Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Mr. V (36η) - ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

Σχετική εικόνα






Mr. V (36η) - ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

11 σχόλια:

  1. Ο… ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ, Η… «ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 627.752 €, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    20/02/2019


    Ένα πολύ πονηρό τρόπο έχει βρει ο κομμουνιστής Κύρτσος (της μεγάλης σχολής της ΚΝΕ…), για να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που φαίνεται ότι του… λείπουν.

    Γράφει άρθρα σε επαρχιακές εφημερίδες περιοχών που είναι ισχυρή η Χρυσή Αυγή!

    Στα άρθρα δε αυτά, δεν χρησιμοποιεί πολιτικά και ιδεολογικά επιχειρήματα, αλλά τη θεωρία ότι η ευρωψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι «εντελώς χαμένη ψήφος», γιατί το κόμμα των Ελλήνων εθνικιστών «βρίσκεται σε απόλυτη απομόνωση από τις πολιτικές ομάδες» και ως εκ τούτου «δεν έχει ουσιαστική επιρροή στις ευρωπαϊκές εξελίξεις, ούτε μπορεί να παρέμβει μέσω των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να σπρώξει τα πράγματα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση».

    Μήπως μπορεί να μας πει ο κομμουνιστής Κύρτσος, σε ποιες περιπτώσεις είχε «ουσιαστική παρέμβαση» στις εξελίξεις κι «έσπρωξε τα πράγματα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση» η Νουδούλα, που δεν είναι… απομονωμένη; Ας μας πει μία περίπτωση στην οποία να ωφελήθηκε η Πατρίδα και ο Λαός από παρέμβαση του ιδίου ή των υπολοίπων ευρωβουλευτών της Νουδούλας (και των άλλων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου»…), κι εμείς υποσχόμαστε να βάζουμε κάθε μέρα για… τιμωρία «στίκι» στη σελίδα μας τη… μουτσούνα του, με το σύνθημα «ψήφο στον χρήσιμο Κύρτσο»! Εμπρός κομμουνιστή Κύρτσο! Ιδού η «Ρόδος»!

    (ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο… χρήσιμος Κύρτσος δεν μπόρεσε να παρέμβει ουσιαστικά στην Ευρώπη ούτε για προσωπική του υπόθεση! Έτσι, με απόλυτα ομόφωνη (15 ψήφους) απόφαση, η Επιτροπή Νομικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφάσισε να άρει την ευρωκοινοβουλευτική ασυλία του, για να λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη, για μη καταβολή χρέους ύψους –κρατηθείτε!- 627.752,65 ευρώ, από την εποχή που ήταν νόμιμος εκπρόσωπος (Γενικός Διευθυντής) της εταιρείας «FreeSunday Εκδοτική Α.Ε.». Αλήθεια, τα πλήρωσε τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο ο… χρήσιμος, ή κάνει το κορόιδο;

    (ΥΓ): Για την ιστορία, η πρώτη πολιτική παρέμβαση του Κύρτσου στην Ευρώπη έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στο Λονδίνο, όπου ως επικεφαλής των φοιτητών της ΚΝΕ διέκοψε με συνθήματα συνέντευξη τύπου του τότε υπουργού Εθνικής Αμύνης Αβέρωφ, απαιτώντας την αναγνώριση της «εθνικής αντίστασης», δηλαδή των κομιτατζήδικων ληστοσυμμοριών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!
    20/02/2019

    Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μονομελούς της Ρόδου, με την γελοία κατηγορία της δημόσιας προτροπής σε βία, στέλνουν οι αμερικανομπολσεβίκοι προδότες τον Παπαφλέσσα της Ρόδου, παπά-Χρήστο, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, με μηνυτήρια αναφορά του πρώην γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τ. υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά!

    Αιτία τα όσα είπε ο αποκαλούμενος «παπάς των φτωχών» (λόγω του πλούσιου κοινωνικού του έργου…), τον Ιούνιο του 2018, σε κήρυγμά του εντός του Ιερού Ναού, για τους εθνοπροδότες των Πρεσπών.

