Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ! ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ! Εμείς; Μά εμείς ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ τόν ύπνο του ηλιθίου!

ΘΑ   Π Α Γ Ω Σ Ε Τ Ε   ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΟΥ....



Ένα ΑΚΡΩΣ ασυνήθιστο 'βίντεο', από αυτά που δεν περιμένει κανείς να δει, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις.

Στο 'βίντεο' εμφανίζεται ένας «μετανάστης» ο οποίος σύμφωνα και με την μετάφραση προκαλεί και γελοιοποιεί τους Ευρωπαίους και την Ευρώπη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την «μετανάστευση».

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Γιατί "ενεή", αγαπητή Πελασγική;;; Καταρχήν το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και κάτι χρόνια. Τώρα το πήρατε είδηση όλοι σας;;;; Γιατί τόση έκπληξη με τα όσα ξεστομίζει ο άραψ;;; Αδυνατώ να το κατανοήσω! 'Οταν η Γερμανία και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, πριν από πολλά χρόνια άρχισαν να αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα και επιπλέον τη χλέβη των μαυριδερών αρουραίων με την περισσή τους αλαζονεία, εμείς στη Ελλάδα ως γνήσιοι λαπάδες και χαχόλοι κοιμόμασταν τον βαθύ μας ύπνο. Και ακόμα ως φαίνεται συνεχίζομε τον ίδιον ύπνο ανενόχλητοι, απτόητοι και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ γιά το κάθε τι που λαμβάνει χώρα στη δόλια μας πατρίδα. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι γιά όλα. Θα μπορούσαμε να τ' αλλάξουμε όλα "εν μία νυκτί" εάν αγαπούσαμε και πονάγαμε έστω και λίγο την πατρίδα μας. Γιά τα δεινά που έρχονται καλπάζοντας με φόρα και που πολύ σύντομα θα τα βρούμε μπροστά μας, ποτέ δεν προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε. Εμείς γνωρίζομε πολύ καλά ότι πάνε να μας βιάσουν και δεν κάνουμε τίποτα γιά να το αποφύγομε ή να τον αποτρέψομε. Και όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο εάν δεν μπορείς να το αποφύγεις τουλάχιστον απόλαυσέ το. Συνεπώς, δεν φταίει ο αραπάκος με τα όσα λέει αλλά ούτε, αύριο-μεθαύριο, το μόριό του στη θέα του οποίου κάποια στιγμή οι Ελληνίδες θα τρέχετε αλλόφρονες γιά να γλιτώσετε. Παρεμπιπτόντως ρωτήστε να μάθετε τι έπαθαν οι γερμανιδούλες το βράδυ της πρωτοχρονιάς 2015-16 από τα στίφη των μαυριδερών τρτοκοσμικών ερπετών που είχαν κατακλίσει την πόλη της Κολωνίας. Γιά την πραγματοποίηση των παραπάνω "ψυχολογικών επιχειρήσεων", η γερμανική αστυνομία το βράδυ εκείνο ήταν αφανής. Δεν είχε οιαδήποτε αποτρεπτική συμμετοχή κατόπιν εξ άνωθεν εντολής. Είμαι βέβαιος ότι, οι περισσότεροι και οι περισσότερες, τα γεγονότα εκείνης της νύχτας ούτε καν τα θυμάστε... Η γνωστή ρωμέϊκη αντίδραση : "από τη στιγμή που είναι μακριά από τον κ@λο μου, τι με νοιάζει εμένα"... Λίαν συντόμως, όμως, θα ζήσουμε παρόμοια δράματα στην Ελλάδα στον υπερθετικό βαθμό.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. Τό «ἐνεή» ἀγαπητέ Ἰωάννη,πηγαίνει σ᾿ὅλους αὐτούς πού τούς ἀνέχονται (Ἄγγλοι,Γάλλοι,Βέλγοι,ὈλλανδοίΣουηδοί,Γερμανοί καί λοιποί...άνεκτικοί) καί ὄχι στό βίντεο,ἐννοεῖται.Ἄλλως τε ὅπως τό σημειώνεις καί ἐσύ,ἤδη ἐδῶ καί χρόνια κυκλοφοροῦν πολλά παρόμοια βίντεο στό διαδίκτυον.Καί βεβαίως δέν ξεχνοῦμε τί συνέβη στήν πόλιν τῆς Γερμανίας τήν Πρωτοχρονιά τοῦ 15-16,ὅπως καί δέν ξεχνοῦμε τά ἐπαναλαμβανόμενα συμβάντα δολοφονιῶν σέ ἄλλη πόλιν τῆς Γερμανίας.Ἀλλά,καί ἐδῶ ΞΑΝΑ-πηγαίνει τό ἐνεή,δέν ξεχνοῦμε καί τίς συγγνώμες τῶν γερμανῶν γονιῶν,τῶν δολοφονημένων νεαρῶν γυναικῶν,πρός τά μαυριδερά τρτοκοσμικά ερπετά,ὅπως τά λές !

      Καί σαφῶς δέν ζοῦμε σ᾿ἄλλον πλανήτη,γιά τό τί θά συμβῇ ὁσονούπῳ καί στήν Ἑλλαδική.Ἄλλως τε,γιατί κάνυμε ὅλο αὐτό πού κάνουμε σέ καθημερινό ἐπίπεδον; Γιά τό κέφι μας,φαντάζεσαι;Δέν νομίζω...

      Ξέρουμε τί μᾶς περιμένει καί προσπαθοῦμε ν᾿ἀφυπνίσουμε ὅσο τό δυνατόν γίνεται,περισσοτέρους,μήπως καί τήν τελευταία στιγμή ...σωθοῦμε ΟΛΟΙ,ἀλλά πρωτίστως ἡ Πατρίδα μας,τό μεγάλο σπίτι ΟΛΩΝ μας !

      Νά εἶσαι καλά Ἰωάννη,καλό ἀπόγευμα !

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!