Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Η κ.Δούρου ΦΡΟΝΤΙΣΕ ...εγκαίρως νά βαφούν ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ οι διαβάσεις στήν Πλ.Συντάγματος!

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ.
ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ.
ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ....



ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ.
Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α.
Θ Υ Μ Α Τ Α Ι !
ΤΙ;
ΜΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 'GAY PARADE' που έγινε σήμερα στο κέντρο των Αθηνών και "τιμά" μέ τήν παρουσία της....

Αποτέλεσμα εικόνας για δουρου - γαϊδουρου


Αποτέλεσμα εικόνας για δουρου - γαϊδουρου

Και φρόντισε στέλνοντας μάλιστα και τά κατάλληλα συνεργεία (όπως γράφεται στον Τύπο και στο διαδίκτυο) και έβαψε τις διαβάσεις γύρω απο τήν Πλατεία Συντάγματος πολύχρωμες....

=========================

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!
ΕΝΩΜΕΝΟ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ....



ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΙ Η 'ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ 'Ν.Δ.' ΔΙΑ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ....

"ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Οι διαβάσεις ήταν παρδαλές,όπως είναι κατ'εξακολούθηση και τα μυαλά της δούρου-γαϊδουρου.Όλοι οι παρδαλοί-προοδευτικοί μαζεμένοι στο παχνί της πλατείας συντάγματος.Ελπίζω μόνο όταν ανακοινώσουν οι γιοι του αριστερού και δεξιού προοδευτικαριού την διαφορετικότητά τους στους γονείς τους ,να πετάξουν και τη σκούφια τους από τη χαρά τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να περιμενει κανεις απο αθεους πολιτικους ,που κανανε θεο τους τον αμοραλησμο.
    Μετα την εσχατη φτωχια που οδηγησαν οι πολιτικοι τον ελληνικο λαο,μετα το ξεπουλημα της Μακεδονιας ,φερνουν και την ηθικη εξαθλιωση,το ξεφτελισμο του ανθρωπινου προσωπου,για το οποιο ενας Θεος εγινε ανθρωπος και σταυρωθηκε για να το οδηγησει στη θεωση.
    Ειναι εκτελεστηκα οργανα του σατανα ,που εκτελουν τα καταχθονια σχεδια του,αντιμαχομενοι στο νομο του Θεου ,που κατ εξοχην βδελυσεται το αμαρτημα της ομοφυλοφιλιας και οχι μονον εκαψε τα Σοδομα και τα Γομορα γιαυτο το αμαρτημα, αλλα περιμενει και αιωνια κολαση τους αμετανοητους ομοφιλοφιλους και μαζι με τους πολιτικους που προοθουν την ομοφυλοφιλια οδηγοντας χιλιαδες ψυχες στην κολαση ,για την οποιες απεθανε ο Θεος.
    Τι απολογια θα δωσουν την ημερα της κρισεως ενωπιον Θεου και ανθρωπων;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μαμμωνάς είναι ο θεός τους.Γι αυτόν όχι μόνο την πατρίδα,όχι μόνο τη θρησκεία,όχι μόνο τα ήθη κι έθιμα ξεπουλάνε,αλλά και την ίδια τους τη μάνα.Νομίζετε πως θα κωλώσουν;Δε νομίζω!!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!