Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ! – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης.


Αποτέλεσμα εικόνας για κρητη χαρτης


Αφορμή για να βγάλω αυτή την είδηση είναι μια εκ Θεού πληροφορία που έλαβα πρόσφατα, από ένα γνωστό μου μοναχό σχετικά με επικείμενη εισβολή των Τούρκων στην Κρήτη και σφαγές από αυτούς.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Ο ευνόητος λόγος που ανακοινώνω το γεγονός και όχι την πρόσφατη προειδοποίηση, είναι να προκαλέσω για άλλη μια φορά τους Κρητικούς σε μετάνοια γιατί έχουν χάσει την χριστιανική τους ιδιότητα από καιρού και τρέχουν σκλάβοι των παθών τους, πίσω από το χρήμα και τη σάρκα.

θα αναφέρω παλαιότερες αναφορές χαρισματούχων μοναχών για την εισβολή των Τούρκων στην Κρήτη. Γεγονός που διασταυρώνεται στις μέρες μας και αποδεικνύει την εγκυρότητα της αποκάλυψης του Θεού και την επικινδυνότητα του νησιού και των κατοίκων της.

Εδώ και 4 χρόνια η Κρήτη έχει αρνητικά πρωταγωνιστήσει σε διάφορα θέματα, που την κάνουν να επιλεγεί από τους ίδιους τους κατοίκους της, ως τόπος επικειμένων συμφορών.

Αποτέλεσμα εικόνας για κρητη χαρτης

Και είναι αυτά: Ότι εκεί αποφάσισε η Νεοταξική Ελίτ, και συνεδρίασε τελικά, συνεργία και της Εκκλησίας της Κρήτης να συντελεστεί η προδοσία της Ορθοδοξίας.

Τα SWINGERS PARTY (ανταλλαγή συντρόφων), ο φθόνος, οι εκτρώσεις, η βλασφημία, η φιλοχρηματία και γενικά η έκφυλη ζωή των Κρητικών.

Πρώτη αναφορά προφητεία από τον Κρητικό μοναχό Γεννάδιο που έζησε και κοιμήθηκε στην Κρήτη το 1985. Μεταξύ άλλων προφητειών ο μοναχός Γεννάδιος είχε πει τα εξής σχετικά για την Κρήτη: «…μεγάλη καταστροφή θα πάθουμε εμείς οι Έλληνες από τις αμαρτίες μας…

…το Ελληνικό κράτος θα υποστεί μεγάλες καταστροφές. Θα τα βάλουν και οι δικοί μας (οι Έλληνες) μεταξύ των και θα δημιουργηθεί πιθανόν εμφύλιος πόλεμος. Και εδώ στην Κρήτη θα έρθουν οι Τούρκοι. 

Λέγουν πως η Κρήτη είναι δική τους, πατρογονική. Θα ξεπαρκάρουν οι Τούρκοι από το νότιο μέρος της Κρήτης, από τα Πρεβελιώτικα και από το Μαριδάκι, από το χωριό Χόνδρος, κοντά στους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου. 
Οι Τούρκοι θα κάνουν ένα πέρασμα και από τα μέρη που θα περνούν θα κάνουν γενική σφαγή και καταστροφή.


Στην επαρχία Μεραμβέλλου Λασιθίου θα γίνει μακελειό και καταστροφή. 
Το βογγητό και το κλάμα των ανθρώπων θα ακούγεται από την Βουβάλα, βουνό στις Μελάμπες Ρεθύμνου. 
Εις το τέλος της περιπέτειας αυτής οι Τούρκοι θα νικηθούν και θα καταστραφούν οριστικά. 
Θα οπισθοχωρήσουν άτακτα και θα τους καταδιώκουν ακόμη και γυναίκες με τις ρόκες, με ασήμαντα μέσα.

Βέβαια θα υπάρχει Ελληνικός στρατός εις την Κρήτην, αλλά δεν θα γίνει αντιληπτόν σε ποιο ακριβώς μέρος θα ξεβαρκάρουν οι Τούρκοι. 
Στο σημείο αυτό θα πέσει και ομίχλη, κατά παραχώρηση Θεού, ακριβώς για να αποβιβασθούν ανενόχλητοι και να μας τιμωρήσουν δια τα αμαρτήματά μας.

Η Κρήτη θα βουλιάξει όχι από βόμβες αλλά από τις αμαρτίες μας. Δεν θα μείνει από αυτήν τίποτα εκτός από ένα ελάχιστο μέρος δι΄ανάμνηση ότι εδώ ήτο κάποτε η Κρήτη.

