Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ! Τί κρύβεται ΠΙΣΩ από τον Κινέζο "ιατρό" ; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για chinese man cartoon

Σαρώνει την αγορά ακινήτων ένας «γιατρός», ο οποίος έχει αγοράσει στην Αθήνα πάνω από ...700 διαμερίσματα! 
Μόνο τον προηγούμενο μήνα υπέγραψε συμβόλαια για περισσότερα από 70 ακίνητα. 
Πρόκειται για τον «Mr. Chang», ο οποίος απέκτησε περίπου 700 ακίνητα στην Αθήνα...

Αποτέλεσμα εικόνας για chinese doctor cartoon

Σχετική εικόνα
...ενώ επένδυσε γύρω στα 14 εκατ. ευρώ για την αγορά του μεγαλύτερου τμήματος κτιρίου γραφείων στην οδό Σταδίου. 
Είναι ένας από τους Κινέζους που κατά τη διάρκεια του 2017 επένδυσαν περί τα 260 εκατ. ευρώ στη χώρα μας. 

Πριν από λίγες εβδομάδες, ένας Τούρκος μεγαλοδικηγόρος απέκτησε έναντι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ τρεις βίλες στην Κηφισιά, με στόχο να τις ανακαινίσει και να τις μεταπωλήσει σε συμπατριώτες του, οι οποίοι εμφανίζονται, επίσης, πολύ κινητικοί στην ελληνική αγορά. 

Από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, έχουν εκδοθεί 308 άδειες παραμονής σε Τούρκους μέσω του προγράμματος «Χρυσή Βίζα»...

Σύμφωνα με το euro2day.gr σοβαρό ενδιαφέρον, με σημαντικές επενδύσεις κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, δείχνουν και οι Ισραηλινοί, οι Σύροι, οι Λιβανέζοι, Ρώσοι, αλλά και πλούσιοι από Κατάρ, Μπαχρέιν κ.ά. 

Ισχυρός διαχειριστής ακινήτων της Αθήνας θα υποδεχθεί τις επόμενες ημέρες υποψήφιους αγοραστές από αραβικές χώρες τους οποίους ξεναγεί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, προκειμένου να εντοπίσουν ευκαιρίες. 

Αυξημένη κινητικότητα υπάρχει, όμως, και από Έλληνες που επιδιώκουν να φέρουν στη χώρα μας, μέσω μιας επένδυσης σε ακίνητα, χρήματα που έχουν στο εξωτερικό.



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

10 σχόλια:

  1. Ο Χασάν εκθέτει παγκοσμίως τους συριζαίους: Είχαν δώσει άσυλο, διαβατήριο και επίδομα λαθρομετανάστη σε σφαγέα του ISIS!
    Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

    Πριν από λίγο καιρό, ο Χασάν Φ. συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης από τις αστυνομικές αρχές της Ουγγαρίας έχοντας στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο, αλλά και το ελληνικό και ενώ προσπαθούσε να περάσει παράνομα μία γυναίκα, έχοντας μαζί για «κάλυψη» ένα από τα τέσσερα παιδιά του.

    Όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, ο Χασάν Φ. συμμετείχε στη σφαγή 40 ανθρώπων στο χωριό Μαμπούζα, κοντά στην πόλη Χομς, τον Μάρτιο του 2015 και ακολούθως οι συριζαίοι του έδωσαν άσυλο και ελληνικό διαβατήριο.

    Το γεγονός πως συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο, έχοντας παράλληλα και το ελληνικό διαβατήριο στην κατοχή του δείχνει ότι εμπλέκεται τουλάχιστον σε κύκλωμα διακινητών.

    Το αστείο (και παράλληλα τραγικό) της όλης υποθέσεως δεν είναι μονάχα ότι ο συγκεκριμένος δήλωσε συνεργάτης της ΕΥΠ. Ο καθένας, άλλωστε, στην Ελλάδα «ό,τι δηλώσει είναι», αν και δεν αποκλείουμε να έχουν φτάσει μέχρι εκεί οι συριζαίοι.

    Το τραγικό είναι ότι ο εν λόγω είχε πάρει προπληρωμένη πιστωτική κάρτα για χρήση μόνο εντός της χώρα μας και είχε μάλιστα εκταμιεύσει ποσό ύψους 500 ευρώ με την κάρτα αυτή!

