Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε ! Καλά... Καλά!

Έπεσαν οι υπογραφές υπό το άγρυπνο βλέμμα του ...'Γκαουλάϊτερ'!


ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 'SUPER' ΧΑΜΟΓΕΛΑ....


Οι συμβάσεις για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές «Δυτικά Κρήτης» και «Νοτιοδυτικά Κρήτης», υπογράφησαν σήμερα σε εκδήλωση στην Αθήνα, παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του «Αμερικανού πρέσβη» στην Αθήνα...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 27/06/2019
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ....
Α  Π  Α  Ν  Τ  Ε  Σ ....

Πριν την υπογραφή των συμβάσεων, χαιρετισμό απηύθυναν ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και ο «Αμερικανός πρέσβης», Τζέφρι Πάϊατ, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ευκαιρία ανάδειξης της χώρας σε σημαντικό ευρωπαϊκό ενεργειακό κόμβο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 27/06/2019

Πρόκειται για θαλάσσιες περιοχές έκτασης 20.058,4 τετρ.χλμ. δυτικά και 19.868,37 τετρ.χλμ. νοτιοδυτικά της Κρήτης, οι οποίες προκηρύχθηκαν το 2017, ύστερα από ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι ίδιες οι εταιρείες.

Αποτέλεσμα εικόνας για total oil company

Στην ανάδοχο κοινοπραξία μετέχουν οι Total (40%), ExxonMobil (40%) και Ελληνικά Πετρέλαια (20%), εκπρόσωποι των οποίων θα υπογράψουν τις συμβάσεις, ενώ από την πλευρά του Δημοσίου οι υπογράφοντες είναι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) Γιάννης Μπασιάς.

Αποτέλεσμα εικόνας για exxonmobil logo

Η ερευνητική περίοδος διαρκεί 8 χρόνια (με δυνατότητα παράτασης), διάστημα στο οποίο προβλέπεται υποχρεωτικά η διεξαγωγή σεισμικών και γεωχημικών ερευνών καθώς και μιας γεώτρησης βάθους 4.000 μέτρων (συμπεριλαμβανομένου του βάθους νερού).

http://ixnos.blogspot.com/2019/06/blog-post_451.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Όταν ήλθε ο Ιησούς Χριστός πάνω στη γη, ο Εβραϊκός λαός τότε βρισκόταν σε τρισάθλια πνευματική και ηθική κατάσταση: αυτό το απέδειξε ξεκάθαρα, όταν σταύρωσε τον ΜΟΝΟ-ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΟ άνθρωπο που πέρασε πάνω στη γη, τον Ιησού Χριστό.
    Εκείνη την εποχή, οι Εβραίοι ήταν υποδουλωμένοι στους Ρωμαίους, προφανώς διότι ΔΕΝ άξιζαν κάτι καλύτερο.

    Σήμερα ο Ελληνικός λαός είναι ο ΠΡΩΤΟΣ λαός στην Ευρώπη και ο ΤΡΙΤΟΣ λαός παγκοσμίως, στις εκτρώσεις-δολοφονίες των αγέννητων βρεφών.
    Δεν αναφέρω και την υπάρχουσα πολύ διαδεδομένη απιστία προς τον Θεό, και διάφορα άλλα.
    Τα υπόλοιπα συμπεράσματα, τα αφήνω σε εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!