Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΓΓΛΙΑ: Η αστυνομία συνέλαβε Αφρικανό χ ρ ι σ τ ι α ν ό, που κήρυττε στον δρόμο με την κατηγορία του ...«ρατσισμού» [OXI, MHN ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΩΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ (ΧΟΥΝΤΟ-) ΚΑΝΑΛΟ].

Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΔΟΥΛΗ ΑΓΓΛΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ  Π Ο Υ Θ Ε Ν Α.

ΕΝΩ ΑΝ (ΔΙΑΝΟΕΙΘΕΙΣ ΝΑ) ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ...ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΩΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ  Ρ Α Τ Σ Ι Σ Τ Η Σ " !


Ένα 'βίντεο' που κυκλοφορεί δείχνει έναν Αφρικανό ιεροκήρυκα να συλλαμβάνεται στην Αγγλία από αστυνομικούς για υποτιθέμενο «ρατσισμό» και «ισλαμοφοβία», καθώς κηρύττει το Ευαγγέλιο!


Αποτέλεσμα εικόνας για BRITISH POLICE ARREST A BLACK PREACHER


Αποτέλεσμα εικόνας για BRITISH POLICE ARREST A BLACK PREACHER

Ο ιεροκήρυκας φαίνεται να λέει στους δύο αστυνομικούς: "Αν θέλετε μπορείτε να με συλλάβετε" και σε έναν λέει: «Δώσε τη ζωή σου στον Κύριο, τον Ιησού Χριστό». Όταν ένας από τους αστυνομικούς τον ρωτάει τι κάνει, ο ιεροκήρυκας απαντά, « κ η ρ ύ τ τ ω ».

Ο αστυνομικός λέει στον άντρα: "Θα σας ζητήσω να φύγετε" και ο ιεροκήρυκας τους λέει ότι δεν θα φύγει. Όταν τον ενημερώνουν ότι θα συλληφθεί για παραβίαση της ...ειρήνης, ο κήρυκας λέει: 
«Δεν θα φύγω επειδή πρέπει να τους πω την αλήθεια. Επειδή ο Ιησούς είναι η μόνη οδός, η αλήθεια  και η ζωή». Τότε ο αστυνομικός απαντά: "Το εκτιμώ αυτό, αλλά κανείς (;;;) δεν θέλει να το ακούσει αυτό."

Αποτέλεσμα εικόνας για BRITISH POLICE ARREST A BLACK PREACHER

"Δεν θέλεις να το ακούσεις αυτό; 
Θα το ακούσεις όταν θα είσαι νεκρός" λέει ο ιεροκήρυκας. 
Τότε οι αστυνομικοί του φοράνε χειροπέδες και του παίρνουν την Βίβλο! Όταν ο άντρας ζητάει από τους αστυνομικούς να μην του πάρουν τη Βίβλο του, ο ένας από τους δύο απαντά: «Θα έπρεπε να το σκεφτείς αυτό πριν γίνεις ρατσιστής»!

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι κήρυττε ο άνθρωπος πριν αρχίσει να τον δείχνει η κάμερα, κάποιοι στο twitter αναφέρουν, ότι η αστυνομία του είπε ότι κατηγορείται για «ισλαμοφοβία», διότι λίγο πριν ο ιεροκήρυκας είχε εμπλακεί σε μια έντονη συζήτηση με έναν μουσουλμάνο. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτή την αναφορά, ο μουσουλμάνος χαρακτήρισε την Αγία Γραφή "s ** t"...

βιντεο 


Η ομάδα Christian Concern, που προσφέρει νομική βοήθεια σε χριστιανούς, των οποίων τα δικαιώματα παραβιάζονται λόγω της πίστεώς τους, ήρθε σε επαφή με τον ιεροκήρυκα (που είναι από τη Νιγηρία) και του έχει προσφέρει βοήθεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για BRITISH POLICE ARREST A BLACK PREACHER

Ο αιδ. Gavin Ashenden από την εκκλησία της Αγγλίας, που υπήρξε ιερέας της Βασίλισσας Ελισάβετ, εξέφρασε την βαθιά ανησυχία του και υποστήριξε στο διαδίκτυο τον ιεροκήρυκα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Gavin Ashenden

