Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

OXI μόνο ν τ ρ ο π ή, αλλλά ΟΝΕΙΔΟΣ!




Kαταδικάστηκε για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση  α σ έ λ γ ε ι α   εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και εξ απορρήτων σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης αλλά ...ΔΕΝ  μπήκε φυλακή..........

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Πιο αναλυτικά, ένοχο κατά πλειοψηφία έκρινε το δικαστήριο τον Νίκο Γεωργιάδη μετά και την καταδικαστική πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας. Το δικαστήριο που δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών αλλά με αναστολή, και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Το δικαστήριο επέβαλε στον Νίκο Γεωργιάδη συγκεκριμένα: για το πρώτο θύμα ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. 


Νωρίτερα ο Εισαγγελέας είχε δηλώσει: 
Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής.



Δείτε το VIDEO με την ομολογία ΜISHA 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

https://www.youtube.com/watch?v=3Fska0GvumM&feature=youtu.be


http://ixnos.blogspot.com/2019/02/blog-post_26.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


8 σχόλια:

  1. Αν δικαζόταν το 2010 θα έπαιρνε μεγαλύτερη ποινή. Αλλά εδώ βρωμάει.. Έπειτα από 9 χρόνια έπειτα από μια δημοσίευση
    του hot dog και τα στοιχεία από μια αριστερή ΜΚΟ, κάτι παίζει. ειδικά όταν οι 3 μάρτυρες ήταν του hot dog.
    Για να βγει μια υπόθεση από το αρχείο και να δικαστεί σε μια βδομάδα από δημοσίευση του hot dog, είναι ύποπτο..
    Ο δε Γεωργιάδης δεν πρέπει να ξαναασχοληθεί με την πολιτική... Αν και λεφτά σε ανήλικους 16χρονους μυρίζει Μπίζνα ΜΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά την ΝΔ και η Βάκη του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε τον καταδικασμένο παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη
      Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

      Μια τοποθέτηση του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου, για τον καταδικασμένο πλέον για παιδεραστία πρώην βουλευτή και νυν συνεργάτη του Κούλη, Νίκο Γεωργιάδη, έθεσε σε… δημοκρατικό συναγερμό τους εκπροσώπους της Νουδούλας που ήταν παρόντες στη βουλή, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ!

      «Εμείς δεν έχουμε φίλους παιδεραστές. Εσείς τους στηρίζετε, όταν σας τα λέγαμε εσείς μιλούσατε για χυδαιότητες. Αυτός είπε, ο βουλευτής σας που σιχαίνομαι, πλήρωνε 18 ευρώ για ανήλικα αγοράκια, τώρα μίλησε η Δικαιοσύνη. Αυτός είπε ότι «είναι 40 χρόνια φίλος μου ο Μητσοτάκης, εγώ είμαι το δεξί του χέρι». Ο Μητσοτάκης του είπε «φύγε από το προσκήνιο να κάτσει το θέμα και μετά γυρνάς». Σιχαίνομαι που κάθομαι σε έδρανα που καθόταν παιδεραστής. Πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τον λαό και τα παιδάκια που βιάστηκαν…», είπε μεταξύ άλλων ο Π. Ηλιόπουλος, επιδεικνύοντας ταυτοχρόνως φωτογραφικά ντοκουμέντα από τον λογαριασμό στο twitter του Άδωνι Γεωργιάδη, όπου φαινόταν ο φωνακλάς αντιπρόεδρος με τον λεγάμενο και άλλες φωτογραφίες μαζί με τον «πολύ» Δένδια.

      Στο σημείο αυτό σηκώθηκε οργισμένος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νουδούλας, Κώστας Τζαβάρας (ή «Πόκο-Πίκο», όπως τον αποκαλούν οι άσπονδοι φίλοι του) και συνηγόρησε υπέρ της… δημοκρατίας και της παιδεραστίας:

      «Με αναγκάζετε να αναλάβω εγώ ως πρόσωπο απέναντι στον εκπρόσωπο φασισμού να υπερασπιστώ τη Δημοκρατία. Εγώ απέναντι σε εκπροσώπους του φασισμού δεν οφείλω απάντηση αλλά αυτονόητη συνηγορία υπέρ της δημοκρατίας».

      Εν συνεχεία, πήρε το λόγο η συριζαία Φωτεινή Βάκη, η οποία σε ανάλογο ύφος κατακεραύνωσε τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και υπερασπίστηκε το… δικαίωμα στην παιδεραστία: «Δεν συνηθίζω να συνομιλώ με τους βιαστές της Δημοκρατίας που μολύνουν την Δημοκρατία. Καταδικάσθηκε ένας πρώην βουλευτής της ΝΔ για ασέλγεια και αυτό είναι μια εκδίκηση της ηθικής απέναντι σε ηθικολογούντες του Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια. Αλλά υπάρχει και ένα ρητό «ένοχος ένοχο δεν ποιεί». Οι ένοχοι για βαρύτατα εγκλήματα, όπως εσείς της Χρυσής Αυγής, που μαχαιρώνετε μετανάστες, εσείς που προφυλακίζεστε, που δολοφονήσατε τον Φύσσα, οι υπερπατριώτες, οι θαυμαστές της Χούντας… Εσείς λοιπόν, τολμάτε να μιλάτε και να ασχημονείτε. Αρκετά! Και σας περιμένουν καταδίκες βαρύτατες…».