Εκατομμύρια χρήματα διατίθενται από τους ξένους δια να απομακρύνουν τους Έλληνες από την Ορθόδοξη πίστη και ιστορία τους. Αν όμως, εγκαταλείψουν την πίστιν τους (προσέξτε, η προδοσία της πίστης μας έγινε στο Κολυμπάρι Χανίων το 2016), αυτό θα φέρει και την καταστροφήν τους.

Ότι έπαθαν οι Κύπριοι το 1974 από τους Τούρκους, που κατάλαβαν την μισή Κύπρο, τα ίδια θα πάθωμεν και εμείς οι Έλληνες, εάν δεν επιστρέψωμεν εις τον Θεόν. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι, ακονίζουν τα μαχαίρια, αλλά δεν ήρθε η ώρα, δεν το επιτρέπει ακόμη ο Θεός. Υπομένει ο Θεός. Περιμένει την μετάνοια μας».

Αυτά ειπώθηκαν από τον χαρισματούχο μοναχό Γεννάδιο στη δεκαετία του ΄80.

Όμως τώρα ήρθε πλέον η ώρα! Οι Τούρκοι μπλοφάρουν στρέφοντας την προσοχή μας σε άλλα νησιά και παραμεθόριες περιοχές για να μας αιφνιδιάσουν.

Δεύτερη μαρτυρία του Αγιορείτου μοναχού Βασιλείου Καυσοκαλυβίτου που κοιμήθηκε το 2015: «Σε κάποια κείμενα του το 2010 είχε αναφέρει, ότι όταν μαζευτούν οι Επίσκοποι στην Κρήτη, θα αρχίσουν και τα μεγάλα δεινά. Θα υποφέρει και το νησί πάρα πολύ, αλλά θα υποφέρει και όλη η Ελλάδα».

Γεγονός που έγινε το 2016 και ήδη έχουν αρχίσει τα προμηνύματα στο νησί. Σχετικά περί αυτού στο λόγο μου, «Γιατί τόσες καταστροφές στα Χανιά της Κρήτης».

Επίσης Π. Βασίλειος έχει προφητέψει πέντε μέρες εμφύλιο σε πέντε Ελληνικές πόλεις, μάλιστα τις ονομάτισε.

Βλέπουμε ότι και οι δύο μοναχοί με διαφορά 25 χρόνων προφητεύουν τα ίδια σχεδόν γεγονότα, που σε συνδυασμό με νέες αποκαλύψεις του Θεού, σφραγίζουν την εγκυρότητά τους.

Σημειωτέων ότι η Τουρκική εφημερίδα Yeni Safak υποστήριξε τον Οκτώβριο του 2018, ότι υπάρχει σχέδιο εισβολής από την Κρήτη και στραγγαλισμός της Τουρκίας στη Μεσόγειο μέσω οριοθέτησης της ΑΟΖ από Ελλάδα και Αίγυπτο.

Γι΄αυτό αδέρφια Κρητικοί, πρώτον μετανοήστε και δεύτερον προετοιμαστείτε να αμυνθείτε καθώς είστε απόγονοι γενναίων, που έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα. Αφήστε τα κόμματα και τις παρατάξεις, διότι ουδείς άνθρωπος σας σώζει πλέον, παρά ο πανάγαθος Θεός και Πατέρας σας που τον έχετε εγκαταλείψει!

Είθε ο Θεός να γίνει ίλεως σε σας και να μην είναι πολλοί οι νεκροί στο νησί, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Μετανοείτε-μετανοείτε!



"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το άρθρο!Ας ξυπνήσουμε αδέρφια επιστροφή στον Χριστό και στην Παναγία μας μετάνοια να μην μας βρει μεγάλο κακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιος Ιωάννης ο νέος Χοζεβίτης (1913-1960): μερικές προφητείες του.

    Άγιος Ιωάννης ο νέος Χοζεβίτης, Ρουμάνος Ιερομόναχος και Ησυχαστής (ερημίτης) στην κοιλάδα του Ιορδάνου, σωματικά ΑΦΘΑΡΤΟΣ μέχρι και σήμερα.
    Μερικές σπουδαίες προφητείες του. Κάποιες από τις προφητείες του, ΗΔΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ.

    https://simeiakairwn.wordpress.com/2015/11/09/τότε-η-ορθοδοξία-σ-όλον-τον-κόσμο-θα-ακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσία Σοφία, η ασκήτρια της Κλεισούρας (1886-1974): ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....

    http://apantaortodoxias.blogspot.com/2014/03/1886-1974.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο επόμενο ηχητικό, μιλά ο ίδιος ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης, και λέγει ότι:
    Του είπε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος, για τρείς συνεχόμενες φορές, ότι επειδή υπάρχει πολύ αμαρτία στον κόσμο, πολύ ασέβεια, γι’ αυτό πρέπει να γίνει πόλεμος.

    https://www.youtube.com/watch?v=8x__N-pr2pg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!