    Σας θυμίζουμε κάποια από τα σημεία του πύρινου πατριωτικού κηρύγματος του Παπαφλέσσα της Ρόδου:

    «Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας…. Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας… Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία… Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες… Όποιον πολιτικό δείτε, φτύστε τον, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως».

    Τα κομμούνια το επιχείρησαν και αλλού να εξαφανίσουν την Ορθοδοξία, διώκοντας τους λειτουργούς της, κι έσπασαν τα μούτρα τους, αλλά όπως φαίνεται, δεν το πήραν το μάθημά τους! Θα το πάρουν μία και καλή από τον λεβεντόπαπα της Ρόδου!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ω ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΙ ΕΓΙΝΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ?Η ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΠΕΘΑΝΕΙ....ΠΑΛΛΑΔΑΣ 400ΜΧ.....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ........ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ........ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ-ΠΟΥ ΠΑΩ-ΤΙ ΚΑΝΩ...ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΙΧΩΣ ΣΤΕΓΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως αγαπητέ Βοτιαία.
      Μεγάλης σημασίας και βαρύτητος (μεταξύ άλλων) η τελευταία σου φράση!
      Θά την επαναλάβουμε : "Σπίτι χωρίς Ελληνική Γραμματεία είναι σπίτι δίχως στέγη"...

      Διαγραφή
  4. Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!
    20/02/2019

    Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νουδούλας. Μεταξύ αυτών και της Καλυψούς Γούλα, άγνωστης στο πανελλήνιο κοινό, αλλά γνωστότατης στην Θεσσαλονίκη.

    Η πρώτη της ενασχόληση με την ενεργό πολιτική ήταν το 2010, όταν εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» του ξεφωνημένου εθνομηδενιστή Γιάννη Μπουτάρη και επανεκλέχτηκε το 2014, με τον ίδιο πάντα εθνομηδενιστικό συνδυασμό. Κατείχε πάντα υψηλές θέσεις στον δήμο, κάτι που δείχνει την απεριόριστη εμπιστοσύνη που της είχε ο εθνομηδενιστής. Πιο συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 διετέλεσε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη και από τον Φεβρουάριο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2017 αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης. Στη συνέχεια εκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

    Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του Μπουτάρη ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος εκλέχθηκε υποψήφια δήμαρχος του συνδυασμού στη μετά Μπουτάρη εποχή, αλλά περίπου έναν μήνα πριν απέσυρε την υποψηφιότητά της, προφανώς γιατί δέχτηκε την πρόταση για συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο των Κούληδων της Νουδούλας!

    Από τον εθνομηδενιστή Μπουτάρη στην εθνομηδενιστική –που όμως εμφανίζεται ως… πατριωτική- Νουδούλα. Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μίλησε ο Stoiximan: Σίγουρα στον δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρης - Συντρίβει Γερουλάνο, Ηλιόπουλο!

    https://tinyurl.com/y6khqywr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mister v δεν πεζεσαι εισαι σουπερ πραβω φιλε τετοιουσ ελληνεσ θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να είχατε την δυνατότητα να λέτε ειδήσεις κάθε ημέρα.
    Να σχολιάζετε την επικαιρότητα όπως μόνο εσείς ξέρετε, ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ!
    Αντί να έβαζε κάποιος (εγώ δεν βλέπω εδώ και χρόνια) να παρακολουθήσει ειδήσεις βλέποντας καθημερινά την κομμουνιστική προπαγάνδα* να παρακολουθούσαμε εσάς και άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ σας εσάς.
    Η μάσκα θα ήταν προτιμότερο να μην υπάρχει αλλά ίσως έτσι να είναι και ένας έμμεσος τρόπος να καταλαβαίνουν οι θεατές πως δεν έχουμε δημοκρατία.
    Καλό όμως είναι να το εξηγείτε καθημερινά πως φοβάστε διότι έχουμε κομμουνισμό!
    Και στον κομμουνισμό απαγορεύεται να υποστηρίζει κάποιος ελεύθερα την
    Έθνος πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, ελευθερία , αριστεία, τιμιότητα, εργατικότητα, ευγένεια, δημιουργικότητα!
    Όλα τα παραπάνω τα αποδίδουν ως ιδιότητες στην ιδεολογία της ακροδεξιάς της χούντας , του εθνικισμού και του φασισμού!
    Εάν η ακροδεξιά υποστηρίζει όλα τα παραπάνω τότε γιατί εμείς οι πραγματικοί Έλληνες δεν υποστηρίζουμε την ακροδεξιά*;

