Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΜΠΑ! Μας φεύγει το ...κορίτσι;



Την αιφνιδιαστική αλλαγή πρεσβευτή στην Αθήνα, αποφάσισε η κυβέρνηση του Ισραήλ. Έτσι, όπως μας ενημερώνουν σχετικά οι σιωνιστές του 'ΚΙΣ', η εξαιρετικά… πολυπράγμων Ιρίτ Μπεν Άμπα, τους αποχαιρέτησε μέσα «σε συγκινητικό και εγκάρδιο κλίμα», σε εκδήλωση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, μετά από 5ετή διπλωματική θητεία της στη χώρα μας.

Γιατί άρα γε αλλάζουν πρεσβευτή οι σιωνιστές; 

Μήπως γιατί η λεγάμενη είχε εκτεθεί πολύ υπέρ του Τσίπρα και του Καμμένου και τώρα που αλλάζει η κυβέρνηση αντικαθίσταται από κάποιον-α που θα εκτεθεί πολύ υπέρ του Κούλη;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Π. Αθανάσιος Μυτιληναίος –
    Τα όργανα του Αντιχρίστου στην Εκκλησία, η τρίτη διαθήκη και ο έσχατος πειρασμός

    Μακαριστός Γέροντας π. Αθανάσιος Μυτιληναίος (1927 – 2006)

    Η ομιλία έγινε προ 35 ετών στις 21-11 του 1982.

    ***

    Ο Αντίχριστος θα κηρύξει αγαπητοί μου την έλευση νέας εποχής εις την γην, η οποία θα διαδεχθεί την Χριστιανικήν εποχή, δημιουργώντας ίσως μια τρίτη διαθήκη. Έχουμε την Παλαιά Διαθήκη, έχουμε την Καινή Διαθήκη και θα δημιουργήσει μία τρίτη διαθήκη.

    Αυτό το κακόδοξον δόγμα περί τρίτης διαθήκης είναι παλαιόν και το αναφέρει ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος. Όμως μην σας κάνει εντύπωση αυτό, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αυτό που ήδη ζούμε.

    Ακούστε περί τίνος πρόκειται, ποια είναι αυτή η τρίτη διαθήκη.

    Είναι η καλλιεργουμένη κατά κόρον στις ημέρες μας αντίληψις περί απηρχαιώσεως του Χριστιανισμού που υποστηρίζουν κοσμικοί κύκλοι, κοσμικοί άνθρωποι και οικουμενιστικοί κύκλοι. Όταν σας λέγουν ότι ο Χριστιανισμός πάλιωσε, εχρεοκόπησε, ότι πλέον δεν έχει τίποτα να μας προσφέρει και να μας μιλήσει, ότι ο Χριστιανισμός δεν έχει πλέον ισχύ, είναι απηρχαιωμένος, μια καινούρια κατάσταση πρέπει να δημιουργήσουμε. Αυτό στην πραγματικότητα είναι η τρίτη διαθήκη. Υπάρχει λοιπόν αυτή η κατάστασις.

    Εξάλου τι είναι αυτό που λέγει ο Δανιήλ ο Προφήτης;

    καί ὑπονοήσει τοῦ ἀλλοιῶσαι καιρούς καί νόμον

    Αλλοιώσαι νόμον, να αλλοιώσει τον νόμον. Είναι η τρίτη διαθήκη.

    Οι Πατέρες και οι Άγιοι της Εκκλησίας θα θεωρούνται ξεπερασμένοι.

    Σας είπα με μελαγχολικό τρόπο, μήπως ο Αντίχριστος κάθεται και σε Χριστιανικούς Ναούς; Το αναφέρει αγαπητοί μου ο Ιερός Χρυσόστομος αυτό, αλλά με ποιαν έννοια; Όχι με την έννοια ότι θα καθίσει τότε ο Αντίχριστος, αφού λέγει ο Άγιος Κύριλλος, μη γένοιτο, τέτοιο πράγμα όχι, αλλά με την έννοια των υπηρετών του Αντιχρίστου. Όταν υπάρχουνε οικουμενισταί κληρικοί, ή μασονίζοντες ή μασόνοι, ή αιρετικοί: -ορθόδοξοι, που είναι κρυμμένοι, δεν φαίνονται-, μα είτε Πατριάρχαι είναι αυτοί, είτε επίσκοποι είναι, είτε αρχιμανδρίται, πρεσβύτεροι, διάκονοι, ό,τι είναι, και οι άνθρωποι αυτοί λέγουν πράγματα αιρετικά, όπως επί παραδείγματι:

    –Οι Ιεροί Κανόνες είναι ξεπερασμένοι.
    –Το Πηδάλιον δεν έχει καμία σημασια και αξία.
    –Οι νηστείες να καταργηθούν.
    –Η εγκράτεια θεωρείται παρωχημένο πράγμα.
    –Σήμερα ζούμε σε μία νέα εποχή, πρέπει τους νέους μας να τους δούμε με άλλο μάτι, μπορούν να ζουν την γενετήσια ζωή και λοιπά, και λοιπά …


    ..ολόκληρο >

    https://katanixi.gr/2019/05/26/%cf%80-%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b1-%cf%8c%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%cf%84/
    Πες τε μου. Μήπως και στην Ορθόδοξη Εκκλησία κάθονται όργανα του Αντιχρίστου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εμφανιζόμενη στη φωτογραφία κυρία, αν και πιθανώς είναι αλλόθρησκη (Εβραία) και συνεπώς βρίσκεται πιθανώς σε βαθιά θρησκευτική πλάνη, είναι πιο σεμνά ντυμένη από πολλές Ελληνίδες οι οποίες γεννήθηκαν μέσα στο Πνευματικό Φως της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!