Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΝΕΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟ ...«Α Γ Ν Ω Σ Τ Ο Υ Σ»! [Όχι, δεν θά το δείξουν τα κανάλια!]




Μια ακόμα επιδρομή «α γ ν ώ σ τ ω ν» σημειώθηκε σε εκκλησία της Λέσβου. 
Πιο συγκεκριμένα, οι «άγνωστοι» εισέβαλλαν στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, που βρίσκεται στην περιοχή Στύψη της Λέσβου, σπάζοντας την κεντρική είσοδο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγία Φανερωμένη Στύψη Λέσβου

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγία Φανερωμένη Στύψη Λέσβου

Αρχικά βεβήλωσαν τον Ναό, και την Αγία Τράπεζα, ενώ στην συνέχεια έσπασαν το παγκάρι του Ιερού Ναού και πήραν το χρηματικό ποσό καθώς επίσης και τα αφιερώματα των πιστών που υπήρχαν εντός αυτού.

Από την βρώμικη πράξη της βεβήλωσης, είναι προφανές ότι οι δράστες ήταν ή φανατικοί ισλαμιστές ή άθεοι κομμουνιστές. 
Ως πότε θα τους ανεχόμαστε – και τους μεν και τους δε;


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Μέχρι να τους στείλει ο ελληνικός στρατός στον πάτο του Αιγαίου,να κάνουν παρέα στα ψάρια του!!(Όταν κι εφόσον ξεβρομίσει από τα αριστερά κατακάθια που έχει στους κόλπους του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς:
    Γιατί και πώς πρέπει να διαβάζουμε την Αγία Γραφή.

    Η μέγιστη σπουδαιότητα της μελέτης της Αγίας Γραφής, δηλαδή της Παλαιάς Διαθήκης και της Καινής Διαθήκης.


    "...Ό,τι είναι απαραίτητο στον κόσμο αυτό και στους ανθρώπους που ζουν σ' αυτόν, ο Κύριος το έδωσε μέσα στην Αγία Γραφή. Μέσα σ' Αυτήν έδωσε τις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα. Δεν υπάρχουν ερωτήματα που να βασανίζουν την ανθρώπινη ψυχή και για τα οποία να μην έχει δοθεί μέσα στην Αγία Γραφή είτε άμεση είτε έμμεση απάντηση. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να επινοήσουν περισσότερα ερωτήματα απ' όσες απαντήσεις υπάρχουν μέσα στην Αγία Γραφή. Το ότι δεν βρίσκεις στην Αγία Γραφή απάντηση σε κάποιο σου ερώτημα, σημαίνει ή ότι έθεσες ασήμαντο ερώτημα ή ότι δεν μπόρεσες να διαβάσεις την Αγία Γραφή και να πάρεις την τελική απάντηση..."


    Πηγή:
    https://www.impantokratoros.gr/EFFBA37E.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!