Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ιωσήφ Βατοπεδινός: «Ο πόλεμος αρχίζει - Μην φοβηθείτε!» - Το βίντεο που συγκλονίζει!

Ιωσήφ Βατοπεδινός: «Ο πόλεμος αρχίζει - Μην φοβηθείτε!» - Το βίντεο που συγκλονίζει!

Με φωνή που τρέμει ο αγιορείτης μοναχός προβλέπει με λεπτομέρειες όσα συμβαίνουν σήμερα. Δείτε το βίντεο όπου καταγράφεται ο Αγιορείτης μοναχός, να προβλέπει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα και στον κόσμο....

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009, τα είχε δει όλα: 

την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, την φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

4 σχόλια:

  1. Όσοι παραμυθιάζουν τον εαυτό τους και τον λαό, λέγοντας ότι δήθεν ο Θεός είναι ΜΟΝΟ Αγάπη ΧΩΡΙΣ Δικαιοσύνη, ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ εναντίον του εαυτού τους και εναντίον του λαού.

    Οι κακόδοξες πλάνες των αιρετικών-ετερόδοξων, έχουν δυστυχώς επηρεάσει και κάποιους Θεολογούντες της Ορθόδοξης Εκκλησίας (οι οποίοι εσφαλμένως ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την υπάρχουσα Δικαιοσύνη του Θεού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ά ρ ι σ τ η τοποθέτηση και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς γιά την επικοινωνία! Νά είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή
    2. Να είστε καλά.
      Ο Θεός να μας βοηθά να ακολουθούμε την συμφωνία των Αγίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας, χωρίς να επηρεαζόμαστε από τις νεωτερικές και "μοντέρνες" αλλά εσφαλμένες Θεολογίες.

      Διαγραφή
  2. Οσίου Αγιορείτου Γέροντος, Ιωσήφ του Ησυχαστού (ερημίτου), † 1959:

    Σωτήριες αλήθειες, καρπός χάριτος και πείρας.

    https://www.impantokratoros.gr/E62B3702.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!