Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Λέσχη Μπίλντεμπεργκ: «Η Ελλάδα σε λίγο θα είναι η δική μας χώρα» – Η ανατριχιαστική «προφητεία» από το 1994 που εξηγεί τα όσα ζούμε σήμερα




Διαβάστε το απόσπασμα από το βιβλίο Αμερικανίδας συγγραφέως από το μακρινό 1994 όπου παρατίθεται ομιλία στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ που αφορά την Ελλάδα.
Σχετική εικόνα

Στις 28 Μαρτίου 1994 κυκλοφόρησε στην Αμερική το βιβλίο της Κάθριν Νέβιλ με τίτλο «A calculated risk». Δώδεκα χρόνια μετά, το 2006, κυκλοφόρησε το βιβλίο αυτό στην Ελλάδα με τίτλο «Το στοίχημα». 

Αποτέλεσμα εικόνας για katherine neville

Η διάσημη αμερικάνα μυθιστοριογράφος προφητεύει την κατάληξη της Ελλάδος μετά το μπλέξιμό της με τους παγκόσμιους οικονομικοπολιτικούς δικτάτορες. 
Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συγγραφέας έχει γράψει και άλλες προφητείες όπως π.χ. την ίδρυση του Κουρδιστάν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για katherine neville

Το βιβλίο «Το στοίχημα» αναφέρεται σε περιπέτεια στελεχών της Παγκόσμιας Τράπεζας. Ανακαλύπτει κανείς διαβάζοντάς το τις οικονομικές αρχές, αλλά και οικονομικούς όρους του ιδρυτή της οικονομίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Μίλτον Φρήμαν. 

Αποτέλεσμα εικόνας για katherine neville

Το τμήμα που αναφέρεται στην Ελλάδα είναι στις σελίδες 396 έως 400.

Η συγγραφέας περιγράφει την συγκέντρωση των μελών της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ (στο βιβλίο την ονομάζει διαφορετικά αλλά όμως δίνει τα χαρακτηριστικά της), για να γιορτάσουν ένα γεγονός που θα γίνει για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία. 

Διαβάστε στήν συνέχεια τις σελίδες που αφορούν την χώρα μας...












Εκφράσεις όπως «τυχοδιώκτες», «πρόκειται για την αυγή μιας καινούριας…», «τολμηρό άλμα στο μέλλον», «άγραφη σελίδα της ιστορίας» κ.λπ. που χρησιμοποιεί η συγγραφέας είναι τόσο οικείες πλέον αλλά και το ελληνικό έθνος καταλαβαίνει πολύ καλά τι υπονοούν. 

Το πιο σημαντικό που γράφει είναι ότι μια ομάδα της Μπίλντενμπεργκ θα πάει στο «Παρίσι, για να διεκπεραιώσει το τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων».

Μα η κυβέρνηση που έχει τώρα η Ελλάδα, και διοικεί του Ελληνες αλλά εξυπηρετεί τους «τυχοδιώκτες δανειστές δεν ήταν καιθα ξαναπάει για διαπραγματεύσεις; 
Πώς το ήξερε η συγγραφέας;


Μετά τις διαπραγματεύσεις πρέπει να περιμένουμε κάποιο σημαντικό γεγονός στις αγορές χρήματος διότι όπως γράφει, η Λέσχη θα «¨ξεφορτώσει¨ κάμποσα από τα κερδισμένα με κόπο» κεφάλαια των μελών της και αμέσως μετά, η μεγαλύτερη διευθυντική της «ομάδα θα φύγει για την Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει τον έλεγχο από την ευρωπαϊκή κοινοπραξία που ιδρύθηκε αρχικά από την επιχείρηση αυτή».

Αποτέλεσμα εικόνας για katherine neville

Δηλαδή μας πληροφορεί πρώτα, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ίδρυμα της Λέσχης και μετά ότι θα πάρουν την Ελλάδα από Ευρώπη. 
Ύστερα από τα γεγονότα αυτά οι Μπίλντενμπέργκερς θα μπορούνε να λένε ότι έχουν τη δική τους χώρα. 
Την Ελλάδα μας. 
Αν προλάβουν…

Το κείμενο της Νέβιλ δεν πρέπει απλά να διαβαστεί αλλά να μελετηθεί γιατί μας προετοιμάζει για πολλά.