"Άρα γε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ και η Σύνοδος της Εκκλησίας της Αγγλίας, τους αρέσει να διαμαρτύρονται υπέρ των φτωχών και να αφήνουν έναν ιεροκήρυκα του δρόμου στα χέρια αστυνομικών που ούτε γνωρίζουν ούτε εφαρμόζουν το νόμο;" δήλωσε: Άλλοι αναρωτήθηκαν αν η αστυνομία θα είχε μεταχειριστεί με τον ίδιο τρόπο που μεταχειρίστηκε την Αγία Γραφή ένα αντίγραφο του Κορανίου...

Στα σχόλια κάτω από το 'video' και στο 'twitter' ακόμα και άθεοι διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά των αστυνομικών, πολλοί καυτηριάζουν την στάση των αρχών απέναντι σε μουσουλμάνους που θορυβούνε με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις και την ανοχή που δείχνουν σε ισλαμιστές κήρυκες μίσους, ενώ άλλοι μιλάνε για ένα ακόμα περιστατικό «εγκλήματος σκέψεως» και ότι ζούμε σε μία «ανοιχτή φυλακή».

https://scripta---manent.blogspot.com/2019/02/video.html
ΚΟ / από εδώ

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

4 σχόλια:

  1. «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ… ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ!
    27/02/2019


    Πανικός και τρόμος επικράτησε μεταξύ των υπαλλήλων του Σταθμού Λαρίσης και των ανύποπτων επιβατών, όταν αφηνιασμένο «προσφυγάκι» από το Ιράκ έβγαλε μαχαίρι μέσα στον Σταθμό κι απειλούσε τους πάντες με σφαγή!

    Όταν προσήλθαν στον χώρο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, το αφηνιασμένο «προσφυγάκι» έσπασε ένα τζάμι του γραφείου όπου βρισκόταν για να διαφύγει, αλλά όταν κατάλαβε πως δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής, επιτέθηκε σ’ έναν αστυνομικό και τον μαχαίρωσε!

    Εν τέλει, οι άλλοι τρεις αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν το αφηνιασμένο «προσφυγάκι».

    Ο μαχαιρωμένος αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο…

    Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι διωκόμενοι Έλληνες [μνεία "Ιερού Λόχου 2012"]




    Πως είπατε το καθεστώς που έχουν επιβάλλει οι "πρώτη φορά αριστερά" στη δύσμοιρη Ελλάδα;
    Δημοκρατία, είπατε;
    Γελάω μέχρις δακρύων...

    Διότι κυρία μου, τι σόι δημοκρατία είν' ετούτη εδώ, όταν σε σταματάνε επιλεκτικά οι μπάτσοι στον δρόμο και σε ψάχνουν εξονυχιστικά, στο αυτοκίνητο, στις τσάντες σου, στα ρούχα σου - μέχρι και στο βρακί σου, που λέει ο λόγος - λες και είσαι ο Λάκυ Λουτσιάνο, μεταμφιεσμένος σε Φρέντυ Κρούγκερ....

    Διαβάστε περισσότερα:

    http://panusis.blogspot.com/2019/02/2012.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι και στα «Νέα» αγανάκτησαν με την «πολιτική ορθότητα» στα βραβεία Όσκαρ
    Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

    Το παρακάτω απόσπασμα, από άρθρο με τίτλο «Όταν η πολιτική ορθότητα “καταπίνει” την αξιοκρατία», είναι ενδεικτικό της εξάπλωσης της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας» (και) στον χώρο του κινηματογράφου:

    «Η ταινία του Peter Farrelly “The Green Book” (“Το πράσινο βιβλίο”, κυριολεκτικά “Ο πράσινος οδηγός”) βασίζεται στη βιογραφία του αφροαμερικανού πιανίστα και συνθέτη Don Shirley, 1927-2013), αλλά το σενάριο κάποιες στιγμές είναι τόσο αφελές που προκαλεί μειδιάματα. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της πολιτικής ορθότητας και μόνο στις σημερινές Ηνωμένες Πολιτείες θα έπαιρνε Όσκαρ καλύτερης ταινίας· στις σημερινές Η.Π.Α., όπου συχνά για να επιλεγείς σε πανεπιστημιακή θέση πρέπει να συγκεντρώνεις τα γνωστά τρία τυπικά προσόντα: να ανήκεις σε κάποια μειονότητα, να είσαι γυναίκα και γκέι.

