Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΕΡΧΕΤΑΙ συντόμως ο "ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ"! Υ π ο μ ο ν ή....


Σχετική εικόνα

Μέ ιδιαιτέρα χαρά κάνουμε γνωστό στους αγαπητούς μας αναγνώστες και αναγνώστριες του ιστολογίου της 'ΟδύσσειαςΤV', ότι συντόμως θά ενισχύσει το δυναμικό μας ένας νέος συνεργάτης, που θά υπογράφει με το όνομα "Νυχτερινός Επισκέπτης"!

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

Θά μας "επισκέπτεται" πάντα αργά το βράδυ πρός τις πρωϊνές ώρες, όχι απαραιτήτως κάθε ημέρα, αλλά μόνο ΟΤΑΝ έχει να παρουσιάσει ένα αληθινά  Ξ Ε Χ Ω Ρ Ι Σ Τ Ο  θέμα.

Ο χώρος και τα πλαίσια ενδιαφερόντων του "Νυχτερινού Επισκέπτου" θα είναι θέματα και ζητήματα, που κατά κανόνα παραμένουν ΑΓΝΩΣΤΑ στην χώρα μας ...

Δέν θα παραθέτει μεγάλα και "δύσπεπτα" κείμενα, αλλά θα παρουσιάζει περισσότερο φωτογραφικό υλικό και 'βίντεο' γιά τήν πληρεστέρα κατανόηση των αναρτήσεων.

Τον υποδεχόμαστε με χαρά, είναι τιμή μας η συμμετοχή του στο μικρό μας πατριωτικό μετερίζι και είθε να αποβούν ωφέλιμες οι αναρτήσεις του γιά όλους.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!

Σχετική εικόνα

"Ο Δ Υ Σ Σ Ε Ι Α ΤV"

3 σχόλια:

  1. το μικρο σαςμετεριζι λεει πολυ μεγαλα πραγμματα και αλληθειες σε αντιθεση με τα πολυ μεγαλα μετεριζια που λενε μπαρουφες για κλικ

    ΥΓ.εαν θελετε να γινετε παρα πολυ μεγαλο μετεριζει βαλτε και εσεις δυο ψευτικα ποστ και ολλλα ταυπολοιπα γυμνου περιεχωμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη αρχη λοιπον καικαλη δυναμη ο ΘΕΟΣ να σας εχει δυνατους

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το έργο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!