εσχατη γραμμη ανασχεσεως
πενταποσταγμα


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

10 σχόλια:

  1. Όσοι έχουν μελετήσει την Αγία Γραφή, γνωρίζουν ότι οι σκοτεινές δυνάμεις, ΠΡΙΝ υποδουλώσουν ένα λαό, προσπαθούν με ΚΑΘΕ τρόπο (με ηθική διαφθορά, με αλλοίωση της θρησκευτικής πίστης, με αθεΐα) να απομακρύνουν τον λαό από τον αληθινό και ζωντανό Θεό.
    Όταν ο λαός θα έχει απομακρυνθεί (με τους προηγούμενους τρόπους) από τον αληθινό Θεό, τότε οπωσδήποτε θα πέσει ΜΕΣΑ στα σκληρά δόντια των ανθρώπινων λιονταριών.

    Οι διάφορες θλίψεις που ήδη υπάρχουν και θα υπάρξουν ΚΑΙ στο μέλλον, θα συνετίσουν τον λαό και θα τον κάνουν να επιστρέψει στον ζώντα Θεό. Μετά από αυτό, οι καταστάσεις θα μπουν σε μια πορεία καλυτέρευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που θέλουν αυτοί για να μάς υποτάξουν πλήρως, είναι αυτό που θέλει κι ο διάβολος: Την συγκατάθεσή μας πρώτα.
      Κι επειδή έχουν ήδη πλησιάσει πολύ στο στόχο, τώρα χρειάζεται μια γερή κατραπακιά από το Θεό (θλίψη, πείνα, τρόμο) ώστε να μετανοήσουμε.

      Διαγραφή
  2. Από το προσωπικό Ιστολόγιο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου.

    ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΚΑΙ
    ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!!!

    ****

    Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
    ΚΑΙ
    ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ !!!!

    http://mkka.blogspot.com/2019/06/blog-post_49.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί το χαμόγελο του Αγιορείτου Γέροντος Ιωσήφ (του Βατοπαιδινού) είναι από την αιωνιότητα;

    http://www.diakonima.gr/2009/07/05/γιατί-το-χαμόγελο-του-γέροντος-ιωσήφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χαμόγελο της νεκρής Μοναχής (υπήρξε πνευματικό παιδί του Αγιορείτου Αρχιμανδρίτου, Εφραίμ Φιλοθεΐτου, της Αριζόνας).

    http://elderephraimarizona.blogspot.com/2016/11/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο εκκοσμικευμένος Χριστιανισμός στην υπηρεσία της παγκοσμιοποιήσεως.

    ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

    http://thriskeftika.blogspot.com/2019/06/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγιορείτης Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός: Φτάσαμε σε αυτό το σημείο, της επεμβάσεως της ορμητικής Θείας Δικαιοσύνης.

    «Φτάσαμε σε αυτό το σημείο της επεμβάσεως της ορμητικής Θείας δικαιοσύνης, για να αναχαιτίσει ο Θεός την αμαρτία, αυτήν την ώραν η μετάνοια είναι επείγουσα»
    Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Είναι καιρός που τα σημεία πείθουν. Τραβάει πίσω την μακροθυμίαν ο Θεός και εφαρμόζει την δικαιοσύνη και επιβάλλεται δια της βίας, για να αναχαιτίσει τον νόμον της διαστροφής. Πλησιάζομεν σε αυτήν την ώραν. Γι’ αυτό προκαλώ την αγάπη σας, αν και η μετάνοια είναι πάντοτε επιβεβλημένη, αυτήν την ώραν είναι επείγουσα!!! Αδελφοί μου εάν δεν πείσομεν την αγαθότητάν του ότι μετανοούμε, επεμβαίνει ο Θεός, όπως και άλλοτε επενέβη, (πχ) εις τον κατακλυσμόν και εις άλλους τοπικούς κατακλυσμούς…
    Τώρα, τα έχουν πει και οι πατέρες μας φυσικά, ότι φτάσαμεν σε αυτό το σημείο της επεμβάσεως της ορμητικής Θείας δικαιοσύνης, για να αναχαιτίσει ο Θεός το παράλογο, την αμαρτίαν και τους παραλόγους μαζί» (απόσπασμα των λόγων του Γέροντα από το βίντεο).