    *Ακροδεξιά κοσμοθέωρηση δεν υπάρχει.
    Όλα όσα αποδίδουν στην ακροδεξιά** που την συνέδεσαν με το κακό , είναι ιδιότητες της δεξιάς κοσμοθεώρησης!

    **Ακροδεξιά.
    Έχετε δει ποτέ κόμμα δεξιό - έτσι όπως θέλουν τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ μέσα μαζικής εξαπάτησης να εμφανίζουν την νουδου το λαος η τους ανελ , για τα μάτια των χρήσιμων ηλιθίων - να κατηγορεί την ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ και να ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΕΤΑΙ και να ΣΥΜΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;
    Με όλους αυτούς που αποδεδειγμένα εχθρεύονται την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας;
    Με όλους αυτούς τους αριστερούς που ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ;
    Λογικά η δεξιά η η κεντροδεξιά (άλλη ανύπαρκτη ιδεολογία) δεν θα έπρεπε να έχει πολύ περισσότερα κοινά με την χαρακτηριζόμενη ακροδεξιά, όπως έχουν οι κεντροαριστεροί με τους κομμουνιστές οι οποίοι (κεντροαριστεροί) όχι μόνο δεν το κρύβουν αλλά υπερηφανεύονται και για αυτό;

    Όλα αυτά και πολλά άλλα θα μπορούσατε να τα αναλύετε καθημερινά και να σας ακούμε
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες αναμένοντας την αυριανή ημέρα ως αν την ΛΑΜΠΡΗ*** , την ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ***Παλιά έτσι δεν ονομάζαμε το Πάσχα;
    Τώρα γιατί το σταματήσανε οι κρατούντες;;;
    Για να μας θυμίζει το Πάσχα των Εβραίων αντί των Ελληνοορθοδόξων;




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά είστε πάντα καλά και σας ευχαριστούμε πολύ γιά τα ενθαρρυντικά σας λόγια.
      Συμφωνούμε σε όσα διατυπώνετε, αλλά είναι απολύτως α δ ύ ν α τ ο απο τεχνικής κυρίως πλευράς η υλοποίηση πιό συχνών εκπομπών.
      Μήν λησμονεί κανείς, ότι το μετερίζι αυτό είναι ("διατί να το κρύψωμεν άλλως τε", όπως έλεγε κάποιος...) ερασιτεχνικό και όχι κανένα "μεγκάλο κανάλι".

      Διαγραφή
  8. Μυρίζει όντως θειάφι στην Αθήνα?
    Τί γίνεται με τα κτήρια που πέφτουν και τον σεισμό του στις 24 Φεβρουαρίου 1981?
    https://anopaia-atrapos.com/2019/02/15/anisychia-ekleise-to-parallilogramo-gyro-apo-to-nao-toy-ifaistoy-4-ktiria-epesan-gyro-toy-xypnise-o-anthropos-fidi-toy-christoy-kastamoniti/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέστε στην εκπομπή σας και κανένα πραγματικό παλληκάρι!
    Έναν πραγματικό ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ!
    Κατηγορούν κάποιοι "πατριώτες" κρυπτο αριστεροί πάντα , τι κάνει η χρυσή αυγή!
    Το τι κάνουν οι ίδιοι δεν αναρωτιούνται , μόνο τι κάνει η χρυσή αυγή αναρωτιούνται!


    Γ. Λαγός: Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας συνεχίζεται! ΒΙΝΤΕΟ

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Lagos-O-Agwnas-ths-Xryshs-Aughs-enantia-sthn-prodosia-ths-Makedonias-synexi#ixzz5gFhQTGKM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!