Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

8η IOYNIOY 1967: Οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ Σ Κ Ο Τ Ω Ν Ο Υ Ν 34 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ! [ΚΑΙ ΜΕΤΑ; Σ Ι Ω Π Η .....]

Σχετική εικόνα
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ  Σ Υ Γ Κ Α Λ Υ Ψ Ε Ι Σ  ΕΝΟΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥ
ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΟΣ!




(Τα ονόματα των αμερικανών που σκότωσαν οι εβραίοι).
Στις 8 Ιουνίου του 1967, κατά τη διάρκεια του αραβοϊσραηλινού Πολέμου των Έξι Ημερών, η αεροπορία και το ναυτικό του Ισραήλ, επιτέθηκαν, σε διεθνή ύδατα, στο αμερικανικό πλοίο «USS Liberty», με αποτέλεσμα ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 34 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, 171 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ να τραυματιστούν και το πλοίο να υποστεί σοβαρές φθορές.

Η συνδυασμένη επίθεση έλαβε χώρα στα νερά της Μεσογείου, βόρεια της χερσονήσου του Σινά.
Η ισραηλινή πλευρά απέδωσε την επίθεση σε λάθος, το οποίο προκλήθηκε εξαιτίας σύγχυσης για την ταυτότητα του πλοίου. 

Τους παραπάνω ισχυρισμούς ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ της επίθεσης, αλλά όλως τυχαίως, η συγκεκριμένη υπόθεση μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, χωρίς να υπάρξει περαιτέρω εξέταση από το Κογκρέσσο.


Αποτέλεσμα εικόνας για Liberty ship 1967

Σχετική εικόνα

Ένας εκ των επιζώντων της επίθεσης στο USS Liberty, o Tζο Μέντερς, σε συνέντευξή του, που έκρυψαν τα διεθνή ΜΜΕ, έκανε λόγο για το «ισραηλινό λόμπι» το οποίο ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ τους επιζώντες αμερικανούς – ναι, τους αμερικανούς πού κυβερνούν τον πλανήτη – να ΜΗ ΜΙΛΟΥΝ για την επίθεση στο πλοίο.



 
   Τo συγκλονιστικό του γεγονότος είναι η διεθνής συγκάλυψη, που είναι χαρακτηριστικό για το ποιος κυβερνά αυτόν τον κόσμο.
Η ιστορία έχει ως εξής:

Τα χαράματα της 8ης Ιουνίου 1967, ένα αναγνωριστικό ισραηλινό αεροσκάφος ανέφερε στο αρχηγείο του, την παρουσία ενός πολεμικού πλοίου με τα χαρακτηριστικά GTR-5 κοντά στις ακτές της χερσονήσου του Σινά. Επρόκειτο για το Αμερικανικό κατασκοπευτικό πλοίο USS Liberty και τα αρχικά GTR (General Technical Research) ήταν χαρακτηριστικά για το στόλο κατασκοπευτικών πλοίων της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).

Το Liberty βρισκόταν σε επικίνδυνα νερά σε μια επικίνδυνη περίοδο. Το Ισραήλ είχε ξεκινήσει επίθεση με τεθωρακισμένα και αεροσκάφη εναντίον της Αιγύπτου, της Συρίας και της Ιορδανίας, σε αυτό που θα ονομαζόταν ο «πόλεμος των έξι ημερών». 

Αποτέλεσμα εικόνας για Liberty ship 1967


Το Αμερικανικό επιτελείο, φοβούμενο εμπλοκή σε έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή χρειαζόταν άμεση ενημέρωση και πληροφορίες για την κατάσταση στην περιοχή. Τα πλοία ήταν η καλύτερη επιλογή μιας και μπορούσαν να πλησιάσουν αρκετά κοντά και να παραμένουν σταθμευμένα παρακολουθώντας επικοινωνίες και αναλύοντας τα δεδομένα.

Χωρίς όμως κανείς από το αμερικανικό πλοίο να το γνωρίζει, το Liberty βρισκόταν έξω από το El Arish όπου ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 60 ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ. 

Αυτό όπως και άλλα τέτοια εγκλήματα πολέμου το Ισραήλ προσπαθούσε να τα κρύψει από την αρχή του πολέμου. Το αμερικανικό κατασκοπευτικό πλοίο παραήταν επικίνδυνο για το Ισραήλ και τα μυστικά του, που ήθελε να προστατέψει και έπρεπε να βυθισθεί.

