Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Π α ρ α κ ρ ά τ ο ς Σύριζα: Επίθεση 100 κρανοφόρων (!) σέ γραφεία της 'Χ.Α.' - Έφυγαν τρέχοντας, δεν συνελήφθη κα-νείς! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ



Οργανωμένο τάγμα εφόδου του παρακράτους του Σύριζα, αποτελούμενο από 100 και πλέον κρανοφόρους με δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκε το Σάββατο 30.03 στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης) της 'Χρυσής Αυγής'.

Οι τρομοκράτες προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτίριο, αλλά... το σύστημα πυροσβέσεως τους έτρεψε σε φυγή.

Σχετική εικόνα



Η παρακρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε την ώρα που άνοιγαν τα γραφεία και στον χώρο βρίσκονταν μόλις 3 μέλη της Τ.Ο. Αθηνών.


100 και πλέον πάνοπλοι κρανοφόροι έκαναν παρέλαση στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, αλλά το υπουργείο 'ΠΡΟ-ΠΟ' δεν προέβη ούτε καν σε μία προσαγωγή!

Το ασύδοτο αριστερό παρακράτος του Τσίπρα και τα τάγματα εφόδου του Σύριζα δεν μας πτοούν! Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί!




Από την είσοδο των γραφείων της Τ.Ο. Αθηνών, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος προέβη στην παρακάτω δήλωση:


ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής: Παρακράτος Σύριζα: Επίθεση 100 κρανοφόρων στην Χρυσή Αυγή - Έφυγαν τρέχοντας, δεν συνελήφθη κανείς! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/03/100_31.html#ixzz5jlcIFLoR

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Από το Χρήμα άνευ Αξίας στον Κόσμο άνευ Χρήματος
    Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

    Μέχρι στιγμής, το κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο το οποίο σκιαγραφείται για την ανθρωπότητα στο εγγύς μέλλον είναι τόσο ζοφερό, ώστε ακόμη και οι καλύτεροι συγγραφείς καταστροφολογικών διηγημάτων δύσκολα θα επετύγχαναν να αποδώσουν μιαν ατμόσφαιρα τόσο θλιβερή και οδυνηρή. Ωστόσο, το Μεγάλο Παράσιτο διατηρεί και κάτι ακόμη φρικτότερο σε βάρος των λαών : ένα είδος ολοκληρωτικού όπλου, προορισμένου να σβήσει από το πρόσωπο της γης κάθε δυνατότητα, των αντιφρονούντων και της αντιπολίτευσης σε βάρος του, ακόμα και τις καθαρά ατομικές δυνατότητες. Στο 282 σελίδων βιβλίο του John Wicklein «Ο Ηλεκτρονικός Εφιάλτης: Η ομάδα αντικειμένων οικιακής επικοινωνίας και η ελευθερία σας» («Electronic Nightmare: The Home Communications Set and Your Freedom»), εκδόσεις Beacon Press, Βοστώνη, 1982 γράφεται : «Η νέα τεχνολογία καθιστά δυνατό ένα σύστημα όπου μια διεθνής κυβέρνηση θα μπορούσε να εξαγάγει από τους υπηκόους λαούς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον έλεγχο της ζωής τους και να διαβιβάζει στους ανθρώπους μόνον εκείνες τις πληροφορίες οι οποίες υποβοηθούν αυτόν τον ίδιο τον έλεγχο.»......

    Διαβάστε περισσότερα: http://tinyurl.com/y2o6pa2c

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!