Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

π. Ελπίδιος: Αγία Μαρίνα, η α τ ρ ό μ η τ η !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγία Μαρίνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγία Μαρίνα




Δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγούστου του 2018


Μικρή μας αγία βοήθησε μας να αγαπήσουμε τον Χριστό όπως τον αγάπησες και εσύ!

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

1 σχόλιο:

  1. Συριζαίος Βίτσας προς πακιστανούς: Φέρτε κι άλλους συμπατριώτες σας στην Ελλάδα - Θα τους κάνω όλους Έλληνες με ένα χαρτί!
    Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

    Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος ο συριζαίος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας για το πώς φαντάζεται την Ελλάδα του μέλλοντος το κόμμα του και οι λοιποί εθνομηδενιστές συνοδοιπόροι του, από τον τρόπο με τον οποίο μίλησε σε συγκέντρωση πακιστανών στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες. Παραθέτουμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία Βίτσα:

    «Θα ήθελα να μιλάω ουρντού, ώστε να σας δείξω και το πάθος αυτών που θέλω να σας πω. Αλλά δυστυχώς θα τα πω ελληνικά, ελπίζω πολλοί από εσάς να καταλαβαίνουν, και εδώ ο φίλος μου ο Τσάβι, ό,τι χρειαστεί θα το μεταφράζει. Θέλω να σας πω ότι στο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής έχουμε ένα σύνθημα. Και αυτό το σύνθημα λέει ότι τα όνειρα δεν έχουν σύνορα. Και τα όνειρα των απλών ανθρώπων είναι και αυτά απλά. Τι θέλουμε; Να έχουμε την ελευθερία μας, την αξιοπρέπειά μας, ένα σπίτι για να μένουμε, μια δουλειά να κάνουμε, την οικογένειά μας σε καλή κατάσταση και να μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και την οικογένειά μας και σε όλους τους άλλους ανθρώπους. […] Ξέρω πολύ καλά ότι έχετε περάσει πολλά για να έρθετε στην Ελλάδα. Πολλοί σας εκμεταλλεύτηκαν, πολλοί μπορεί να σας εκμεταλλεύονται και ακόμα. Πολλοί εκμεταλλεύονται και αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται τα τελευταία χρόνια. Πόσες φορές δεν φοβηθήκατε όταν είδατε την Αστυνομία στο δρόμο, πόσοι από εσάς δεν βρεθήκατε σε κρατητήρια χωρίς να έχετε κάνει τίποτα. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε και θα το αλλάξουμε. Εμείς ξέρουμε, όπως οι Έλληνες που είναι στη Γερμανία, όπως οι Έλληνες που είναι στην Αμερική, ότι τώρα θέλουμε να έχουμε πολίτες που έχουν δύο πατρίδες. Την πατρίδα της καρδιάς τους, το Πακιστάν και την πατρίδα όπου ζουν και μπορούν και προκόβουν, την Ελλάδα». […]«Ξέρετε ότι υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει άλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα. Το δεύτερο που θέλω να σας πω, είναι ότι τους επόμενους δύο μήνες θα πάω στο Ισλαμαμπάντ. Δεν πάω για τουρισμό, πάω για να λύσουμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές επανενώσεις, με τα ελεύθερα ταξίδια σας στο Πακιστάν και να μπορείτε να γυρίσετε χωρίς προβλήματα. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε χρόνια να πάτε πίσω να δείτε τις οικογένειές σας, γιατί φοβόσαστε ότι μπορεί να μη γυρίσετε ποτέ πίσω από εκεί. Θα το λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

    https://www.facebook.com/519231198482640/videos/2084594454943216/

    Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε πολλά από την δική μας μεριά, καθώς ο Βίτσας είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος και κατατοπιστικός. Επί της ουσίας, ωθεί τους πακιστανούς να καλέσουν και άλλους ομοεθνείς τους στην Ελλάδα, τους οποίους θα κάνει «Έλληνες» με ένα χαρτί, εξομοιώνει τους Έλληνες των ΗΠΑ και της Γερμανίας με τους πακιστανούς που ήρθαν λαθραία (οι περισσότεροι) στην Χώρα μας και όλα αυτά υπό την φράση κλειδί «τα όνειρα δεν έχουν σύνορα». Όσο για το άτομο που αποκαλεί «ο φίλος μου ο Τζαβέντ» είναι ο περιβόητος Τζαβέντ Ασλάντ, ο οποίος είναι γνωστός υβριστής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συνδεδεμένος άμεσα με τον ελληνόφωνο συνεργάτη του Πέτρο Κωνσταντίνου στην γελοιότητα που αποκαλείται «αντιφασιστικό κίνημα». Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ και οι όμοιοί του «έφαγαν μούντζα» από την Ελληνική Εργατική Τάξη, απευθύνονται τώρα στους πακιστανούς, τους αφγανούς και τους άλλους μουσουλμάνους, νομίζοντας ότι έτσι θα καλύψουν την «χασούρα». Άλλη μια σαφής ένδειξη της πρόθεσης μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!