    
Αν  και το πρακτικά ΑΟΠΛΟ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ  Liberty ήταν το μοναδικό πλοίο στην  περιοχή, ένας Ισραηλινός διοικητής ανέφερε πως δεχόταν πυρά από πλοίο. 
Στις 12:05 τρεις τορπιλάκατοι ακολουθούμενες από σμήνος Mirage με διατρητικές βόμβες και ναπάλμ ξεκίνησαν να χτυπήσουν το Liberty. 

Αφού καταστράφηκαν τα υποτυπώδη αντιαεροπορικά, σειρά είχαν οι αντένες τηλεπικοινωνιών. 
Όταν το Liberty έμεινε βουβό και αβοήθητο, αλλεπάλληλα κύματα επιθέσεων το κατέστρεψαν ολοσχερώς.

Συνολικά δέχτηκε 821 χτυπήματα.  

34 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΝΑΥΤΕΣ  ΚΑΙ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ

 ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ  και  τα  δύο  τρίτα  των επιζώντων

  ήταν  τραυματισμένοι.  

Μόνο ένα μήνυμα «δεχόμαστε επίθεση από αγνώστου ταυτότητος αεροσκάφη, χρειαζόμαστε άμεση υποστήριξη»  έφτασε στο αρχηγείο του Έκτου στόλου.


 
Πενήντα λεπτά μετά το πρώτο χτύπημα, τα 

Αμερικανικά αεροπλανοφόρα USS America και 

USS Saratoga διατάχθηκαν να στείλουν προς 

βοήθεια του Liberty 4 αεροσκάφη Α-4 και 4 Α-1 

αντίστοιχα. 


Σχετική εικόνα


Πλοία υποστήριξης ξεκίνησαν για την περιοχή. 

Εκείνη τη στιγμή στην Ουάσιγκτον ο Σύμβουλος

 Εθνικής Ασφάλειας Walt Rostow ενημέρωνε τον

 Πρόεδρο ΤΖΟΝΣΟΝ για το συμβάν. 

 Ο αναπληρωτής διευθυντής της 'NSA Tordella

 επικοινώνησε με το επιτελείο ζητώντας 'να

 ...καούν (!) τα απόρρητα έγγραφα στο πλοίο και

 να καταστραφεί (!!!) ο ηλεκτρονικός 

εξοπλισμός!





 
   Η  απάντηση  που  έλαβε  ήταν  πως  ΑΝΩΤΑΤΟΙ  ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ  ΣΤΗΝ  ΟΥΑΣΙΝΓΚΟΝ  ΕΒΑΖΑΝ  ΩΣ  ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  από  την δημιουργία  εχθρικού  κλίματος  στην  αμερικανική  κοινή  γνώμη  ΚΑΙ  ΑΣ  ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ  ΚΑΙ  1.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

 
   
 ΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΕΙΠΑΝ,  ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΟΤΕ  ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ,  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΗΝ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΤΩΝ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ.
   
ΑΛΛΩΣΤΕ,  ΕΛΕΓΑΝ  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ  ΑΝΩΤΑΤΟΙ

  ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ,  ΓΙΑ  ΠΟΙΟ  ΛΟΓΟ  ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ  ΟΙ

  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΣΤΟΝ  2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΠΟΛΕΜΟ;


ΕΔΩ  Π  Ρ  Ο  Σ  Ο  Χ  Η !

Μ  Ε  Γ  Α  Λ  Η !

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΣΩΡΤΣΙΛ
 ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ

 ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ, ΣΤΟ

 ΟΠΟΙΟ Ο ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕ

 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΠΩΣ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΤΟΥ

 ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

   



"Η Δυτική Ευρώπη έγινε -χωρίς να το έχομε καταλάβει- προτεκτοράτο των Αμερικανών  (διάβαζε  ιουδαίων). Πρέπει τώρα να απαλλαγούμε από τη κυριαρχία τους.

Αλλά η δυσκολία, σε αυτή τη περίπτωση, είναι ότι οι έποικοι δεν επιζητούν πραγματικά τη χειραφέτηση τους. Οι βλέψεις του Πεντάγωνου για τη πλανητική στρατηγική, οι βλέψεις του αμερικανικού μπίζνες στη παγκόσμια οικονομία μας επιβάλλονται. Πολλοί Ευρωπαίοι τους υποστηρίζουν". 

