Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΠΩΣ; Το πρώτο ελληνικό δημόσιο σχολείο με αίθουσα ....ηρεμίας - ησυχίας! ! ! [Μήπως "ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΝΤΑΙ" άλλα θέματα ΠΙΣΩ απο αυτό;]



katanixis.gr: Τι κρύβεται πίσω από τους σχεδιασμούς του υπουργείου μετά την αίθουσα ηρεμίας;
Άρα γε για το μέλλον ευαγγελίζονται και τον ...διαλογισμό για τα παιδιά μας;
Μήπως ο καθένας μας θα πρέπει να προβληματίζεται για τα κίνητρά τους και τον σχεδιασμό πίσω από φαινομενικά αθώους πειραματισμούς;
Το πρώτο ελληνικό δημόσιο σχολείο με αίθουσα ηρεμίας - ησυχίας!!!!!!!!

Το 12ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, εκτός από τις συνηθισμένες αίθουσες διδασκαλίας διαθέτει και την πρωτοποριακή για τα δεδομένα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος ...«Αίθουσα Ηρεμίας- Ησυχίας».

Η εν λόγω σχολική αίθουσα αποσκοπεί στην προαγωγή (;;;) της ψυχικής υγείας των μαθητών, τη βελτίωση (;) της σχολικής επίδοσης, την ομαλή ένταξη (;) και προσαρμογή των μαθητών στο σχολείο, με παιδαγωγικές μεθόδους αποφόρτισης-εκτόνωσης των μαθητών, εξάσκησης της συγκέντρωσης και προσοχής, δημιουργίας συνθηκών, χαλάρωσης, ηρεμίας...

Η δημιουργία της έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ και ως αποτέλεσμα της ανταλλαγής διδακτικών πρακτικών.

Το πρωτοποριακό εγχείρημα παρουσιάστηκε επισήμως την Πέμπτη 6η Μαρτίου και όλοι ευελπιστούν στην καλύτερη δυνατή λειτουργία της αίθουσα και αναμένουν θετικά αποτελέσματα στη μαθησιακή διαδικασία, στη ψυχική υγεία και στις διαπροσωπικές σχέσεις των μαθητών.


4 σχόλια:

  1. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ! ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ… ΑΝΤΡΑ!
    28/03/2019

    Εκτός από τους γνωστούς -και μη εξαιρετέους- υποψηφίους ευρωβουλευτές και… ευρωβουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ, καιρός είναι να μάθουμε και για τους αγνώστους.

    Ένας εξ’ αυτών, λοιπόν, είναι ο Νίκος Γραικός, ο οποίος διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Γαλλία και –σύμφωνα με το βιογραφικό του: «Συμμετείχε στην ίδρυση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ του Παρισιού, είναι ενεργό μέλος σε πολλές συλλογικότητες για την αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φωνή-Γραφή για τη διάδοση των νέων ελληνικών στη Γαλλία. Συντονιστής και βασικός καθηγητής από το 1994, πρωτοστάτησε στην προσπάθεια διατήρησης των εδρών νεοελληνικών σπουδών στα γαλλικά πανεπιστήμια…».

    Κι όπως συμβαίνει με όλα τα συντρόφια, έχει περάσει κι αυτός από την… μεγάλη της ΚΝΕ σχολή: «Η πρώτη επαφή του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική έγινε σε ηλικία 16 ετών όταν και οργανώθηκε στην ΚΝΕ ιδρύοντας την ΟΒ ιδιωτικών σχολείων βορείων προαστίων ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας του λυκείου στο οποίο φοιτούσε».

    Τέλος, ο σύντροφος εκτός από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, αλλά και παντρεμένος με… άνδρα, τον επίσης σύντροφο Φιλίπ Ρενιέ – σύμφωνα πάντα με το βιογραφικό του.

    Ψηφίστε τον, ψηφίστε τον «κορίτσια», για να… καλοπαντρευτείτε κι εσείς!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι απατεώνες γκουρού και η γιόγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟ ΚΛΟΙΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    28/03/2019

    Σε μια αποκλεισμένη από κλούβες, ΜΑΤ και περιπολικά Θεσσαλονίκη, έγινε λίγο νωρίτερα εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του αμερικανοκομμουνιστή Χρήστου Γιαννούλη –αυτού που χαρακτήρισε «φασισταριά» όσους διαφωνούν με την προδοσία των Πρεσπών- για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

    https://youtu.be/hqzv8ddVEbw

    Και παρά τα δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, κάποιοι εκ των συγκεντρωμένων διαδηλωτών κατάφεραν να «σπάσουν» τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν μέχρι -ενός σημείου- μπροστά από το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», όπου φώναξαν πατριωτικά συνθήματα («Η Μακεδονία είναι ελληνική, Τσίπρα-προδότη-κομιτατζή», κ.τ.λ.) και γιουχάρισαν τον αρχιπροδότη την ώρα που έφτανε εκεί.

    https://youtu.be/DoM5yThASyc

    Ποτέ και πουθενά δεν πρόκειται να είναι μόνοι τους οι προδότες! Πάντα και παντού θα νιώθουν την «καυτή ανάσα» των πατριωτών, γιατί το έγκλημά τους κατά της Μακεδονίας μας είναι διαρκές και απαράγραπτο!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπλόκο των Θεσσαλονικέων επιχειρηματιών στην προδοσία: Δεν συμμετέχουμε στην αποστολή Τσίπρα στα Σκόπια!
    Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 -

    Οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν Πατρίδα!

    Ηχηρή ανακοίνωση εξέδωσε το Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, διά του προέδρου του, σχετικά με την πρόσκληση της κυβερνήσεως Τσίπρα προς τους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στην επικείμενη αποστολή Τσίπρα στα Σκόπια.

    Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης το Επιμελητήριο έχει αποφασίσει να μην συμμετέχει σε καμία δράση που θα σχετίζεται με τη γειτονική χώρα, όσο αυτή χρησιμοποιεί όνομα που δεν της ανήκει.

    Ιδού τι είπε ο πρόεδρος του ΕΕΘ: «Απαντώ στο “Enterprise Greece”, τον φορέα που συντονίζει την αποστολή, ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έχει αποφασίσει να μην συμμετέχει σε καμία δράση που θα σχετίζεται με τη γειτονική χώρα, όσο αυτή χρησιμοποιεί ένα όνομα το οποίο δεν της ανήκει.

    Το θέμα απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής, τα μέλη της οποίας αποφάσισαν ομόφωνα ότι το ΕΕΘ προχωρά στην κίνηση αυτή ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αντίδρασης απέναντι σε μία πολιτική, που δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό. Καμία από τις δράσεις αυτές δε μας αφορά. Για μας το όνομα της Μακεδονίας, που είναι μόνο ελληνικό, είναι ιερό και θα το υπερασπιστούμε με όποιον τρόπο μπορούμε».

    Αποδεικνύεται έτσι με εμφατικό τρόπο ότι υπάρχουν πατριώτες Έλληνες επιχειρηματίες που τιμούν την Ιστορία μας και περιφρονούν τους εθνομηδενιστές κυβερνώντες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!