Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Θ Α Υ Μ Α στήν ΛΗΜΝΟ μας! Έπεσε η λαμπάδα απο το μανουάλι και ΣΤΑΘΗΚΕ ....ΟΡΘΙΑ !!!!!!



ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! 

Σχετική εικόνα

Συγκίνηση και ρίγος προκάλεσε στους πιστούς στην Εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στην Νέα Κούταλη Λήμνου, ένα αξιοθαύμαστο γεγονός που έγινε κατά την διάρκεια της Θείας λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως θαύμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγία Φανερωμένη Νέα Κούταλη Λήμνου
Σχετική εικόνα

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει χρήστρια του 'facebook' στον προσωπικό της λογαριασμό στις 8 Σεπτεμβρίου:

«Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου ,στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Ν. Κούταλη κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας μας, συνέβη το εξής παράδοξο γεγονός.

Λαμπάδα τάματος η οποία ήταν δεμένη και έκαιγε στο μανουάλι,έπεσε με θόρυβο και στάθηκε ...όρθια (!!!) και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας.

Μάλιστα η βάση της είχε λεπτυνθεί για να χωρέσει προφανώς στο μανουάλι και αυτό καθιστούσε δυσκολότερη την ισορροπία της. 

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να ισορροπήσει μια λαμπάδα πέφτοντας από ύψος και να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση μέχρι αυτή την ώρα που σας μεταφέρω το γεγονός; Προφανώς είναι ένα θαυμαστό γεγονός, ένα θαύμα όπως είπαν οι πιστοί που το είδαν».



"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Ηγούμενος Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Αγίου Όρους: Αγιορείτικων μορφών αναμνήσεις.

    https://www.youtube.com/watch?list=UUCiYIARg4_6XFSBJU_MduuA&v=zvqg5Fie8UU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητροπολίτης Μόρφου: Οἱ προφητεῖες τελείωσαν, θὰ τὰ βλέπουμε πλέον ὅλα στὶς εἰδήσεις!

    Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὴν Γ΄ πνευματικὴ σύναξη διαλόγου μὲ τὸν Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο ποὺ πραγματοποιήθηκε στὶς 22 Μαΐου, 2019.

    https://www.youtube.com/watch?v=wYo98Pz1O4g

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!