Σαρλ Ντε Γκωλ, 4 Ιανουαρίου 1963.


  ΝΤΕ  ΓΚΩΛ:  "ΟΙ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΚΑΝΟΥΝ  ΔΕΥΤΕΡΗ  ΚΑΤΟΧΗ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ  ΜΟΥ".

Ντε Γκωλ, τόμος 2 (εκδόσεις Fallois Fayard 1997), σελίδες 84-87

«Η Γαλλία αντιμετωπίστηκε σαν χαλάκι! Ο Τσόρτσιλ με κάλεσε από το Αλγέρι στο Λονδίνο στις 4 Ιουνίου, μ’ έβαλε σ’ ένα τραίνο και πήγα στο επιτελείο του, όπως ο Άρχων φωνάζει τον μπάτλερ του. Μου ανακοίνωσε την απόβαση, χωρίς να είχε προγραμματιστεί να συμμετάσχει καμία γαλλική μονάδα. 
Συγκρουστήκαμε σφοδρά.
Τον κατηγόρησα ότι είχε θέσει τον εαυτό του στις διαταγές του Ρούσβελτ, αντί να του επιβάλει την Ευρωπαϊκή βούλησή του.
Φώναξε με όλη τη δύναμη των πνευμόνων του: «Ντε Γκωλ, να ξέρετε ότι αν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε εσάς και τον Ρούσβελτ, πάντα θα προτιμήσω τον Ρούσβελτ! Όταν θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ των Γάλλων και των Αμερικανών, πάντα θα προτιμήσουμε τους Αμερικανούς!  Όταν θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ της ηπειρωτικής Ευρώπης και της ανοιχτής θάλασσας, θα επιλέξουμε πάντα την ανοιχτή θάλασσα!» (Μου το έχει ξαναπείΑυτή η σκηνή είναι ανεξίτηλη.)
«Και θέλετε να πάω να τελέσω τη μνήμη της απόβασης τους, ενώ ήταν το πρελούδιο για μια δεύτερη κατοχή της χώρας; Όχι, όχι, μη με υπολογίζετε!».
Σαρλ Ντε Γκωλ: «Η απόβαση της 6ης Ιουνίου, ήταν μια αγγλοσαξονική επιχείρηση από την οποία η Γαλλία είχε αποκλειστεί. Ήταν αποφασισμένοι να εγκατασταθούν στη Γαλλία, σαν να ήταν εχθρικό έδαφος. Όπως μόλις είχαν κάνει στην Ιταλία και όπως ετοιμάζονταν να κάνουν στη Γερμανία!


Είχαν ετοιμάσει την  AMGOT τους, η οποία έπρεπε να κυβερνήσει κυριαρχικά τη Γαλλία παράλληλα με τη προώθηση των στρατευμάτων τους. Είχαν τυπώσει το πλαστό νόμισμα τους, με αναγκαστική ισοτιμία. Θα συμπεριφέρονταν σαν να είναι σε κατεκτημένη χώρα».

Symbole utilisé par la 45e division d'infanterie US




Η  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ  ΣΒΑΣΤΙΚΑ 

Το σύμβολο της αμερικανικής  μεραρχίας πεζικού πριν το 1930  ήταν ένα κόκκινο τετράγωνο με μία κίτρινη σβάστικα. 
Η 45η μεραρχία πεζικού των  Ηνωμένων  Πολιτειών   (45η ΗΠΑ DI)  η  οποία  πολέμησε  στον  Δεύτερο  Παγκόσμιο Πόλεμο  εναντίον  των Γερμανών,  οι  οποίοι  είχαν  στην  σημαία  τους  την  σβάστικα.   


Ναι,  καλά  καταλάβατε.  
Το  παραπάνω  βιβλίο  το  έγραψε  ο  γιος  και  ο  εγγονός  του  νικητή  του  Β΄ Παγκοσμίου  Πολέμου,  του  σιωνιστή  Ουίνστον  Τσώρτσιλ. 
Είναι  ένας  ...ύμνος  για  το  Ισραήλ  και  τις  ιουδαϊκές  ένοπλες  δυνάμεις.