    Δηλαδή, την ώρα που οι Έλληνες πένονται και δοκιμάζονται, ένας σφαγέας του ISIS (μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών) εκταμίευε πεντακοσάρικα από την ελληνική κυβέρνηση. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει.

    Συνελήφθη εκτελεστής του ISIS στην Ουγγαρία, ο οποίος είχε περάσει ως «πρόσφυγας» στην Ελλάδα!


    Διαβάστε περισσότερα:
    http://tinyurl.com/y4wcaq6n

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κύριε καποδίστρια γιά κάνε τε μιά σκέψη πού ἐκαμα καί εγώ.δέν θυμίζουμε ἐποχή βυζαντίου,μέ ὄλες τίς φυλές μαζεμένες στήν βασιλεύουσα;καί πού ὄλοι γνωρίζουμε τί συνέβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά μπορούσε να είναι και έτσι, άν και δεν το είχαμε σκεφθεί.
      Στήν Βασιλεύουσα όμως η εκτεταμένη διαφθορά και η παραλυσία έφερε τήν πτώση.
      Δυστυχώς ΔΕΝ διδασκόμεθα απο την Ιστορία μας, όταν μάλιστα ΔΕΝ τήν γνωρίζουμε ΟΥΤΕ κάν στις "χοντρές" της γραμμές...

      Διαγραφή
  3. οι μισοί στην Ελλαδα ειναι ξένοι και δυστυχώς τυχοδιώκτες και εγκληματίες
    τα ναρκωτικά πωλούνται ελευθερα
    οι ρομά και οι αλβανοι ζουν με επιδοματα και κλέβουν για ψυχαγωγία
    ξεφορτώνουν εκατομμύρια λαθρο τζιχαντιστές οι οποίοι ζουν απο αυτά που μας κλεβουν απο τους φορους
    κλπ κλπ
    κατα τα άλλα η Μακεδονία είναι Ελληνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “MAKEDONIAN PRIDE 2019”, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ
    28/03/2019

    Το πρώτο #Makedonian_Pride_2019 θα γίνει στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα στην Καλαμαριά την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 με ώρα έναρξης της 14.00 μ.μ,

    Το Makedonian Pride έρχεται με σκοπό να γίνει ένα εθνικιστικός θεσμός για την πόλη μας, όπου θα είναι ευπρόσδεκτοι όχι μόνο όλοι οι εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες αλλά και όλες οι συλλογικότητες, ομάδες facebook, σύλλογοι, νεολαίες εθνικιστικών κομμάτων κτλ.

    Είναι καιρός να δείξουμε σε όλους ότι ο Εθνικιστικός χώρος έχει την δυνατότητα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για την Πατρίδα μας να σταθεί άξιος των περιστάσεων!
    Όσοι λοιπόν διακατέχονται από αυτό το πνεύμα και μπορούν να αφήσουν πίσω ότι μας χωρίζει, θα χαρούμε να τους δούμε στο Makedonian Pride.
    Όσοι είναι φορείς και θέλουν να έρθουν ας επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο μας,είτε στην σελίδα μας στο facebook Ιερός Λόχος 2012 Θεσσαλονίκης είτε με μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση ierosloxos12@gmail.com

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και με το ενωτικό πνεύμα των αρχαίων ημών Προγόνων Μακεδόνων, σας περιμένουμε όλους!


    Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι πραηντ ρε φιλε ουτε να το γραψω δεν θελω. ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΤΕ ΤΑ Π0ΥΣΤ!ΡΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΛΙΚΙΑ? ΠΩΣ?

      Διαγραφή
    2. Pride σημαίνει περηφάνεια. Τώρα αν οι λίλικες το χρησιμοποιούν για τα δικά τους νεοταξιτικα προπαγανδιστικά καραγκιοζιλίκια, αφορά αυτουαυτούς και μόνον

      Διαγραφή
  5. Υπάρχει ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, άλλης χώρας, που έχει 93,000 ακίνητα σε Κηφισιά, Εκάλη, Β. Προάστια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΙΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΜΕΡΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΑΡΣΟΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΟΙ ΨΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!