Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΓΙΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (...) ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ '17 Ν.' ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ… Α Π Ε Σ Υ Ρ Ε ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ!



ΩΠΑ!

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ;

ΜΠΑ;

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΤΟΡΑ;
Στην προσαγωγή τριών ανήλικων, προχώρησε η Αστυνομία των Χανίων, για τα συνθήματα που γράφτηκαν στο ασανσέρ του τοπικού γραφείου της Ντόρας υπέρ της δολοφονίας του Μπακογιάννη από την 17Ν, κι ότι «έγινε μισή δουλειά», εφ΄όσον ο σύντροφος Κουφοντίνας δεν σκότωσε τότε και την ίδια την Ντόρα.
Όπως αποκαλύφθηκε δε, ο ένας εκ των προσαχθέντων είναι γιος του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Χανίων του ...ΣΥΡΙΖΑ! 
(ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι !)

Βέβαια, οι προσαγωγές δεν μετατράπηκαν σε συλλήψεις, γιατί… ευγενώς (;;;) η Ντόρα απέσυρε την μήνυση που είχε υποβάλλει, κι έτσι η υπόθεση θα καταλήξει στο αρχείο.

Επαναλαμβάνουμε την ερώτηση που είχαμε υποβάλλει στις περιπτώσεις της επίθεσης με μπογιές στη βουλή από τον Ρουβίκωνα, στα τρικάκια που πετάχτηκαν έξω από το σπίτι του προέδρου Πάκη, πάλι από τον Ρουβίκωνα, στα συνθήματα υπέρ της 17Ν που γράφτηκαν προεκλογικά έξω από το γραφείο του Μπακογιάννη στην Αθήνα, στην υπόθεση της άδειας στον Κουφοντίνα και στις επιδρομές που πραγματοποίησαν τα «καλόπαιδα» του ΣΥΡΙΖΑ σε καταστήματα, κ.τ.λ.: 
δεν καταλαβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι όλα αυτά είναι «βούτυρο στο ψωμί» της Νουδούλας, για να εμφανίζεται ως δήθεν υπέρμαχος του «νόμου και της τάξεως»; 

Γιατί τα κάνουν, στέλνοντας ψηφοφόρους απευθείας στις αγκάλες της Νουδούλας; Από βλακεία, ή μήπως από σκοπιμότητα;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Γιατί νά τό κρύψομεν,ἄλλως τε ; Αὐτοί εἴμαστε,τά πιονάκια τοῦ Συστήματος,λέμε !

    Οἱ ἀπόλυτες μαριονέτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι αγαπητή μας Πελασγική.
      Γιά δές λόγου χάριν, εκείνο τό ..."λίαν παχουλό" δάνειο γιά την τοπική εφημερίδα που εξέδιδε στα Χανιά ο μακαρίτης πατήρ, δεν ακούγεται περίπου τίποτε. Γιατί;
      Μά, δεν είναι εφταψήφια η οφειλή;
      Και τα δύο κόμματα, ήτοι το "μπλέ" και το "πράσινο" δεν ΟΦΕΙΛΟΥΝ από ΠΟΛΛΩΝ ετών...εννεαψήφια ποσά στίς Τράπεζες;
      Και γιατί οι "αξιότιμες" Τράπεζες δεν τα ΑΠΑΙΤΟΥΝ;;;
      Εσύ άν χρώσταγες π.χ. 100 ευρώ θα σε ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ αμέσως και θα απαιτούσαν τήν εξόφληση.
      Επί ποινή κατασχέσεως κιόλας!
      Ενώ αυτούς.....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!