Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ο Σέρβος επιθετικός που έκανε το α δ ι α ν ό η τ ο : Ομολόγησε Χ ρ ι σ τ ό μέσα σε Τουρκικό γήπεδο !!!!!!!!!!




Ποτέ δεν είναι αργά να ανακαλύψει κανείς τη χάρη του Χριστού, να μετανοήσει και να ζητήσει τη σωτηρία. Επιπλέον, ο καθένας μπορεί να ομολογεί την πίστη του στο Χριστό ακόμα και εντός εχθρικών γηπέδων! 
O πρώην διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής Ματέια Κέζμαν (Mateja Kezman), και νυν ατζέντης επιτυχημένων αθλητών του γηπέδου δεν έμεινε στην ιστορία του αθλήματος μόνο ως ικανότατος σκόρερ αλλά και ως ο άνθρωπος που τόλμησε να κάνει το απίστευτο μέσα στην Τουρκία: 


Να πανηγυρίσει γκολ του δείχνοντας την μπλούζα του με στάμπα μία εικόνα του Χριστού, ενώ ήταν ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε κατά τη σεζόν 2006 - 2007! 
Η πράξη του αυτή είχε προκαλέσει ποικίλλες αντιδράσεις και τον είχε φέρει στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών.

Ο Κέζμαν που στο παρελθόν δήλωνε εθισμένος στα τατουάζ – ένα πάθος που τον βοήθησε να ξεπεράσει η ορθόδοξη πίστη του – σε όλο το χέρι του έχει γράψει στα σέρβικα : «Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει». 
Πρόκειται για μία φράση του πατέρα Tadej, ενός απ’ τους σύγχρονους μοναχούς της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση όμως είναι ότι ο Κέζμαν δηλώνει μέγας θαυμαστής της ζωής των μοναχών και σκέφτεται μετά το τέλος της καρριέρας του να επιλέξει το δρόμο του μοναχισμού με πιθανό προορισμό το Άγιο Όρος!



«Όταν πιο παλιά έκανα επισκέψεις σε μοναστήρια λυπόμουν τους καλόγερους. Τώρα ζηλεύω τον τρόπο ζωής τους. Είναι η μέγιστη προσφορά στον Κύριο. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις σε αυτόν τον κόσμο και να σέβεσαι όλες τις Εντολές του Θεού. 

Προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο αναλογιζόμενος τον Θεό, πού μου επέτρεψε να γνωρίζω την αλήθεια και να είμαι στο πλευρό ανθρώπων που τον υπηρετούν» είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του.

pentapostagma

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΣΕΛΑ!
    27/03/2019

    Όπως σας ενημερώσαμε άμεσα προχθές, κομμουνιστοσυμμορίτες επιτέθηκαν στον επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή Θ. Τσέλα («απαλλοτριώνοντας» επ’ ευκαιρία και το κινητό του…) και σε γυναίκες συνεργάτιδές του, τους πήραν το στεφάνι που ήταν έτοιμοι να καταθέσουν και το κατέστρεψαν ουρλιάζοντας σαν κανίβαλοι.

    Τι λογής κομμουνιστοσυμμορίτες ήταν; Αποκαλύφθηκαν μόνοι τους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της δολοφονικής-ληστρικής επίθεσης!

    Πρόκειται για τους αμερικανομπολσεβίκους του Κουτσούμπα.

    Ιδού η ανάληψη της ευθύνης από διαδικτυακό όργανο της εμφανιζόμενης με τον μανδύα πολιτικού κόμματος εγκληματικής συμμορίας του Κουτσούμπα, με την «καλλιτεχνική» ονομασία atexnos:

    «Άνω Λιόσια: Σωματεία και φορείς παρεμπόδισαν την παρουσία Χρυσαυγιτών στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

    Σωματεία και φορείς μαζί με κατοίκους του δήμου Φυλής παρεμπόδισαν την παρουσία και την κατάθεση στεφάνων από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.

    Με συνθήματα όπως: «Έξω τα σκουπίδια από τη Φυλή, μαζί με το ΧΥΤΑ και η Χρυσή Αυγή», απαίτησαν να αποχωρήσουν οι φασίστες από το χώρο. Τελικά, κάτω από την αποφασιστική στάση του κόσμου οι φασίστες δεν κατέθεσαν στεφάνι…».

    Αλλά, τροχός είναι και γυρίζει…

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!