Σχετική εικόνα

Στις 22 Ιουλίου του 1946, η εβραϊκή  σιωνιστική τρομοκρατική οργάνωση  Irgun  (η  οποία  μετά  μετεξελίχτηκε  στον…ισραηλινό στρατό), πραγματοποίησε μια επίθεση εναντίον της βρετανικής διοικητικής έδρας για την Παλαιστίνη, που στεγαζόταν στο ξενοδοχείο King David Hotel. 

Αυτή η τρομοκρατική  επίθεση  είχε ως αποτέλεσμα  το θάνατο 91 άγγλων  στρατιωτών  και  διαφόρων άλλων  εθνικοτήτων και τον τραυματισμό άλλων 46 άλλων. Θεωρείται η πιο θανατηφόρα τρομοκρατική  επίθεση κατά τη διάρκεια της Βρετανικής Εντολής της εποχής μεταξύ του 1920-1948.  

Οι  άγγλοι πολιτικοί (τύπου  Τσώρτσιλ  και  Άττλη,  μέλη  της  σιωνιστικής στοάς  Φόκους),   δικαιολόγησαν  την  σφαγή  των  δικών  τους παιδιών,  των  άγγλων  στρατιωτών, προωθώντας  στα  ΜΜΕ οδηγίες,  οι  οποίες  έλεγαν  ότι  ο  αγγλικός  στρατός  φταίει, γιατί  έχει… αντισημιτικές  τάσεις.  

Αποτέλεσμα εικόνας για Liberty ship 1967

Τα  θύματα  ξεχάστηκαν γρήγορα.


 Αρχικά  σκέφθηκαν  να  βυθίσουν  το  σκάφος  μόνοι  τους  ώστε να μην φωτογραφηθεί από τους  δημοσιογράφους.  Τελικά  επικράτησε  η  άποψη  να  κινητοποιηθεί  η  παγκόσμια  ιδιοκτησία  των  ΜΜΕ  και  να  κατασκευασθεί  μία  ιστορία  ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.
 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ  ΕΙΠΑΝ  ΟΤΙ  (ΤΟ  ΔΙΚΟ  ΤΟΥΣ)  ΠΛΟΙΟ  LIBERTY  ΕΦΤΑΙΓΕ  ΤΕΛΙΚΑ (!)
 Ενώ  ήταν  ένα  πλοίο  τηλεπικοινωνιακών  ερευνών  ΑΠΕΚΛΙΝΕ  είπαν,  από  την  αποστολή  του,  η οποία  ήταν  να  παρέχει  προηγμένους δεσμούς  επικοινωνίας  μεταξύ  των  πρεσβειών  των  ΗΠΑ  στην  ανατολική  Μεσόγειο.


 

 ΟΛΙΚΗ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ  τέθηκε σε εφαρμογή  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

 Η όποια πληροφόρηση  θα ερχόταν  μόνο  από  ανώτατους  αξιωματούχους  στην  Ουάσιγκτον.  Μάλιστα  ο  Πρόεδρος  ΤΖΟΝΣΟΝ  έκανε  την  ασυνήθιστη  κίνηση  να  διατάξει  τα  αεροπλανοφόρα  και  τα  αεροσκάφη  να  επιστρέψουν  πίσω.

 Ο διοικητής του 6ου στόλου αντιναύαρχος  L.R. Geis    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ  ΕΝΤΟΝΑ  στον  υπουργό  Άμυνας  McNamara,  αλλά  τους  γνήσιους  στρατιωτικούς  αμερικανούς  δεν  τους  λαμβάνει  κανείς  υπ’ όψιν.

 Το Ισραήλ σε εμπιστευτική αναφορά προς τις ΗΠΑ δικαιολόγησε την επίθεση ως λάθος και η εξεταστική επιτροπή  του  Ισραήλ  απάλλαξε την κυβέρνηση και τους αξιωματικούς του  Ισραήλ  από κάθε κατηγορία. 

Μάλιστα  το  Ισραήλ  ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕ  το  πλήρωμα  μιας  από  τις  τορπιλακάτους,  ΓΙΑΤΙ  ΣΚΟΤΩΣΑΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,  ενώ  τμήματα  της  τορπιλακάτου  τοποθέτησε  αργότερα  στο  Ναυτικό  Ισραηλινό  Μουσείο.  

