Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Αναρχοκομμουνιστές της Κομοτηνής δεν δίστασαν να ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας και να πετάξουν β λ ά σ φ η μ ε ς προκηρύξεις ΜΕΣΑ στην Εκκλησία!



Έχουν πλήρως αποθρασυνθεί τα παρακρατικά τσιράκια του Σόρος που τελούν υπό την προστασία της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης και δεν έχουν πια κανένα πρόβλημα να εκδηλώνουν το μίσος τους προς την Ορθοδοξία, προκαλώντας το χριστεπώνυμο πλήθος.

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Πριν δύο Κυριακές οι γνωστοί – άγνωστοι αναρχοκομμουνιστές της Κομοτηνής δεν δίστασαν να διακόψουν την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας και να πετάξουν βλάσφημες προκηρύξεις μέσα στην Εκκλησία.

Στην ανακοίνωση που δημοσίευσαν πρόσφατα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την βέβηλη δράση τους σημειώνουν: 

«Εδώ και τόσους αιώνες η Εκκλησία αποτελεί βασικό πυλώνα των εκμεταλλευτικών συστημάτων που έχουν γνωρίσει οι ανθρώπινες κοινωνίες. 
Από τις αυτοκρατορίες και τη φεουδαρχία μέχρι και τα σημερινά αστικά κράτη και τον καπιταλισμό, ο θεσμός αυτός καθηλώνει τις μάζες, συμπορεύεται με την εξουσία εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της και διαθέτει τεράστιες εδαφικές εκτάσεις και γιγαντιαίο κεφάλαιο….

Μεγάλο κομμάτι της εκκλησιαστικής ρητορείας βασίζεται στις έμφυλες διακρίσεις και έχει ριζώσει την πατριαρχία στην κοινωνική συνείδηση. 

Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα»: εκκλησιαστική ρήση της ορθοδοξίας η οποία εμπερικλείει σε λίγες λέξεις ολόκληρη την αντίληψή της για τη θέση της γυναίκας σε οικογένεια και κοινωνία σε σχέση με τον άνδρα… 

Το δόγμα της τυφλής υποταγής αυτής γίνεται το όχημα για αμέτρητες γυναικοκτονίες, βιασμούς, κακοποιήσεις, εργοδοτική ασυδοσία εις βάρος τους. 

Η εκκλησία νομοθετεί. Μας διδάσκει ότι είναι αφύσικο να είσαι τρανς, ομοφυλόφιλος, λεσβία κλπ…».
Οι στόχοι τους είναι ξεκάθαροι: Η διάλυση της Κοινωνίας και του θεσμού της Οικογένειας.

πενταποσταγμα


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΝΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο «ΑΘΩΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΤΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ!
    27/03/2019

    Τον περασμένο Φεβρουάριο, τα ξεφωνημένα παρακρατικά συντρόφια του «Ρουβίκωνα» είχαν πραγματοποιήσει «παρέμβαση» στην πρεσβεία της Βραζιλίας, για «συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον επαναστάτη Τσέζαρε Μπατίστι».

    Βέβαια, σε… λάθος πρεσβεία έκαναν την «παρέμβαση», καθώς η έκδοση στην Ιταλία του καθάρματος έγινε από την Βολιβία του συντρόφου Μοράλες, αλλά αυτό είναι μια… λεπτομέρεια μπροστά στην συνέχεια…

    Ο σύντροφος, έχει καταδικασθεί ερήμην σε ισόβια κάθειρξη για τέσσερις ανθρωποκτονίες και συνέργεια σε δολοφονίες κατά την δεκαετία του ΄70 στην Ιταλία και πριν εισέλθει παράνομα στην Βολιβία, ζούσε στην Βραζιλία από το 2004, ενώ προηγουμένως πέρασε 15 χρόνια στην Γαλλία.

    Ωστόσο, αυτές τις μέρες έγινε η δίκη του και ο… επαναστάταρος, που πρότινος δήλωνε αθώος, ομολόγησε για πρώτη φορά τις δολοφονίες τεσσάρων (4) ανθρώπων και δήλωσε… μετανιωμένος: «Κατανόησα το κακό που προξένησα και ζητώ συγνώμη από τους οικείους τους».

    Βέβαια, σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», ο σύντροφος Μπατίστι είναι πλέον όργανο της CIA και η «μετάνοια» για τα εγκλήματά του στημένη, για να πέσει στα μαλακά, αλλά… απορρίπτουμε αυτή την εκδοχή, καθώς αποκλείουμε την περίπτωση οι Ρουβίκωνες να συμπαραστάθηκαν σ’ έναν κοινό πράκτορα, αφού ως γνωστόν είναι… επαναστάτες. Τι όχι;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΣΣΣΣΤ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΑΡΙΑ! ΑΠΟ ΤΟ… FAME STORY ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
    27/03/2019

    Εκτός από τον ολιγάρχη Κόκκαλη, ανάμεσα στα 10 ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν κι αυτό της Ραλλίας Χρηστίδου.

    Η οποία, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σώου Fame Story, στο οποίο και έφτασε στον τελικό, αλλά έχασε από την Καλομοίρα.

    Εδώ μιλάμε για… βαριά κουλτούρα ΣΥΡΙΖΑ (τι θέλει να πει ο ποιητής;), που κανονικά δεν ανέχεται… λαϊκάντζες από ριάλιτι σώου, αλλά ας όψεται που η λεγάμενη δήλωσε πως προέρχεται «από οικογένεια με αριστερές καταβολές».

    Θα είχε πλάκα να ξαναθυμόμαστε τις υποκριτικές κραυγές της ψευτοκουλτουριάρικης χασισοτσογλαναρίας του ΣΥΡΙΖΑ όταν άρχισαν να παίζονται τα γελοία ριάλιτι σώου, αλλά βλέποντας τη μάπα του Πολάκη, του Καρανίκα και των υπόλοιπων σούργελων θεωρούμε μάταιο τον κόπο!


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!