      Καταλάβατε τώρα τι παιχνίδι παίζεται στην Ελλάδα του… συνταγματικού τόξου;

      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

      Διαγραφή
  2. Όταν ο καταδικασμένος παιδεραστής σύμβουλος του Μητσοτάκη αποκαλούσε «μπούρδα» την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας
    Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 -

    Ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός είδε την καταδίκη του συμβούλου του Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη για την κατηγορία της ασέλγειας σε ανηλίκους, καθώς και την υπεράσπιση ενός καταδικασμένου παιδεραστή, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία, όσο και από τον Σύριζα.

    Αξίζει τον κόπο να γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω, όταν ο συγκεκριμένος ήταν βουλευτής της ΝΔ και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό χαρακτήριζε «μπούρδα» το θέμα της Μακεδονίας μας και καλούσε να σταματήσει η χώρα να «εμμένει» σε αυτό για να μην… χάνει διπλωματικές δυνάμεις.

    Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις και εμείς άλλο σχόλιο δεν διαθέτουμε:


    https://youtu.be/RFe15Xf7O-M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σοδομιτες εχουν εισχωρησει παντου , σε ολες τις κυβερνητικες θεσεις
    και εχουν την προστασια αλλων διευθαρμενων πολιτικων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα πως με τόση ευκολία ψηφίζουν την μια ΠΡΟΔΟΣΙΑ μετά την άλλη;;;

      Είναι μόνο τα δολλάρια του μπαρμπασορος;;;

      Ασφαλώς και ΟΧΙ ...είναι και πολλά άλλα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ που τους έχουν κρατημενα για την γούνα τους...ώστε να είναι "καλά παιδιά" και να ψηφίζουν δίχως πρόβλημα τον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ και το ΞΕΠΟΥΛΗΗΜΑ της Ελλάδας..

      Διαγραφή
  4. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ… ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ… ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ; (ΒΙΝΤΕΟ)
    28/02/2019


    Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια με τους «ακροδεξιούς κύκλους» (σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και την Γεροβασίλω…) της Πτολεμαΐδας και το περίεργο είναι πως τραυματίστηκαν, εφόσον οι πατριώτες διαδηλωτές δεν κρατούσαν στα χέρια τους ούτε μολότοφ, ούτε ρόπαλα, ούτε πέτρες, ούτε οτιδήποτε άλλο αντικείμενο που θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς – σαν κι αυτά που κρατάει και χρησιμοποιεί το κόκκινο αληταριό.

    Την απάντηση στο ερώτημα μας την δίνει αποκαλυπτικό βίντεο, όπου μεταξύ του 23΄΄ και του 27΄΄ φαίνεται πεντακάθαρα ότι ματατζήδες της πίσω σειράς, από την κατασταλτική μανία τους να χτυπήσουν αδιακρίτως τους συγκεντρωμένους πατριώτες, χτυπάνε με τα κλομπς και… συναδέλφους τους, που βρίσκονταν μπροστά τους!!!

    Ή μήπως αυτό το ρεζιλίκι δεν έγινε από ατζαμοσύνη, αλλά έφαγαν τις ροπαλιές -από λυσσασμένους πραιτωριανούς του ΣΥΡΙΖΑ- αστυνομικοί που δίσταζαν να χτυπήσουν τους πατριώτες, για να αναγκαστούν να το κάνουν;

    Δείτε το σχετικό βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

    https://youtu.be/QKVEfmb7cYQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ… «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
    28/02/2019

    Ως γνωστόν, εχθές το απόγευμα –ώρες μετά τα επεισόδια- οι πραιτωριανοί του ΣΥΡΙΖΑ συνέλαβαν τρεις πατριώτες της Πτολεμαΐδας –κατηγορητήριο υπάρχει και για τον τραυματία που νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας!!!- ως δήθεν υποκινητές των επεισοδίων.

    Ο σκοπός της κόκκινης χούντας προφανής: πρώτον να τρομοκρατηθούν οι πατριώτες της περιοχής και να λουφάξουν και δεύτερον, να τρομοκρατηθούν οι πατριώτες της υπόλοιπης χώρας και να μην «υποδέχονται» το προδοταριό του ΣΥΡΙΖΑ.

    Βέβαια, η άθλια μεθόδευση των πραιτωριανών έπεσε στο κενό, καθώς οι δικαστές λειτούργησαν σύμφωνα με τον όρκο τους κι άφησαν ελεύθερους τους συλληφθέντες, υπό τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων πατριωτών που ήταν στο δικαστήριο για συμπαράσταση.

    (ΥΓ): Έλληνες πατριώτες, «τρομοκρατήστε» τους θρασύδειλους τρομοκράτες της προδοσίας των Πρεσπών με λαϊκές κινητοποιήσεις, όπου τολμούν και εμφανίζονται! Ούτε βήμα πίσω!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..o παιδοφιλος Ν. Γεωργιαδης , στην ομαδα πολιτικου σχεδιασμου του Κουλη Μητσοτακη, για τις εκλογες......παιδοφιλοι, λαμογια και καθε καρυδιας καρυδι εχει μαζευτει μεσα στην ΝΔ............

    Ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός είδε την καταδίκη του συμβούλου του Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη για την κατηγορία της ασέλγειας σε ανηλίκους, καθώς και την υπεράσπιση ενός καταδικασμένου παιδεραστή, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία (Τζαβαρας), όσο και από τον Σύριζα (Φωτεινη Βακη), στην βουλη 27/2/2019.
    Mερικά χρόνια πριν, ο Ν. Γεωργιαδης ήταν βουλευτής της ΝΔ και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό χαρακτήριζε «μπούρδα» το θέμα της Μακεδονίας μας , και καλούσε να σταματήσει η χώρα να «εμμένει» σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!