    Δυστυχώς, η πολιτική ορθότητα έχει προ πολλού “καταπιεί” την αξιοκρατία. Και αν κάποιος θα έπρεπε να πάρει βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου για αυτή την ταινία, αυτός θα ήταν ασφαλώς ο εκπληκτικός Viggo Mortensen (λευκός) και όχι ο Mahershala Ali (μαύρος και μουσουλμάνος)· ο οποίος το 2017 τιμήθηκε με το ίδιο βραβείο για τον μάλλον αδιάφορο ρόλο του ως έμπορος ναρκωτικών στην ταινία “Moonlight” (2016), όπου ο πρωταγωνιστής ήταν και πάλι μαύρος και ομουφυλόφιλος».

    Το απόσπασμα του άρθρου που μόλις διαβάσατε δεν δημοσιεύθηκε σε κάποιο «ρατσιστικό» ή «φασιστικό» έντυπο, αλλά στα… υπεράνω πάσης υποψίας «Νέα» και υπογράφεται από τον Μιχαήλ Πασχάλη, ο οποίος είναι ομότιμος καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης.

    Προσθέτει κι αυτός τον προβληματισμό του για το πώς η «πολιτική ορθότητα», με τον τρόπο που έχει εισβάλει στο Χόλυγουντ έχει «αλλάξει τα φώτα» (αλλά και τα… χρώματα) σε κάθε επίπεδο, με αποτέλεσμα να έχουμε τερατογενέσεις ιστορικού περιεχομένου και κατάφωρες αδικίες σε ερμηνευτικό επίπεδο, καθώς τα βραβεία δεν τα παίρνεις πλέον εάν είσαι ο καλύτερος, αλλά εάν είσαι «καταπιεσμένος» και μέλος κάποιας «μειονότητας» ή «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας»

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛ.ΑΣ. Ή Ε.Λ.Α.Σ.;
    27/02/2019


    «Σύμφωνα με την αστυνομία, τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν περίπου 50-60 άτομα, της ομάδας των αυτοαποκαλούμενων «Πτολεμαίων της Μακεδονίας» που συγκεντρώθηκαν σε απόσταση από τη σχολή, ανταποκρινόμενοι στο χθεσινό «προσκλητήριο ακροδεξιών κύκλων», επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό, που είχε στηθεί σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τη Σχολή, με αποτέλεσμα να γίνουν συμπλοκές.
    Αστυνομική πηγή δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι επικεφαλής των «Πτολεμαίων», ήταν γνωστός ακροδεξιός της περιοχής, ο οποίος μάλιστα έχει και τη συνδικαλιστική ιδιότητα».

    Αυτή είναι η… διαρροή της Αστυνομίας στα ΜΜΕ, σχετικά με τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν σήμερα το πρωί οι πραιτωριανοί των ΜΑΤ, κατά του εχθρού-λαού» στην Πτολεμαΐδα!

    Με χαρακτηρισμούς πολιτών που παραπέμπουν σε κομματικές ανακοινώσεις των συνιστωσών της μαρξιστικής αλητείας («προσκλητήριο ακροδεξιών κύκλων», κ.τ.λ.) και με «αποκαλύψεις» που φανερώνουν ότι γίνεται συστηματικό φακέλωμα των αντιφρονούντων της μαρξιστικής χούντας («γνωστός ακροδεξιός της περιοχής, ο οποίος μάλιστα έχει και συνδικαλιστική ιδιότητα».
    Με ποιους έχουμε να κάνουμε άραγε; Με την ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνική Αστυνομία) ή με μία σύγχρονη εκδοχή του Ε.Λ.Α.Σ., του ένοπλου σκέλους των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΕΑΜ;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!