Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Το 'Youtube' λ ο γ ο κ ρ ί ν ε ι όσους εκθέτουν τον Μητσοτάκη για την προδοσία του για τη Μακεδονία!



Υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ εις βάρος της Μακεδονίας και της Ελλάδος το Youtube & το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ!!!

ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί θέλουν ο Κούλης να γίνει ο επόμενος….ΠΟΡΔΗ-πουργός της Ελλάδος που θα συνεχίζει να την ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ …ΓΙἈΥΤΟ !!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 26 Φεβ, 2019 | 10:45πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube
Δείτε τα ακόλουθα αποσπάσματα που μόλις βγάλαμε από το πιο πρόσφατο βίντεό μας που μόλις αναβάσαμε στο κανάλι μας στο Youtube, Greek News On Demand, με τίτλο «Οι Γερμανοί καρφώνουν & τον Μητσοτάκη για τις Πρέσπες! Συνέβαλε στην επίλυση της διένεξης». Μέχρι στογμής έχει προβολές ΜΗΔΕΣ ενώ έχει  9 «λάικ» και καθώς και…ΣΧΟΛΙΑ!!! Ε, αυτό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι το  Youtube, που ανήκει στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ που είναι πίσω από την ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, έχει πάρει ΕΝΤΟΛΗ τα βίντεο που εκθέτουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το δικό του ρόλο που έπαιξε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας (ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ) να τα…ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ!!!
ΝΑΙ, το διαβάσατε ΣΩΣΤΑ. Μιλάμε για το ίδιο Youtube που ΔΕΝ λογοκρίνει τα κανάλια…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ που αλωνίζουν αυτήν την στιγμή σε όλο το δίκτυό τους!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
Και το κάνει αυτό το Youtube για προφανεί; λόγους: Την ευλογία, το χρίσμα των Αμερικανών το έχει ήδη εξασφαλίσει ο Κούλης για να…ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να ΠΡΟΔΙΔΕΙ την…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Στο πρόσφατο άρθρο του CrashOnline.gr για το ίδιο θέμα, διαβάζουμε ΑΝΑΥΔΟΙ…

Όπως δε, προσθέτει, «ένας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος λέει ότι σε περίπτωση εκλογής του, ως πρωθυπουργός δεν θα ακυρώσει αυτήν την απόφαση, αλλά θα την ακολουθήσει ακόμη και αν έχει διαφορετική γνώμη, συμβάλλει εξίσου σημαντικά στη διατήρηση της εσωτερικής ειρήνης σε μία χώρα. Άρα λοιπόν δεν πρέπει να πιστωθεί θετικά μόνον στον Τσίπρα, αλλά εξίσου στη στάση του Μητσοτάκη που ως αντιπολίτευση στην Αθήνα είπε: «Είμαστε κατά της Συμφωνίας, αλλά σε περίπτωση κυβερνητικής αλλαγής που θα αναλάβω εγώ τη διακυβέρνηση της χώρας δεν θα αναθεωρήσω αυτήν την απόφαση»».

Δείτε τώρα τα επίμαχα σημεία των προαναφερόμενων αποσπασμάτων για να καταλάβετε και δείτε μετά το σχετικό βίντεο! ΑΥΤΟ είναι ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ σημάδι…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ που το ξέρουν όλοι οι χρήστες του Youtube!!! Έπρεπε το βίντεο μας για το ίδιο θέμα να έχει ήδη πάρει πολλές προβολές ενω…ΜΗΔΕΝ!!! ΓΙΑΤΙ αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στην περίπτωση των άλλων μας βίντεο?? ΓΙΑΤΙ συνέβηκε ΜΟΝΟ στην περίπτωση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με την δικιά του προδοτική στάση εις βάρος της Μακεδονίας??

Αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στην περίπτωση…ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ.






2 σχόλια:

  1. Ο καταδικασμένος παιδεραστής Γεωργιάδης «έδωσε» τον Μητσοτάκη: Μου ζήτησε να φύγω από το προσκήνιο μέχρι να “κάτσει” το θέμα
    Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

    Η υπόθεση του καταδικασμένου (πλέον) για παιδεραστία Νίκου Γεωργιάδη είναι λογικό να προκαλεί αηδία και αποτροπιασμό σε κάθε Έλληνα με, στοιχειώδεις έστω, ηθικές αρχές.

    Μια υπόθεση απίστευτα ανήθικου περιεχομένου με αναμφισβήτητη πολιτική διάσταση, από την στιγμή που ο καταδικασμένος παιδεραστής είναι έμπιστος και στενός συνεργάτης του νυν αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Λέμε «είναι» και όχι «ήταν», γιατί ο ίδιος ο Γεωργιάδης στην απολογία του είπε ότι είναι 40 χρόνια φίλος του Μητσοτάκη, πως είναι το δεξί του χέρι, ότι ήταν ο επικεφαλής της εκστρατείας στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα του Κυριάκου για την προεδρία της Ν.Δ., πως αυτός παρέλαβε το κόμμα την επόμενη και ότι όταν λίγες ημέρες μετά έσκασε το θέμα και στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης του είπε: «Φύγε από το προσκήνιο για δυο τρεις μήνες, μέχρι να κάτσει το θέμα, δεν πρόκειται να δικαστείς, θα είσαι πίσω κανονικά»!

    Ο Μητσοτάκης έχει υποχρέωση να παρέμβει και να διαψεύσει κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτει ο καταδικασθείς παιδεραστής. Εάν δεν το κάνει (που δεν πρόκειται να το κάνει…) είναι σαν να συμπεριφέρεται ως συνένοχος στην απίστευτα άθλια και βρώμικη αυτή υπόθεση, αφού αντί από την πρώτη στιγμή να διώξει με τις κλωτσιές έναν παιδεραστή (όπως αποδείχθηκε δικαστικά, έστω και σε πρώτο βαθμό), αντιθέτως φαίνεται να «του έκανε πλάτες».

    Η είδηση ότι στελέχη της ΝΔ, όπως ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η βουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, στάθηκαν στο πλευρό του είναι ενδεικτικό της θετικής στάσης που κράτησε το κόμμα απέναντι στις πράξεις του πολύ στενού συνεργάτη του αρχηγού του. Το γεγονός δε ότι επέτρεψαν στους συριζαίους (!) να παριστάνουν τους υπεραμύντορες της ηθικής με το να κατηγορούν την ΝΔ για την στήριξή της σ’ αυτόν τον ανήθικο και αδίστακτο τύπο, δείχνει την κατάντια της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης».

    Τελειώνουμε με την απορία αν και πότε πρόκειται να τοποθετηθεί επί του θέματος η μοναδική δημοσιογράφος, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τον Γεωργιάδη, όταν το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Ναι, για την Άντα Ψαρρά μιλάμε, η οποία όταν δεν βαφτίζει 38άρηδες τρομοκράτες ως «νεαρούς» και άλλους τρομοκράτες άνω των 20 ετών ως «μωρά στο εδώλιο», υπερασπίζεται άτομα που διαπράττουν τέτοιες αισχρές και ανώμαλες πράξεις…

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Π. Ηλιόπουλος: Η ΝΔ καλύπτει τον καταδικασμένο για παιδεραστία Νίκο Γεωργιάδη! 2 ΒΙΝΤΕΟ

    Δhttps://youtu.be/fchApaPVgco

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!