Παρά  τις  συντριπτικές  ενδείξεις  πως  το χτύπημα και ο θάνατος των Αμερικάνων στρατιωτικών ΗΤΑΝ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ,  η  διοίκηση  του  «ΠΡΟΕΔΡΟΥ»  ΤΖΟΝΣΟΝ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ  ΚΟΓΚΡΕΣΣΟ  ουδέποτε συνέστησαν κάποια επιτροπή να ερευνήσει το γεγονός.  

Το 1968 άλλωστε ήταν χρονιά Προεδρικών εκλογών  και  μια  ένταση στις  σχέσεις με το  Ισραήλ και  το  πανίσχυρο  εβραϊκό λόμπυ  ήταν  ανεπιθύμητη.

 
   Όταν  το  διασωθέν  πλήρωμα του Liberty  επέστρεψε  με  την  ουρά  στα  σκέλια  στην  Αμερική,  το  πληγωμένο  και  φοβισμένο  αμερικανικό  ναυτικό    θέλησε να παρασημοφορήσει  τον  αμερικανό  καπετάνιο.  Διά  τον  φόβο  των  Ιουδαίων,  έπρεπε  βέβαια  να  ρωτήσουν  πρώτα  την  πρεσβεία  του  Ισραήλ ,  αν ΘΑ  ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ  κάτι τέτοιο την  Ισραηλινή  κυβέρνηση  και  αν  οι  Ιουδαίοι το  επιτρέψουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Liberty ship 1967
 Οι  Ιουδαίοι  απάντησαν  ότι  δεν  έχουν  πρόβλημα,  αρκεί  αυτό  να  γίνει  διακριτικά.

 Έτσι  η  παρασημοφόρηση  των  αμερικανών  έγινε  κρυφά,  χωρίς  τυμπανοκρουσίες…  και ο νοών  νοείτω.


 
   Το  Ισραήλ  για  να  κλείσει  τελείως  τα  στόματα  πλήρωσε  ακριβά.  Το Μάιο του  1968  η  ισραηλινή  κυβέρνηση  αποζημίωσε  τις  οικογένειες  των  34 θυμάτων  με το  ποσό των 3.323.500 δολαρίων, ενώ το Μάρτιο του 1969, έδωσε  άλλα 3.556.457 δολάρια  στους τραυματίες  της  επίθεσης.  Οι αποζημιώσεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού το Δεκέμβριο του 1980 οι Ισραηλινοί πλήρωσαν άλλα 6 εκατομμύρια δολάρια, για να αποκατασταθούν οι ζημιές  στο  πλοίο.

Σχετική εικόνα
   Η υπόθεση έκλεισε οριστικά το 1987 με οριστική μυστική  συμφωνία των δύο κυβερνήσεων,  οι  δε  νεκροί  αμερικανοί  ξεχάσθηκαν  στα  νεκροταφεία  στο  όνομα  του  Γιαχβέ.
Αλληλούια.

 Περισσότερες λεπτομέρειες στην  εφημερίδα Guardian του Ιουδαίου Σασούουν Guardian (8 Αυγ. 2001):


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


"ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ"

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΡΠΙΛΑΚΑΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ, ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΟΡΠΙΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ,ΟΙ ΤΟΡΠΙΛΑΚΑΤΟΙ ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΡΙΠΕΣ ΠΟΛΥΒΟΛΩΝ…ΙΣΩΣ ΓΙ`ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο-ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ –ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΟΥΡΕΡ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ:Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟΝΣΟΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γιά τήν συμμετοχή σας.
      Όπως συμβαίνει με πλήθος Προέδρων των ΗΠΑ, αλλά και άλλων πολιτικών, η ιστορία ΚΑΙ του (Τεξανού) προέδρου Τζόνσον στην ολότητά της ΔΕΝ έχει γραφεί ακόμα.
      Τά μέλη μόνο της οικογενείας Κέννεντυ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ τόν ρόλο του, όχι τόσο ως αντιπροέδρου του δολοφονηθέντος προέδρου, όσο ως διάδοχός του. Επί της προεδρίας του κυρίως άρχισε να "ξεφυτρώνει" το "φαινόμενο" Κίσσινγκερ.

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται ότι ένα από τα κυριότερα "προσόντα" πολλών πολιτικών διεθνώς, όχι όλων των πολιτικών, είναι ο τυχοδιωκτισμός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο τυχοδιωκτισμός; ...Μάλλον είστε πολύ ευγενής και "ανοιχτόκαρδος" αγαπητέ Ανώνυμε...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!