Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Μά, γιά τό ...καλό μας το έκαναν! "Κ Α Μ Α Ρ Ω Σ Τ Ε" τούς 2 κυρίους... [Αυτές είναι "πρωτοβουλίες" πρός τήν ...σωστή κατεύθυνση!]

ΣΥΡΙΖΕΪΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ....Φ  Ο  Υ  Ν  Τ  Ε  Σ  ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλευτής νικος παπαδόπουλος

ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ολοένα και περισσότερο το νομοθετικό πλαίσιο για την καλλιέργεια της  κ ά ν ν α β η ς  με την κυβέρνηση να δείχνει  ι δ ι α ί τ ε ρ ο ΖΗΛΟ στις επενδύσεις της… φούντας, προωθώντας ακόμη μία ευνοϊκή νομοθετική ρύθμιση.

Αποτέλεσμα εικόνας για κανναβη μπαφος
Αποτέλεσμα εικόνας για κανναβη μπαφος

Μάλιστα, η νέα ρύθμιση, που προβλέπει την αύξηση του ορίου ανοχής για την περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη από 0,2% που είναι σήμερα σε 0,6%, έρχεται από την πίσω πόρτα, μέσω τροπολογίας την οποία υπογράφουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός και Νίκος Παπαδόπουλος.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

«Αν, κατά τον έλεγχο της συγκομιδής εγκεκριμένου καλλιεργητή βιομηχανικής κάνναβης διαπιστώνεται ότι η περιεκτικότητα της καλλιέργειας και των ακατέργαστων προϊόντων της σε τετραϋδροκανναβινόλη (THC) υπερβαίνει το όριο του 0,2%, αλλά δεν επεκτείνεται πέραν του ορίου του 0,6%, ποινική δίωξη ασκείται μόνο ύστερα από αίτηση του Προϊσταμένου της Αρχής που διεξήγαγε τον έλεγχο προς τον κατά τόπον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών» αναφέρει η προς ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής τροπολογία, που αναμένεται να ανοίξει κι άλλο τις ...δουλειές με ΦΟΥΝΤΕΣ, αφού θα επιτρέψει την καλλιέργεια και άλλων ποικιλιών, ενώ θα παρέχει περισσότερες επιλογές στους αγρότες και στη μεταποίηση.

Σχετική εικόνα


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΒΑΤΣΗΣ ΧΗΜΙΚΟΣ-ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ, Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ…. ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΑ. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!