Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Μ Ο Υ Γ Κ Α ΑΠΟ ΤΑ (μονίμως άθλια) ΜΜΕ! «Καθαρή γενοκτονία»: Πάνω από 6.000 Νιγηριανοί χριστιανοί νεκροί!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ  ΠΟΛΥ  Σ Κ Λ Η Ρ Ε Σ   ΕΙΚΟΝΕΣ !




Εκκλησιαστικοί ηγέτες στην Νιγηρία δηλώνουν ότι οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν «καθαρή γενοκτονία» καθώς 6.000 άνθρωποι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν δολοφονηθεί από ριζοσπάστες από τον Ιανουάριο.
Σχετική εικόνα
«Αυτό που συμβαίνει στην πολιτεία Plateau και σε άλλα μέρη στην Νιγηρία είναι καθαρή γενοκτονία και πρέπει να σταματήσει αμέσως», δήλωσε ο Χριστιανικός Σύλλογος της Νιγηρίας και οι ηγέτες των θρησκευτικών εκκλησιών στο Plateau State. 

Αποτέλεσμα εικόνας για massacre in Nigeria
«Πάνω από 6.000 άτομα, κυρίως παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι, έχουν σκοτωθεί σε νυχτερινές επιδρομές από ένοπλους Fulani», συμπληρώνουν. Με δελτίο τύπου μάλιστα υποστηρίζουν ότι η διεθνής κοινότητα και τα Ηνωμένα Έθνη οφείλουν να παρέμβουν προτού το φαινόμενο εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες. 

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για massacre in Nigeria

Παρ΄όλο που ορισμένα διεθνή μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να χαρακτηρίσουν τις δολοφονίες ως εμφύλια σύγκρουση μεταξύ κοινοτικών ομάδων, οι ηγέτες των εκκλησιών, μαζί με μεγάλες ομάδες ελέγχου των διωγμών όπως η 'Open Doors USA' και η 'International Christian Concern'υποστηρίζουν ότι οι Χριστιανοί αποτελούν σκόπιμο στόχο. Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόσφατα το εν λόγω ζήτημα κοινοποίησε και το ελληνορθόδοξο πατριαρχείο Αλεξανδρείας με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

https://scripta---manent.blogspot.com/2019/03/6000.html
http://www.oparlapipas.gr/2019/03/ka8ari-genoktonia-6000.html#more

Πηγή 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ! «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ, ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»!
    24/03/2019


    Οι… φίλοι, στα δύσκολα φαίνονται!

    Τώρα, λοιπόν, που η κυβέρνηση των προδοτών ζει τον εφιάλτη της αυριανής παρέλασης, η Νουδούλα σπεύδει να της δώσει σανίδα σωτηρίας!

    Κι όχι μόνο η «κεντροδεξιά» της πτέρυγα, αλλά και η αποκαλούμενη –από το συριζοκομμουνισταριό- «ακροδεξιά» της.

    Έτσι, ο μασκαράς Μπουμπούκος (τον αποκαλούμε έτσι γιατί κάποιες φορές «ντύνεται»… σκληρός), αποδοκίμασε εντόνως από τα τηλεπαράθυρα του ΣΚΑΪ την δίκαια έκρηξη της αγανάκτησης των Ελλήνων της Μελβούρνης κατά του προκλητικού αμερικανοκομμουνιστή Βρεμένου: «Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον αντιπρόεδρο του ελληνικού Κοινοβουλίου να δέχεται προπηλακισμούς και ύβρεις».

    Εξέφρασε δε την ελπίδα «να μη δούμε αύριο μαζικές αποδοκιμασίες εναντίον εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στις παρελάσεις».

    Μπράβο Μπουμπούκο! Τι θα έκαναν οι συριζοπροδότες αν δεν είχαν κι εσάς τους βολικούς ψοφοδεξιούς για «αντιπολίτευση»; Σίγουρα θα σας… ανακάλυπταν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μακεδονία είναι Ελληνική! Ηχηρό μήνυμα αντίστασης από εκατοντάδες εθνικιστές στην παρουσίαση της Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-makedonia-einai-ellhnikh-hchhro-mhnuma-antistashs-apo-ekatontades-ethniki#ixzz5j6xLENBq

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!