    https://www.youtube.com/watch?v=XyVlYI8IwoQ

    * * *

    Που βρίσκονται οι νεωτεριστές και αιρετίζοντες Θεολογούντες, που μας διδάσκουν (ακυρώνοντας την ΣΥΜΦΩΝΙΑ των Αγίων της Εκκλησίας), ότι ΔΗΘΕΝ ο Θεός είναι "ΜΟΝΟ αγάπη, ΧΩΡΙΣ δικαιοσύνη";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγιορείτης Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός: Το έθνος μας κινδυνεύει... Ο διάβολος με τα όργανά του χτύπησε την ρίζα!!

    https://www.youtube.com/watch?v=hcY_m9wXtno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακαριστός Αρχιμανδρίτης π. Αθανάσιος Μυτιληναίος, για την σεξουαλική αγωγή των παιδιών.


    «Μου έγραφε μία Ελληνίδα Καθηγήτρια Πανεπιστημίου στην Αμερική: «Πιστεύετε ότι διδάσκουν σεξολογία στα παιδάκια του Νηπιαγωγείου;»! Ύστερα από κάποιον καιρό έπεσε στα χέρια μου ένα ελληνικό βιβλίο, βοήθημα -σας το έχω ξαναπεί το παράδειγμα- που θα διδασκόταν αυτό σε Νηπιαγωγείο, μάθημα σεξολογίας! Και επειδή τα μικρά παιδιά του Νηπιαγωγείου δεν ξέρουν γράμματα, είχε εικόνες, για παράδειγμα, να λέει η Ελενίτσα στο Γιωργάκη: «Είδες τι έκανε η μαμά και ο μπαμπάς;». Ακούτε; Δηλαδή, ένας πανσεξουαλισμός, φοβερό πράγμα! Είναι γνωστό όμως ότι όταν υπάρχει πανσεξουαλισμός, μια τέτοια κοινωνία βυθίζεται στην παρακμή, στη διαφθορά. Γιατί χάθηκαν τα Σόδομα, γιατί χάθηκε η αρχαία Βαβυλώνα, η αρχαία Νινευή; Γιατί είχαν φτάσει στο αποκορύφωμα της διαφθοράς. Αυτή η διαφθορά φέρει τον πόλεμο. Και επιτρέψατέ μου, επειδή σήμερα ο πανσεξουαλισμός είναι παγκόσμιο φαινόμενο, να μου το θυμάστε αυτό, ο πανσεξουαλισμός θα φέρει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο! Θα είναι προϊόν (ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος) της αποστασίας».

    (Προς Ρωμαίους, ομιλία 13η)


    Πηγή:
    https://www.impantokratoros.gr/0B688ACA.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ὁ Άγιος Αρχιμανδρίτης Γέροντας Ἰάκωβος Τσαλίκης, συνομιλεῖ μὲ τὸν Άγιο Ἰωάννη τὸν Ρῶσο.

    Ὁ μακαριστὸς Γέροντας Ἰάκωβος Τσαλίκης διηγεῖται σὲ προσκυνητὲς στὴν ἱερὰ μονὴ Ὁσίου Δαβὶδ στὴν Εὔβοια τὴ θαυμαστὴ συνομιλία ποὺ εἶχε μὲ τὸν ὅσιο Ἰωάννη, ὅπου τὸν παρακαλεῖ νὰ μὴν γίνει πόλεμος, ἀλλὰ ὁ Ὅσιος Ἰωάννης τοῦ ἐπαναλαμβάνει (τρείς συνεχόμενες φορές) ὅτι «πρέπει νὰ γίνει πόλεμος γιατὶ ὁ κόσμος γέμισε μὲ πολλὴ ἁμαρτία, ἀπιστία καὶ ἀσέβεια».

    Στο επόμενο ηχητικό απόσπασμα, μιλά ο ίδιος ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης:

    https://www.agiazoni.gr/audios.php?audioid=37757228239887194327

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!