Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Η αντιστροφή της Επαναστάσεως του 1821.

Σχετική εικόνα

Η αντιστροφή της Επαναστάσεως
Το 1821 ήταν και είναι καρφί στο μάτι της Τουρκίας αλλά και δυνάμεων που μας είχαν για ξεγραμμένους και αναγκάστηκαν να παραδεχτούν την ύπαρξή μας γιατί σηκώσαμε τα όπλα και επιταχύναμε τη διάλυση της θνήσκουσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 
Σχετική εικόνα

Το 1821 απέδειξε ότι δεν αρκεί η γνώση των συσχετισμών δυνάμεων στο επίπεδο των πολεμοφοδίων και της στελέχωσης των στρατευμάτων για να φτάσει κάποιος στο συμπέρασμα για την κατάληξη μιας ένοπλης αναμέτρησης. 

Στο πεδίο της ύλης, στην αφθονία των όπλων και των πυρομαχικών και στους αριθμούς του έμψυχου δυναμικού υπερτερούσαν οι Τούρκοι και πολλοί από τους Ελληνες θεωρούσαν την υπόθεση της Εθνεγερσίας καταδικασμένη και τους επαναστάτες... τρελλούς.

Σχετική εικόνα

Αφηγείται σχετικά ο Κολοκοτρώνης στα Απομνημονεύματά του: «Ο κόσμος μάς έλεγε τρελούς. 
Ημείς, αν δεν είμεθα τρελλοί, δεν εκάναμε την επανάσταση, διατί ηθέλαμε συλλογισθεί πρώτον διά πολεμοφόδια, καβαλλαρία μας, πυροβολικό μας, πυροτοθήκες μας, τα μαγαζιά μας, ηθέλαμε λογαριάσει τη δύναμη την εδική μας, την τούρκικη δύναμη. 

Τώρα όπου ενικήσαμε, όπου ετελειώσαμε με καλό τον πόλεμό μας, μακαριζόμεθα, επαινόμεθα. Αν δεν ευτυχούσαμε, ηθέλαμε τρώγει κατάρες, αναθέματα».

Αποτέλεσμα εικόνας για επανασταση 1821

Τώρα ζούμε σε περίοδο όπου ξένες δυνάμεις και οι ντόπιοι εντολοδόχοι τους προσπαθούν να αντιστρέψουν την πορεία, να ακυρώσουν τις συνέπειες της Επανάστασης και να δέσουν την Ελλάδα στο άρμα της νεοοθωμανικής Τουρκίας δίνοντάς της τον ρόλο του... δορυφόρου. 

Ο,τι κατόρθωσαν τα παλικάρια με τις κουμπούρες και τα σπαθιά προσπαθούν να «ξεκάνουν» οι προδότες με τις «ψήφους κατά συνείδηση» και τις υπογραφές σε παλιόχαρτα με τις σφραγίδες του κράτους. 
Ξεπουλάνε το αίμα με το μελάνι κι ανταλλάσσουν το ατσάλι του πολέμου με τ’ αργύρια της προδοσίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για επανασταση 1821

Η Ιστορία μας αλλοιώνεται και το παρελθόν εκποιείται. 
Οι σφαγές από τους Τούρκους διδάχτηκαν σαν «συνωστισμοί» στα σχολικά βιβλία και οι αυτουργοί του πνευματικού εγκλήματος ακόμα συμμετέχουν στον δημόσιο βίο. 
Βουλευτές, στελέχη κομμάτων και κυβερνητικοί παράγοντες διαγωνίζονται σε δηλώσεις υποτέλειας προς τους Νεοοθωμανούς και σε τεμενάδες στο καθεστώς Ερντογάν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για επανασταση 1821

Τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια προβάλλουν συστηματικά τουρκικές παραγωγές. 
Ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος θέλει να βάλει την Τουρκία στο «παιχνίδι» της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, λες και είναι δικό του, κληρονομιά από τον παππού του!

