Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

«Χτύπησε» σκληρά η.... μεγαλοκοπέλλα. [Θέλει ΠΟΛΥ προσοχή όταν μιλά η ...θεία Ντόρα....]


Σχετική εικόνα

Μια ιστορική αποκάλυψη έκανε χθές η Ντόρα Μπακογιάννη, για το πολιτικό παρασκήνιο του καλοκαιριού του 2015.
Μιλώντας, λοιπόν, στο 'Αction 24' και στην εκπομπή «Αντιθέσεις», αναφέρθηκε στο περίφημο σενάριο του «μεγάλου συνασπισμού» γερμανικού τύπου, δηλαδή να γίνει η Ν.Δ. ...ουρά του ΣΥΡΙΖΑ!
Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, ήταν έτοιμη να αποδεχθεί η Νουδούλα, αλλά ο Τσίπρας τους… κορόϊδεψε κι έκανε δεύτερες εκλογές τον Σεπτέμβριο. 

Μάλιστα, η Ντόρα τονίζει ότι η απόφαση για υπερψήφιση του τρίτου Μνημονίου και για την εν συνεχεία σύμπραξη με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν μόνο της τότε ηγεσίας της Νουδούλας (Βαγγέλας Μεϊμαράκης), αλλά ΟΛΩΝ. 

Σχετική εικόνα

Ήτοι και των Σαμαρά, Μπουμπούκου, Βορίδη και λοιπών που παριστάνουν τους… σκληρούς και τους… άτεγκτους!

Ιδού η συνταρακτική αποκάλυψη:

«Όταν το 2015 ήρθε η μεγάλη κρίση και αρχηγός του κόμματος ήταν ο κ. Μεϊμαράκης, το σύνολο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος, πήρε την απόφαση να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, το οποίο είμαστε απολύτως σίγουροι ότι ήταν αχρείαστο, διότι προέκυψε μετά την Βαρουφακιάδα. 

Σχετική εικόνα

Τότε ο κ. Μεϊμαράκης είχε πει στον κ. Τσίπρα ξεκάθαρα ότι στηρίζουμε και αν θέλετε να περπατήσουμε μαζί, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση, θα το κάνουμε. 

Η απάντηση του κ. Τσίπρα ήταν, πρώτον, να τον κοροϊδέψει (σ.σ.: τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη) και να κάνει εκλογές, γιατί του είχε πει ότι δεν θα κάνει εκλογές, και, δεύτερον, να διαλέξει ως αξιόπιστο συνεταίρο του τους ΑΝΕΛ. 

Σχετική εικόνα

Έτσι τελείωσε το θέμα του μεγάλου συνασπισμού. Αν δεν είχε πάει σε εκλογές, θα μπορούσε να είχε γίνει μία συζήτηση.

Θα μπορούσε να γίνει μία συζήτηση, την ώρα που φτάσαμε στο παρά πέντε να βγούμε από την Ευρώπη και το ευρώ, θα μπορούσε να γίνει μία διαφορετική συζήτηση για τον μεγάλο συνασπισμό. 
Βεβαίως και θα μπορούσε να γίνει. 
Η συζήτηση ήταν ένα συνολικό πακέτο».

Αποτέλεσμα εικόνας για ντόρα μπακογιάννη

Κούλη...να ζήσετε να την θυμόσαστε.

Δουλεύει μια χαρά την μηχανή για να κάνει (μελλοντικά) τον γιο της αρχηγό.
Δεν ξέρουμε μόνο εάν ...προλάβει.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!