Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Από τις πολλές ..."ευχές" των Ελλήνων λές να κατάντησες έτσι;;; [ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ 'ΒΙΝΤΕΟ'!]

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ...ΑΦΥΔΑΤΩΣΕΩΣ!

ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!


Ποιός δηλητηρίασε την ΄Ανγκελα Μέρκελ; 
Στο σκοτεινό κόσμο των Μυστικών Υπηρεσιών αναζητούν ήδη έγκριτοι αναλυτές των γεωπολιτικών παιγνίων τους δράστες της επιθέσεως στην υγεία της Καγκελλαρίου.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για τρεμουλο μερκελ

Οι ψίθυροι γίνονται ακόμη πιο έντονοι καθώς οι εξηγήσεις της Καγκελλαρίας δεν μοιάζουν πλέον πιστευτές....

Η δε εμμονή της Μέρκελ να παραμένει γατζωμένη στην εξουσία δείχνει πλέον ως απέλπιδα προσπάθεια ψυχολογικής στήριξης στο θεσμό και το αξίωμα της σιδηράς κυρίας. ΄Ηδη οι υποψίες για την νευροπάθεια της Μέρκελ φωτογραφίζουν συγκεκριμένους αποδέκτες.

Σχετική εικόνα
Η "ΑΡΧΗ" ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΗΘΟΠΟΙΟΥ!) ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ
ΕΤΡΕΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ....

Η καγκελλάριος είναι ...καλά» και θα ταξιδέψει σήμερα για την Ιαπωνία προκειμένου να συμμετάσχει στη συνάντηση των 20 οικονομικά ισχυρότερων χωρών των κόσμου ('G20') διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάϊμπερτ. Κατά αυτό τον τρόπο επεδίωξε να αμβλύνει ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της καγκελλαρίου.

Το πρωΐ της Πέμπτης κατά την τελετή διορισμού της νέας υπουργού Δικαιοσύνης Κριστίνε Λάμπτρεχτ στο προεδρικό ανάκτορο, η Άγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε ΠΑΛΙ να τρέμει!
 
Την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάιερ άρχισαν να τρέμουν τα πόδια της ενώ σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τον έλεγχο «σταύρωσε» τα χέρια της μπροστά επάνω στο σώμα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τρεμουλο μερκελ

Το τρέμουλο διήρκεσε περίπου δύο λεπτά. Βέβαια μισή ώρα αργότερα στην βουλή κατά την ορκωμοσία της κ. Λάμπρεχτ η Άγκελα Μέρκελ δεν έδειχνε καμΜία αδιαθεσία.

Παρόμοιο επεισόδιο παρουσιάστηκε πριν από 9 ημέρες κατά την υποδοχή του νέου Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην καγκελλαρία. 

Τότε η Άγκελα Μέρκελ απέδωσε το τρέμουλο σε αφυδάτωση, λέγοντας ότι εκείνη την ημέρα δεν είχε πιεί αρκετό νερό. 
Ειδικοί πάντως θεώρησαν την τότε επίσημη εκδοχή για το τρέμουλο λογική και απέρριψαν λίγο – πολύ την πιθανότητα μιας νευροπάθειας. Μετά το νέο επεισόδιο πληθαίνουν όμως τα ερωτήματα για τα πραγματικά αίτια...

Αποτέλεσμα εικόνας για τρεμουλο μερκελ

Για την καγκελλάριο, όπως και για κάθε πολιτικό, ισχύει η αρχή ότι όταν μια πάθηση γίνεται εμπόδιο για την άσκηση των καθηκόντων που απαιτεί ένα αξίωμα, θα πρέπει να παραιτηθεί. 

Άλλωστε η ίδια η Άγκελα Μέρκελ είχε δηλώσει όταν ανακοίνωνε το Νοέμβριο του 2016 την τέταρτη υποψηφιότητα της για καγκελλάριος πως αν εκλεγεί θα ασκήσει το αξίωμα για ολόκληρη τη θητεία, «αλλά, και αυτό ισχύει πάντα, εφόσον το επιτρέπει η υγεία».



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Ένας Ορθόδοξος Αρχιμανδρίτης, έχει πει δημόσια, ότι τους Πάπες Ρώμης τους δηλητηριάζουν (υπάρχουν κάποιοι συνειδητοί ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ στο Βατικανό, που μπορούν να το κάνουν αυτό, να δολοφονήσουν άνθρωπο).

    Έχει ακουστεί, ότι ο σημερινός Πάπας Ρώμης, όταν ήταν αρχιεπίσκοπος και πριν γίνει Πάπας, μαγείρευε ο ίδιος το φαγητό του. Ίσως αυτό δεν ήταν τυχαίο.

    Υπενθυμίζω ότι ο παλαιός Πολωνός Πάπας Ρώμης, μετά από την αποτυχημένη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, ΕΤΡΕΜΕ δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν πάει τό μυαλό τους,ποιός εἶναι πίσω ἀπό αὐτό πού ἔχει πάθῃ ἡ Μέρκελ.Δέν πάει καί οὔτε πρὄκειται...

    Θά τό πάθουν κι᾿ἄλλοι,λίαν συντόμως.Θά δεῖτε...

    Υ.Γ. Ποῦτιν μόνον δικό σου νερό καί καφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!