Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΕΜΜΙΣΘΟΙ Π Ρ Α Κ Τ Ο Ρ Ε Σ στήν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΟΥΛΗ καί ΚΑΝΑΛΙΑ;




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για προδοσία

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΒΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Σχετική εικόνα


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ.


Αποτέλεσμα εικόνας για προδοσία

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, ΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ κοκ)

Αποτέλεσμα εικόνας για προδοσία

ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ.

Αποτέλεσμα εικόνας για προδοσία

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΟ ΥΠΕΞ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. 

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

https://koukfamily.blogspot.com/2019/03/blog-post_798.html

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών 
http://amphiktyon.blogspot.com/

Σχετική εικόνα



"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α., ΑΛΛΑ "ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΟ ΥΠΕΞ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...; ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΤΟΝ ΘΕΟ Ή ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ..ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.
    ΤΙΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπόχα καί δυσωδία.
      Ανέκαθεν εμείς οι Έλληνες αγαπητέ φίλε, ΕΠΙΒΑΛΟΤΑΝ να έχουμε μάτια και στίς ...πλάτες μας!
      ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ & Π Α Ν Τ Α Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Ι !

      Διαγραφή
  2. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ (ΕΛΠΙΖΩ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ) ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΟΜΠΟΛΣΕΙΚΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΚΛΗΡΟ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"...ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΑΟ ΤΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΗ ΕΑΝ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

    ΌΤΑΝ Η ΧΑ ΑΙΤΗΘΗΚΕ 1.ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΦΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2. ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΙΤΗΘΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΗΝ ΧΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑς ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί.
      Όσο και άν προσπαθήσουμε δεν είναι δυνατόν να θυμηθούμε μία αληθινά πατριωτική αντιπολίτευση είτε μετά το (ξενόφερτο μήν ξεχνάμε) 1974, ούτε πρίν το (επίσης ασφυκτικώς ελεγχόμενο) 1967.
      Ο ξένος παράγων ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ και ΕΛΕΓΧΕΙ έως και σήμερα δυστυχώς κάθε "πτυχή"...
      Το ξερό μας το κεφάλι.

      Διαγραφή
  3. Ρεβανσισμός χωρίς όρια από τον ΣΥΡΙΖΑ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
    Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

    Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

    Ήταν μόλις στην αρχή της διακυβερνήσεως της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, της για πρώτη φορά κυβερνήσεως της αριστεράς στην Ελλάδα, όταν σε συνέντευξή μου, σε εβδομαδιαία εφημερίδα είχα δηλώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να προσφέρει σημαντική υπηρεσία στην πολιτική ζωή του τόπου, αφού με τα όσα πρόκειται να πράξει θα αποκαλύψει το τι είναι στην πραγματικότητα η αριστερά και αυτό ακριβώς συνέβη!

    Τέσσερα χρόνια συμπλήρωσε σαν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και τα έργα και οι ημέρες του αποκαλύπτουν πόσο εθνικά επικίνδυνος είναι και πόσο ανεπαρκής για να καθορίσει τις τύχες αυτού του τόπου. Ξεκίνησε με λόγια “παχιά” για εθνική ανεξαρτησία, ψευδολογώντας ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα σταματήσει την κυριαρχία του διεθνούς κεφαλαίου επάνω στην Πατρίδα μας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφερε νέο μνημόνιο και υποδούλωσε ακόμη περισσότερο την Πατρίδα μας στους άρχοντες του χρήματος.

    Ταυτόχρονα, συνεχίζοντας κατ’ ουσίαν, την πολιτική των ανοικτών συνόρων και των προηγουμένων κυβερνήσεων, επέτρεψαν να εισέλθουν στην Πατρίδα μας εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και μετέβαλαν σε κοινωνική ζούγκλα ολόκληρες περιοχές και ακριτικά νησιά της Ελλάδος! Και την ίδια ώρα που η εθνική οικονομία αργοσβήνει αυτοί ίδρυσαν μία νέα “βιομηχανία”, την “βιομηχανία” των ΜΚΟ, από την οποία σιτίζονται χιλιάδες επιτήδειοι, λεηλατώντας τόσο εθνικά κεφάλαια, όσο και κονδύλια τα οποία έρχονται από διεθνείς οργανισμούς.

    Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αφού η κυβέρνηση της αριστεράς έγινε ο πλέον πρόθυμος υπηρέτης των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή μας, φθάνοντας στο σημείο να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες, πράγμα το οποίο δεν είχε συμβεί ούτε με τις πιο σκληρές αντικομμουνιστικές κυβερνήσεις της εποχής του ψυχρού πολέμου! Έτσι, φτάσαμε στην συμφωνία των Πρεσπών και στην παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια ενάντια στην θέληση του Λαού, ενάντια στο εθνικό συμφέρον, ενάντια στην Ιστορία.

    Ας επιστρέψουμε όμως λίγα χρόνια πίσω, λίγο πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν η Δούρου έλεγε το 2014 ότι θα έπρεπε να πάει να ορκιστεί στις Κορυσχάδες, στην έδρα της κομμουνιστικής κυβερνήσεως του βουνού! Η Δούρου, που σήμερα είναι κατηγορούμενη για τους εκατό νεκρούς στο Μάτι της Αττικής και την τραγική ανεπάρκειά της!

    Ξεκίνησαν με το “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” και τελειώνουν τις ημέρες τους εγκαινιάζοντας τις κατασχέσεις κατοικιών και τις αυτοκτονίες... Όλα αυτά όμως, προσπαθούν να τα καλύψουν με έναν ρεβανσισμό χωρίς όρια, επικαλούμενοι την ιστορία, την αιματοβαμμένη ιστορία της αριστεράς, φέρνοντας στο νου τραγικές στιγμές της σύγχρονης Ιστορίας και εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή εμφυλίου.

    Έτσι καθόλου τυχαία δεν αποφάσισαν να υπογράψουν την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών στο ίδιο σημείο, στο οποίο ο Ζαχαριάδης είχε χαιρετίσει ένα προδοτικό συνέδριο σλαυοφώνων, το οποίο εστρέφετο κατά της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας σε Μακεδονία και Θράκη.

    Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι τοποθετούν στα ευρωψηφοδέλτιά τους απογόνους στελεχών του ΚΚΕ, τα οποία εκτελέστηκαν από Ελληνικές κυβερνήσεις με αποφάσεις Ελληνικών Δικαστηρίων! Προσπαθούν να εκδικηθούν την Ιστορία; Προσπαθούν να πάρουν αυτά που έχασαν πίσω; Τι θέλουν; Ένα νέο συμμοριτοπόλεμο και μία νέα αλληλοσφαγή; Ή μήπως τα κάνουν όλα αυτά απλά και μόνο για να εξαπατήσουν τον εκλογικό όχλο, αφού στην πράξη δεν είναι τίποτε άλλο από πιστοί υπηρέτες των συμφερόντων του διεθνούς καπιταλισμού;

    Η αριστερά επιστρέφει και θέλει την εκδίκησή της από την Ιστορία. Υπάρχει δεξιά για να την αντιμετωπίσει; Υπάρχει αλλά αυτή σίγουρα δεν είναι η Νέα Δημοκρατία και βεβαίως δεν είναι η αστική αμερικανόδουλη “δεξιά” του ψυχρού πολέμου, αλλά η Λαϊκή Εθνικιστική και Κοινωνική Δεξιά της Ιστορίας και της Παράδοσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!