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΣΕΡΒΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ,
ΟΥΓΓΑΡΕΖΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ & ΕΒΡΑΪΚΑ!

«His master Voice», ο Αλιέκσι. 
Τοις Κείνων ρήμασι πειθόμενος. 
Όπως του το έδωσαν γραμμένο το διάβασε και τον ξεφτίλισε 
ο Ανθύπατος στο Βελιγράδι που χρησιμοποίησε τα ιδία σημεία ομιλίας. 

(Talking points).


ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

http://deltio11.blogspot.com/2019/02/blog-post_34.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ!
    22/02/2019


    Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

    Ενώ το πατριωτικό κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων συνεχίζει τις αδιάκοπες πορείες απαιτώντας την παραίτηση του Μακρόν, οι δυνάμεις καταστολής συνεχίζουν τη βίαιη και ενίοτε κτηνώδη καταστολή, τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο κάνουν πως αγνοούν το τι γίνεται στη Γαλλία του τραπεζικού υπαλλήλου των Ρόθτσιλντ που τα ΜΜΕ παρουσίαζαν ως «μετριοπαθή» και «ανεξάρτητο» πολιτικό!

    13 νεκροί, περισσότεροι από 3400 τραυματίες (ανάμεσα τους τυφλωμένοι και ακρωτηριασμένοι), περισσότεροι από 8400 συλληφθέντες αλλά αυτό που «συγκλόνισε» τη Γαλλία ήταν η «αντισημιτική» φραστική επίθεση στον Εβραίο «φιλόσοφο» Αλέν Φινκιελκρότ, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι υπέρμαχος του εποικισμού (της Γαλλίας και της Ευρώπης όχι βέβαια του Ισραήλ) και είχε συμμετάσχει και στις διαδηλώσεις των Κόκκινων Φουλαριών που απαιτούσαν την διάλυση των Κίτρινων Γιλέκων.

    Η Γαλλία έχει να βιώσει τέτοιες εσωτερικές ταραχές από την βίαιη καταστολή της 6ης Φεβρουαρίου του 1934, μιας μεγαλειώδους εθνικιστικής διαδήλωσης-εξέγερσης, με αφορμή το σκάνδαλο Σταβίσκι, όπου έχασαν τη ζωή τους 16 εθνικιστές (ανάμεσα τους και ένας Έλληνας* της Action Francaise) και περισσότεροι από 2000 τραυματίστηκαν. Ο πολυδιαφημισμένος «Μάης του 68’» ήταν μια πλάκα, ένας γελοίος αστικός μύθος «εναλλακτικής πολιτικής πάλης»!

    Διαβάστε περισσότερα

    http://tinyurl.com/y5hazvtj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ!
    22/02/2019


    Για πρώτη φορά, από τότε που άρχισαν να χορηγούνται άδειες στον κομμουνιστή αρχιδολοφόνο της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, βρέθηκε ένας εισαγγελέας να αψηφήσει τις κυβερνητικές «οδηγίες» και να του κόψει την άδεια!

    Ο θαρραλέος εισαγγελικός λειτουργός αρνήθηκε την παροχή άδειας στον Κουφοντίνα με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος να τελέσει νέα αδικήματα, ενώ στην προσφυγή που άσκησε στο δικαστικό συμβούλιο, αναφέρεται εκτενώς στη βαρύτατη εγκληματική του δράση, αλλά και στο γεγονός ότι μέχρι σήμερα υπήρξε αμετανόητος δολοφόνος.
    Μετά το «όχι» του εισαγγελέα των αγροτικών φυλακών Βόλου στον αρχιδολοφόνο, μπλοκάρεται η 7η κατά σειρά αίτηση του για χορήγηση αδείας και τώρα τον λόγο έχει το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου.

    Όποια κι αν είναι η έκβαση της αίτησης του αρχιδολοφόνου, μπράβο στον θαρραλέο εισαγγελέα, που απόδειξε ότι ακόμα «υπάρχουν δικασταί εις Αθήνας»! Λίγοι δυστυχώς, αλλά υπάρχουν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
    Κλικ για να το μοισταστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)1Click to share on Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)1Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)Κλικ για αποστολή μέσω email(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεύτερος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ με φιλοσκοπιανές θέσεις: Βρίσκει ως «θετικό σημείο» το «Βόρεια Μακεδονία»!
    Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

    «Επιδημία»… φιλοσκοπιανισμού στην ΝΔ, καθώς μετά τον Παύλο Ελευθεριάδη, ένας ακόμη υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ τάσσεται, επί της ουσίας, υπέρ των σκοπιανών θέσεων για το ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Πρόκειται για τον πρέσβη Αλέξανδρο Μαλλιά, ο οποίος θεωρεί την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» ως θετικό σημείο!

    Για την ακρίβεια, το περασμένο Σάββατο σε εκδήλωση-συζήτηση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του «Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία, η αυτοψία της δύσκολης Συμφωνίας των Πρεσπών», ο Μαλλιάς είχε πει ότι «Το ζήτημα “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας” αντανακλά τις παραμέτρους τις οποίες είχαν θέσει όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 1993 και μετά, συνεπώς το αξιολογώ ως ένα θετικό σημείο»!

    Με θητεία υποψηφίου στο Ποτάμι κι αυτός (όπως και ο Ελευθεριάδης), ο Μαλλιάς δείχνει με τις δηλώσεις του και με την τωρινή υποψηφιότητά του ότι κάτω από την «πατριωτική» μάσκα της ΝΔ, με την οποία επιχειρεί να ξεγελάσει τον κόσμο, στην πραγματικότητα κρύβονται ο ενδοτισμός, η πατριδοκαπηλεία, η παράδοση των Ιερών και των Οσίων του Έθνους μας στους κάθε λογής σφετεριστές της Ιστορικής και Πολιτικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

    Όχι στους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ! Ναι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την Μοναδική Πολιτική Δύναμη που αυθεντικά και ανθεκτικά μάχεται για την Πατρίδα και τον Λαό!

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!