Αποτέλεσμα εικόνας για επανασταση 1821

Κι όλα αυτά γίνονται την ίδια στιγμή που ο «Αττίλας» ακόμα κατέχει τη μισή Κύπρο, παραβιάζει τα δικαιώματα των Ελλήνων και των λοιπών μειονοτήτων στην Ανατολία και διεκδικεί τμήματα της επικράτειάς μας, ενώ ο Ερντογάν στέλνει μιλιούνια ισλαμιστές με την ιδιότητα του «πρόσφυγα» στην Ελλάδα για να μας αποτελειώσει μέσω του εποικισμού. 

Αποτέλεσμα εικόνας για επανασταση 1821

Το 1821 δεν ολοκληρώθηκε. 
Η Επανάσταση για να ολοκληρωθεί πρέπει να νικηθούν οριστικά οι Τούρκοι που υποδύονται τους Ελληνες.

dimokratianews,24.03.2019

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Θέλουν να μάς αφανίσουν διά του σταδιακού εκτουρκισμού, που το ονομάζουν "ειρηνική συνύπαρξη". Εξισλαμισμό επέλεξαν για όλη γενικώς την Δύση, εξισλαμισμό και εκτουρκισμό για τους Έλληνες που τόσο τους μισούν και τους φοβούνται. Δεν θέλουν πόλεμο γιατί θέλουν το "οικόπεδο" και τη "λίμνη" άθικτη. Το 18ο αι. ήθελαν περιορισμό της Οθωμανικής επέκτασης, γι αυτό και βοήθησαν στη δημιουργία Ελληνικού Κράτους, ως κυματοθραύστη. Μπορούσαν από τότε να διαλύσουν όλη την Τουρκία, αλλά χρειάζονταν έναν μπαμπούλα για εμάς, μην τυχόν και ξαναφτιάξουμε Αυτοκρατορία. Τον ενίσχυαν και συνεχίζουν να τον ενισχύουν αυτόν τον ψευτόμαγκα, αλλά ένας τρελλός σουλτάνος εμφανίστηκε, που θέλει νοτίως και δυτικά επεκτάσεις, νεο-Οθωμανικό πρώτο λόγο και στην Ανατολή. Τώρα όμως δεν τον χρειάζονται πια. Με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τον ενεργειακό έλεγχο, ως νέα λύση για την διαχείριση της Ανατολικής Μεσογείου, συμφέρει μια "τουρκελλάδα" σε κομματάκια, από τον Ευφράτη έως την Κέρκυρα και από την Αλβανία έως την Κρήτη.
    Η θέληση όμως των ευρωπαϊκών λαών, καθώς και του αμερικανικού, για καθαρά αυτοκυρίαρχα Έθνη θα τους χαλάσει τη σούπα. Τα μαγειρέματά τους, επειδή περιέχουν ανταγωνισμό, θα οδηγήσουν στην ολική καταστροφή του μπαμπούλα τους με το όνομα Τουρκία.
    Τότε.. θα ανοίξει ο δρόμος για να τους..... "τακτοποιήσουμε" και αυτούς, με τον τρόπο του Αλέξανδρου και του Ιουστινιανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ σας σχόλια και τις τοποθετήσεις.
      Όποτε θέλει ο ξένος παράγων, άλλοτε βάζει τήν Τουρκία να μας επιτεθεί, άλλοτε βάζει την Ελλάδα να τήν πιέσει. Πώς το πετυχαίνει;
      Μέ τους ΔΟΥΛΙΚΟΤΑΤΟΥΣ μαριονετίσκους που ΔΙΑΡΚΩΣ έχει πρόχειρους στο "ελληνικό" πολιτικό σκηνικό.
      Που "περνούν" κατόπιν "εξετάσεων" τα ειδικά 'τέστς' ορισμένων πρεσβειών....
      Νά είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ...ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ!
      Ζ Η Τ Ω ΤΟ Ε Θ Ν Ο Σ !

      Διαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω τὸ Ἔθνος!
    Ζήτωσαν αἱ Ἔνοπλαι Δυνάμεις!
    Ζήτω ἡ Ὀρθοδοξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!