Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Χανιά: Γερμανοί στρατιωτικοί (;) κατέβασαν την ελληνική σημαία και ύψωσαν την γερμανική!!! [ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΡΙΤΣΗΔΕΣ!]




ΑΠΛΩΣ ΗΣΑΝ 3 ΘΡΑΣΕΙΣ, Ή ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΗΡΟΥΣΕ ΕΚΕΙ;

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Σταυρό Ακρωτηρίου. 
Τρία άτομα κατέβασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία και στην θέση της ανέβασαν μία ...γερμανική!!!

Την θρασύτατη πρόκληση ανακάλυψε και …αποκατέστησε άμεσα μια ομάδα Χανιωτών, στην περιοχή του Σταυρού και συγκεκριμένα σε ένα ύψωμα όπου δέσποζε ο ιστός με την ελληνική σημαία.

Και λέμε δέσποζε, γιατί σήμερα ανακάλυψαν έκπληκτοι πως η ελληνική σημαία είχε αντικατασταθεί από μία …γερμανική, όπως αποκαλύπτει σήμερα το 'defenceline.gr'.


Την έκπληξη διαδέχθηκε γρήγορα η οργή, όταν πλησιάζοντας στο σημείο διαπίστωσαν πως η ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο ιστό, είχε πεταχτεί στα βράχια και πάνω της οι «άγνωστοι» δράστες είχαν βάλει πέτρες…


Άμεσα η σημαία ανέβηκε και πάλι στο ιστό της.

Το «ποιοι» και το «γιατί» ευθύνονται γι αυτή την άνανδρη πράξη δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, άλλωστε αυτό είναι αρμοδιότητα άλλων να το διερευνήσουν. 
Όπως και να απαντήσουν στο εύλογο ερώτημα, πως σε μια περιοχή με έντονη στρατιωτική παρουσία, μπορεί κάποιος ανενόχλητος και με περισσή ευκολία να …ανεβοκατεβάζει σημαίες;

Αν – για παράδειγμα – η «πρωτοβουλία» ανήκει σε Γερμανούς που υπηρετούν στο Πεδίο Βολής Κρήτης και οι οποίοι ενοικιάζουν κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή, ή αν ευθύνονται τίποτα «τυχαίοι νεαροί περαστικοί που λίγο πριν φύγουν από την Κρήτη έκαναν την …πλάκα τους», υπάρχουν (;;;) αρμόδιες (;;;) υπηρεσίες που οφείλουν να το μάθουν και να μας ενημερώσουν.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΝΑΤ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
    14/04/2019

    Της κακομοίρας έγινε πάλι χθες στην Αλβανία! Χιλιάδες διαδηλωτές, που απαιτούσαν την παραίτηση της κυβέρνησης Ράμα, συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες τους έφραξαν τον δρόμο προς το κτίριο που στεγάζεται η κυβέρνηση.

    Εν τέλει, οι διαδηλωτές έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και βρέθηκαν μια ανάσα από το κυβερνητικό κτίριο…

    Βλέπετε τι γίνεται στις χώρες που δεν υπάρχουν ισχυρά κομμουνιστικά κόμματα, για να τεθούν στην υπηρεσία του συστήματος, φρουρώντας αποτελεσματικά τα κυβερνητικά κτίρια, όπως έγινε στην Ελλάδα με τους «Κοζάκους» των ΚΝΑΤ κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου;

    Καταλάβατε τώρα την χρησιμότητα του ΚΚΕ και γιατί το σύστημα –ψοφοδεξιό κι αριστερό- το προσέχει ως κόρην οφθαλμού και το’ χει στα ωπα-ωπα;





    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗ-ΧΑΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!
    15/04/2019

    Αυτά δεν γίνονται ούτε στις πιο ξεφωνημένες Μπανανίες του πλανήτη!

    Δύο 23χρονοι Γερμανοί στρατιωτικοί, λοιπόν, που υπηρετούν ως αξιωματικοί του ΝΑΤΟ στην 115 Πτέρυγα Μάχης, κατέβασαν την ελληνική σημαία στον Σταυρό στο Ακρωτήρι Χανίων και την πέταξαν στα βράχια, καλύπτοντάς την με μεγάλες πέτρες, και στην θέση της ύψωσαν την γερμανική σημαία!



    Το εξωφρενικό αυτό για ελεύθερη χώρα περιστατικό, έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους της περιοχής το απόγευμα της Κυριακής και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τους δράστες.

    Σήμερα, οι δύο Γερμανοί εμφανίστηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο των Χανίων, κατηγορούμενοι για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους και ισχυρίστηκαν ότι έκαναν πεζοπορία στην περιοχή και ύψωσαν την γερμανική σημαία από τον… ενθουσιασμό τους.


    Εν τέλει, «καταδικάστηκαν» σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, αλλά με τριετή αναστολή και αφέθησαν ελεύθεροι, λες και δεν συνέβη τίποτα!!!

    Παρεμπιπτόντως, ενώ όλα τα μεγάλα «ενημερωτικά» ΜΜΕ των Αθηνών γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα των δραστών, εμφάνισαν την πρωτοφανή βεβήλωση ως πράξη… «αγνώστων». Προφανώς, η αμερικανογερμανόδουλη κατοχική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει «γραμμή» να συγκαλυφθεί η υπόθεση!


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!